Valleborre



Partyvideon nr 1. Sök på Machine y la pequeña Adriana Barrientos. Hahaahahhehehehhoho. Skön.....




...T

Hallå i skogen

Jag hjärta nationella proven. På riktigt alltså, det gick över förväntan-bra, så jag är häppi görl!
Efter skolan fick jag cykla hem i det 22-gradiga vädret, jag svettades. Som tur var svalkade jag och Josefine oss med varsin glarre innan hemfärden. Vi valde att spegla våra personligheter i glassarna. Jossan tog TipTop och jag tog Daim (höhö).
En liten stund hemma följdes av en stund på Åkessons Musikskola. Vi lirade bas, tre coola tjejer tillsammans. Vi ska uppträda på Effes, fatta ni de ella?
När jag hade svett överallt var lektionen slut och jag hämtade Ellen. Long time - no see på henne. Vi köpte iaf töjsmycke till mitt öra, mackor med brie och salami, sen gav vi oss ner till Almedalen. Åååh, så myspys det var. Efter en timme eller två såg jag min kära klasskamrat Mina, ringde och sedan begav vi oss några meter österut. Där var finfina gänget, och även om jag var fett passiv var det trevligt.
Blablabla, sen cyklade jag och Ellen hem till henne. Sen cyklade jag hem. Sen åt jag en knäckemacka. Sen gick jag på toa. Sen satt jag mig i min soffa. Nu går jag för att borsta tänderna.

Adjökens och godnattz


hjääärta

71276-293
En liten, liten Charlie. Puss-puss-puss

yo mama

71276-292Idag var en kooonstig dag, jag var mongotrött och vi såg bara på film. En nazi-film (Fürehrns Elite???) och Alive. När skoldagen led mot sitt slut blev jag helt övertrött. Jag och Ebert började flumma som vanligt, dock med lite högre intensitet. Tack Gud för att man går i estetklass, hur hade vi uppfattats i Sam-huset? He to the he.

När vi äntligen fick lämna skolan for jag och Ebba till stadens centrum. Där spanade vi runt.
Jag var trött och glad, och har hittat fina brax. Köp imorgon, minsann. Om inte min lilla rumpa är för stor (hmm?).


Just nu sitter jag och kämpar med mitt öra. Jag håller på att töja lite, förståru. Det gör ganska ont, men jag måste bara få i en topz, kan inte sova med en nål i skallen. Hoho, taggad!
Sug! Hejdå.

veck-ände

Igår for jag hem till Isabelle på cykel. Alldeles för extremt utseende för att vara normal. Ett fjortisgäng stirrade, kommenterade och sa ungefär "DAAAH!?". Jag cyklade dock stolt vidare med mitt stora hår, blå-målade ögon, rosa läppar och alldeles för bruna ben. Väl framme fixade jag sista touchen med krustången och sedan var vi snygga nog. Vi åt god mat och drack gott. Lite spel hann vi också med.
Efter ett tag drog vi hem till mig. Alla var allmänt trötta/opepp så de gick hem. Kvar var jag och Anna, som precis tillkommit. Vi kände att kvällen inte var över så vi cyklade hem till Albin, där även Calle och Viktor var. Vi spelade Wii och hade myspys. Några repor med skateboardarna drog vi också.


Idag var jag tvungen att gå upp klockan 11 för att åka ut till Roma City. Jag körde bilen själv (wo-wo)! Först åkte vi hem till min syster och hennes drygt en vecka gamla bebis Charlie. Han var söt, men tråkig. Bara sooov och sov. Istället för att leka med en sovande klump var jag med dennes storasyster, Carolina.
Idag hade hon precis lärt sig cykla utan stödhjul så hon visade glatt upp sina färdigheter. När lilla familjen skulle åka vidare gjorde jag och mamsen också det.
Vi åkte så långt som ca 100 m. Min bror ska nämligen flytta och det var flyttstädning i huset. De som hjälpte till var: 3 killar, boende i huset, deras 3 mödrar, 1 pappa och 1 lillasyster.
Vem gjorde minst? De tre killarna. Vem putsade alla fönster? Lillasystern.
Jag kämpade ashårt med fönstrarna, och vad ser jag nedanför mig? Min bror har läskdrickar-paus och hans vän har sms-skrivar-paus. Hmmmm...
Jag ville inte ens vara där men det var så jäklarns tråkigt att bara sitta så jag satte igång med fönstrarna. Insida-utsida-mellan. Usch, fisaatan vad jag var duktig.

Jag fick en och femti kronor i lön. Dom hittade min bror på golvet. FÄNK JU FÅR DE APRICHIEJSHON.

Nu ska jag ta en promenad, kanske inhalera lite frisk luft. Jag är ärke-trött. Adjoe!

80's baby

71276-290
80-talet, var tog du vägen?

I'm right here.
På väg tillbaka i tiden. Tyvärr syns inte mina kläder så bra, men jag lovar; det är skitsnyggt (hrpmff). Tyvärr syns inte de gigantiska axelvaddarna och mitt gigantiska hår.
OOOOH I'm getting laid tonight.... inte.

Hejdå och puss och paj

just follow the rythm

Hallåå!
Nu ska jag berätta vad som hände igår;
Jag cyklade hem till Josefine, hur snabbt som helst, där även Ebba var. Vi putsade på den sista finishen innan vi åkte hem till Anton. Där var stämningen inte på topp och allt blev bara konstigt så vi tog våra shaky asses till O'Learran. Där var nämligen Albin, Ludde och Anton E. Vi (som nu utökats med Milly och Lubbah) träffade massor av bekant folk, även obekant. Axel och Oliver var trogna hängare under kvällen.
När vi insett att klockan var 2 och det stängde blev vi lite i valet och kvalet. Hem eller efterfest? Vi valde efterfest och efter mycket om och men insåg vi att vi inte hade någon. Inte var vi ledsna för det! Jag och Ebba gick till McDonalds, Ebert åt pompa och jag stod stilla.

Efter några antydningar till nasty förslag på sms ville jag bara hem. Eu-hu-hu-hu-w.

Nu, preciis nu, är det fint väder så jag ska sätta mig vid teven, ehehe.
Jag måste ladda batterierna inför kvällens upptåg med pudelfrillor och axelvaddar. Adjökens!


take me on a trip

Jag har ätit mat ikväll. I'm not kidding you.
Min låtsasbror lagade mat åt the extended family with dubbel extensions. Det var gott som fan och han hade en superfrän t-shirt (TISHA för er inbitna modebloggare).

Vad ska jag ha på mig ikväll då? Ingen som vet. Inte ens jag. Som vanligt kommer jag vara sist av alla eftersom jag har sån jävla beslutsångest. Bu     hu.

Nu ska jag dricka lite kaffe och vara trevlig, sen kanske jag blir dansk. Det återstår att se.
Hejdå, ha en fin-bra kväll!

jag vägrar bli besegrad

Trötta Matilda har genomlidit ännu en dag. Tur är väl ändå att man har goda vänner som lyser upp de dystra stunderna. På bilden fick jag d to the amp på min oljemålning så jag tog palettkniven och went bananas. Det var ganska roligt.
I slutet av dagen var jag ärke-trött men inte var jag ledsen för det. Jag, Ebba och Josefine spelade Allan ändå. Värry najs, värry najs.

Ikväll ska jag umgås och kalasa med fiiina kompisar, och även om mitt huvud är lite halvsprängt ska det bli kul. Lite oklart är dock att jag (som bor i Bingeby, ungefäär) ska på förfest vid Säve, sen på fezt mitt hood. JÄTTEOMVÄG!!!!

Jajaja, mitt smink är helt dåligt gjort men med ett leende och nyborstade tänder funkar allt. En sista hälsning tillägnar jag mina gülliga kompisar Ebba och Jossan:
ASS OUT!

(MILLY, är du slirig?)

yellow sky/jealous guy

71276-289

    happy feelings, happy day, happy thoughts                                  happyface

sha-la-la

Hallå där!
Med pulver i toan och tårar på kinderna sitter jag här. Jag har blivit så jävla sentimental. Gråter hit och gråter dit. Nu har jag dock samlat mig. Jag trodde inte man kunde bli så ledsen över en katt, men jo.. jag kan allt.
Pulvret i toan är däremot en positiv sak. Bort med alla bajspartiklar!

Idag firade jag våren med ljusgula byssor. Jag köpte dem till min konfirmation och dem är på gränsen till för små nu, men det går att klämma ner sig i dem. Eftersom jag fått tillbaka lusten att fota så kommer det lite gula bilder sen, woop-woop.

Bateväj så gick det asbra på mitt omprov idag. (M)VG, here I come!

Nuuu ska jag ta min ledsna rumpa och städa lite, sy lite, se på tv.. lite. Hej adjö!

woop-woop

thanks to milly (som lärde mig att plutta ihop två bilder) har jag nu en snajsig header!
Katten heter Selma och tillhör min mamma. Godnatt!

do you wanna?

71276-287
Jag har skadat mig, så jävla hårt. Allt hände när jag var ute på min gård. Jag skulle bara fota något som jag tyckte var fint. Då.. då hände det. Jag placerade min ballerinasko-prydda fot mot en stenkant. Det gjorde lite ont och jag trodde att det bara blev sådär vitt och skrapigt, ni vet. Jag hade så fel. Det blev ett sår som är nästan 1 centimeter långt och 2 tredjedelars millimeter djupt.
AAA-AKUTEN!

(Annars så blir jag alltid glad av mina piffiga solbrillor!)

jag vet inte vem jag är

71276-286
Selma, mina ben, ett anus och mina fossingar

Jag somnade i solen förut, så nu har jag ini-mini bikiniränder. Lite extra fräknar har också ploppat upp. Det gillar jag. En annan sak jag gillar är Scans nya miniköttbullar. Fast de italienska med smak av soltorkade tomater var ingen jättehöjdare.. de med chili däremot; MMMMUMMA!

Ikväll ska jag bara plugga och Top Modla.
Jag trodde att morgondagen skulle bli happy day eftersom jag skulle få träffa min syster och hennes nya bebis Charlie. Tydligen inte, för systra mi var sjuk. Buhu-buhu. Inte kul alls.

Bajs

Imma like what's underneath

71276-285
Glöm inte att lägga till mig på
bloggkoll.com!

Nu ska jag nog läsa lite historia, eftersom det stundar ett omprov imorgon.
Sitter man ute i solen går allt som en dans. På rosor. Utan trosor. Puss

FETTOKISSEN

Nu är jag sådär skakig igen. Hela min kropp darrar, skakar. Det rycker i alla muskler. Jag mår illa och blir lite yr.
Det är därför jag sitter här och skriver istället för att vara på älsklings-formen. Inte sååå kul.
Mitt blodtryck är ärke-lågt och pulsen är hög. MAH GAD, jag kommer dö snart. Kul att lära känna er, hoppas ni får ett fortsatt bra liv. Adjö och goodbye


dup-duru-dup

71276-284

I'm the taste on your tongue

71276-283
BLOMBILDARRRR är ganska tråkiga och intetsägande. Men jag är liksom blommig nu. Vårig. Glad. Skuttig.
Min lilla Kurre-Kurt-katten är försvunnen och familjen är orolig. Stackarn mår sämst av antibiotikan. Han är en ledsen kisse och jag blir ledsen ibland, när han är det.
Så, om ni ser en grå lurvtuss, som ser lite ledsen ut, SAJ TILL MI!!!

Egentligen skulle jag kunna skriva om min asroliga dag, men det suger. Så det jag kan berätta är att jag och Agnes lillasyster Torre typ är bästisar nu. Vi brast ut i I like big butts-låten tillsammans. Torre var överraskande bra, men jag kan hela texten så jag glänste verkligen där i Dahlströms kök.

Ikväll dissar jag Desperate Housewives eftersom jag är en desperate läx-wife.
Puss och kräm

goddag, hallå

71276-282
Det är helt supersnajsigt att vakna upp till ett fint väder. Jag blir lycklig,
och
idag har vi foto! Chipp

give it to me, baby

71276-260
Jag gillar att smygfota. Gubben fotar. Jag tror jag och gubbar har något gemensamt.
Jag gillar gubbar. Not in the naughty way, though. Plugget väntar på mig så jag ska hoppa ner i sängen och somna med historiaboken mellan bena.. typ. Godnatt.

living in a material world

Hahaha! Jag skrattar för mig själv!
Det är nämligen så att jag är bjuden på 80/90-tals fest, dock mest 80-tal. Just nu testar jag mammas gamla kläder och jag har hittat den perfekta 80-tals kavajen/klänningen/vad fan det nu är. Jag känner mig som en brutta i Miami Vice. Det enda som saknas är ett par schyssta pumps, stora örhängen och superkrulligt hår.
Gotta love it!

Har ni några andra fina tips/inspirationsbilder så säg till. Jag måste ju ha bästa outfiten!

the pebbles forgive me

71276-182
Vad händer med mig? Tjejen med toppbetyg har blivit tjejen med bottenbetyg. Jag skulle vilja dra paraleller mellan mig och en mal. En sån man har i akvarium. Jag glider bara runt, käkar, chillar. Idag fick vi tillbaka våra historiaprov, förstår du. Vad lyste så vackert på pappret om inte ett streck!?
14 härliga poäng från G.
Den här jävla estetlinjen (som jag ääälskar) gör mig till en slappis. När man bara glider i skolan blir det lätt att bara glida hemma också. Plugg finns inte i min värld. Jag har aldrig i mitt liv pluggat, men förut har jag liksom klarat mig... med MVG. Allt bara fastnade på min näthinna och mitt fotografiska minne har hjälpt mig mycket genom åren. Nu däremot, är min hjärna fylld av tunga beslut som t ex vad jag ska klä på mig på morgonen.


Förresten har jag en superfin idé till mitt rum, så en vägg ska bli full av foton och fina grejer.
Min toalett ska också få en ny färg. Klart jag gillar den skogsgröna fondväggen som matchar med älgen på toalettstolen, men lite nytt vill jag ha C:

Ett liiitet låttips: Anyone else but you - Moldy Peaches

hur kunde du glömma


Så himla fint! Jag älskar låten, rösten, de superkulturella killarna i bakgrunden, ukulelen och tro det eller ej.. killen som spelar. MAH GAD vad söt han är! Tydligen heter han Anton och är modell (bl a för Velour och Permanent Vacation). Puss-puss-puss

I'd like to go somewhere

71276-281
Har jag börjat plugga? Nae, faktiskt inte. Är det en överraskning? Nae, faktiskt inte.

Istället postar jag super-posiga bilder som Ebba tagit. Fast inte i plural då. Jag orkar bara inte vara korrekt.
Något annat man kan göra istället för att plugga är att tänka på att gubbar med mustasch är söta, att American boy-låten svänger fint i mina öron, att konst är kul, att jag vill ha en lampa som ser ut som en stor häst.. själva lampskärmen sitter över huvudet. Helt super-kitschigt. Tyvärr vet jag inte vart man kan köpa så det förblir en sak-att-tänka-på-när-man-inte-vill-plugga-sak.

Ett litet glitterkorn har huserat på min hand hela kvällen också. Nu på sekunden tog jag bort det och råkade samtidigt nypa mig lite i skinnet. Helt oväääärt. Snofs.

Myror har invaderat vår terass såväl som inomhus. Jag har skådat två jävla myror på vårt vardagsrumsgolv idag. De nyps och är äckliga. Jag vill döda dem innan de når World Domination. Just nu är de på Matildas-gård Domination-stadiet och det är fan inte okej. MÖRDA! MÖRDA! MÖRDA!


Jajja. Snart är det sommar och jag har en hel jävla bildkurs på 50 poäng att ta igen. Jag har gjort en ful uppgift. Jag är typ värd dagens ros i Gotlands Allehanda.
Varför bloggar jag ens?
Kanske för att slippa plugga. Mm, så är det. Jag vill.. inte....sluta...skriva. Vill inte plugga.
AAAHHH SAVE ME!!

feel the love

Jag älskar att vara duktig!


Min mamma kastade in mig i bilen och jag vågade inte annat än att övningsköra. Sist var i höstas och jag och mamsen blev ARRRGA, och vi bråkar verkligen aldrig. Nu var det iaf dags igen tyckte Gunnsi. Jag var så jävla bra ska ni veta, fyfan vilken glidare jag är. Mamma var nöjd, jag var nöjd. Och hungrig.
Istället för att göda mig åkte vi till VOK-stugan och sprang. Min mamma är en riktig hurtbulle och tog 7,5km-spåret medan jag tog 5km. Duktigt av mig som aldrig sprungit längre än 2,5km typ. Vi räknade med en timme eftersom jag säkert bara skulle gå. MEN HAHA, jag sprang nästan hela vägen och klarade mig i mål på ynka 35 min. Jag vet inte vad ni tycker, om det är bra eller dåligt, men jag är friggin nöjd.

Väl hemma igen kastade jag mig i vår himmelska fåtölj och somnade, som vanligt (häpnadsväckande som en farfar och inte som en katt den här gången, Ebbot). När jag blev väckt stod maten på bordet och en long lost plastbror var i mitt hus. Vi åt och pratade, pratade, pratade. Åt lite till. Vi sörplade kaffe och gnagade på lite choklad. Efter att ha inkasserat 1000 vuxenpoäng fick jag nog och spelade bas på högsta volym i mitt rum. Damn, I'm good.

Nu MÅSTE jag plugga så att jag inte får IG-fucking-varning i alla ämnen.
Arrivederci!

SUPAKOAKI

Ebba är en flicka i sitt alldeles eget slag. Just nu ligger vi inte på samma frekvens. Hon kommunicerar med folk genom tankar. Igår skrek jag "VA? VA? VA? VA? VA?" innan hon svarade. En annan incident under gårdagen var när jag satt vid datorn runt 23-snåret. Det ringer i Ebbas telebobo och hon säger något i stilen "Jaaa, vi kommer NU!". Jag såg ut såhär ? och får sedan förklarat för mig att vi skulle till Lubbah. Jag sa inte emot och vi cyklade mot Säve.
När jag satt och filosoferade på pakethållaren ser jag en bil bakom mig, och polisnojjig som jag är tänkte jag att det var polisen. Lättad kunde jag konstatera att det var en heeelt vanlig personbil. Ungefär en halvminut efter säger Ebba "SHIT, polisen" och jag är inte sen med att svara. Jag brister ut i ett rungande "Fuck mah aass". Jag hade alltså redan glömt att jag precis sett att det inte var polisen. Hmm..

Hos Lubby var det girlsnight. Folk som Annie, Matilda, Jannike, Fanny, Gabbe, Elin och Milly var där. Det var trevligt som fan och innan man visste ordet av var man på väg mot andra vidder. Vi bilade till Terra Nova och söta Amanda (som fyller år imorgon, Grattis!). Folket var glatt och jag var inte sämre. Jag fick äntligen träffa min alldeles egna Bobo. Hon är en riktig raring, lilla Ellen. Milly och jag körde stenhårt på modern fridans, man får ju sånt utlopp för sina känslor. Ehe..he.
Väl hemma frös jag som fan och mina ben kunde liknas vid en nyplockad höna. Mjukisarna på, sen somnade jag sött.

Idag ska jag och mamma:
1. Sola
2. Övningsköra
3. Springa

NAJZ. Hejdå!

EBBAD.BLOGG.SE

71276-280
LAJVBLÅGG! Ebba och jag ska på galej nånjävlastans nu, pjeurs på er!

Kurt <3

71276-279
Min bebis Kurre fyllde 9 år igår. Jag glömde bort det...
...och han kanske har cancer och dör kanske snart.
Jag gråter inte ofta, men jag gör det nu.

71276-196

du är en soldans på min grammofon

Jag och mamma har haft en hemmakväll, bara vi två. Sist var typ..år 2000. Vi har skrattat åt fula personer på teveburken. Sett på 100 höjdare, Talang, Berg flyttar in och X-Effect. Det sistnämnda var ingen bra idé tyckte mor.
Vi åt en opretantiös middag i soffan och till efterätt serverade jag micropop till mig själv. Mina tänder är fucked up, det gör ont och jag måste tugga med framtänderna. Efter två tredjedelars pop-skål skänkte jag resten till en nyss hemkommen, öldrucken låtsaspappa. Han var överlycklig. Dock vet jag inte om det var på grund av popcornen eller hans nya keps han fått under kvällen. Mamma hyllade kepan med ord som " den var ju SNYYGG! " och " ooh ". Själv är jag inget fan av huvudbonader med böjd skärm så jag sa "       ". Ingenting alltså.

Efter min första hemmakväll på länge kan jag konstatera att det är happyfeelings i mig. Jag älskar att vara trött, speciellt när man har sin mys-gosiga säng 5 meter bort. Jag ska bara strutta 5 meter åt motsatt håll, borsta tänderna, skutta 10 m tillbaka och skjuta mig själv i örat. Då kommer jag ligga fint i min säng.

Imorgon ska jag flanera, inspirera, konspirera, fotografera, fantisera och.. bajsa.
PJEURS PAH EIHR

Alla säljer samma tjänster

Tisdag: Var cp-trött, hade planer men såg på massa Kenny VS Spenny hos Emil med Mina, Robert, Ebba och Vidar... tills jag somnade.

Onsdag: Minns inte vad jag gjorde.. sov kanske!?

Torsdag: Det var igår, det! Dagen började med nationella provet i engelska, uppsatsdelen. Det jävla ämnet var Seasons, så dåligt. Jag skrev i alla fall ett fint sommarminne från sommarlovet mellan sexan och sjuan, blev nästan lite nostalgisk!
Efter skeulhan (slutade 9.15, eftersom jag skrivit klart då, happyface) satt jag i kaffis i evigheter tillsammans med Olivia och diverse andra. Runt 11-12 någongång var Anna och Agnes klara med deras muntliga nationella så jag frestade med pannkakois á la Mattvaldo. Det blev fett mycket pannkakor och jag fick äran att äta upp den som Anna gjorde... Den var typ 7 mm på tjockaste stället, och jag skojar inte. HEH, gott.
Jag gymmade också, jetelite. Jag ville typ spy när jag satt där och showade off för dom andra spännisarna, så jag gick hem igen. När jag var hel, mätt och ren igen kom Ebba och vi åkte till Mina.
Vidde-Vidar kom och efter ett tag gick vi till Emil. iFiesta!
Robert tha man, Martin och en Fia kom också. Jag var trytt så jag somnade NÄSTAN. Mitt partymode gick i nivåer och ena stunden var jag fett pepp och i andra fett trött.
Idag börjar vi kvart i två. Det känns helt okej. Nu ska jag klä aaav mi naaken. Och duscha. Hej.

I saw the sign


the 90's <3

nu kan du få-å-hå mig

71276-277
- en liten kung, bara




Det var så mörkt den kvällen jag gick hem.
Jag hade hoppats på något,
HOPPATS PÅ NÅGOT!

for the very first tiiiiime

Haha! Ett stort jävla skämt! Jag har fått IG-varning i matte!!! Jag har alltid haft MVG i matte, och nu är jag tydligen värd IG pga att jag inte lämnat in en uppgift. Jag ska också göra ett prov i algebra. Det skulle vara jättesnällt om någon kunde berätta för mig vad algebra innebär, för jag har ingen aaaning. Hur fan kan man missa ett prov? Hur kan man missa vad det missade provet handlar om? Det enda jag vet är att jag inte fattar någonting.
Nae, på Måndag blir det ett rejält snack med matteläraren (Vad hon nu heter!?), hon kan ju inte ge mig varning för något jag aldrig hört talas om...
(Förresten; Får man inte G bara av att vara närvarande på lektionerna?)

gratt-gratt-grattis

Min syster har fått en liten son idag. Jag är överlycklig, men det är väl inget i jämförelse med syrrans och Markus lycka, antar jag. Så, idag blev jag moster för tredje gången :))))))))))))))))))))))))))))))))

touch me baby, tainted löööv

Naiz dag da! Efter skolan träffad jag Josefina, vi myste i Almedalah. Efter deeet träffade jag Mina, vi åkte på utflykt till högklint med Robert och Emil. (Kollektivt självmord...naaat). Det var myspys och fin utsikt. Bilen tillbaka till stada och hämta upp Hugo, och det bar av mot Jimmaaa. Där blev vi bjudna på fett god mat som bestod av pyttipanna.
Och dricka.
Efter några timmar rullade bilen mot mina hemtrakter (och alla andras) och vi hamnade hos Emil. Dit kom en Jan-banan och Johanna. Vi sjöng singstar och var allmänt naaaajjZzZzz.
Tillslut var det dags för mig att säga adjö, och imorrn är det dags igen. Love these people!
Kom just hem och sängen är nästa anhalt. Bara foto imorrn och jag mår så jävla bra.
Löööööve <3

we want bucky done gun


M.I.A, I kinda luv ya

world town

Hejhallå!
Gårdagen började hos Marcel. Vi lirade sprillans nya Mario Kart till Wii, det var askul, värsta känslan med ratten ju. Tyvärr valde jag ofta bilar som var jättetröga att svänga med, men hade man Peach med motorcykeln gick det bra. Vi spelade mot folk från hela världen, mest japaner! Jag kan ju tillägga att jag oftast förlorade. Vi nöjde oss inte där utan vi spelade Mario Galaxy, Donkey Konga, Guitar Hero och Wii Sports också! Kiiiuuuul!
Efter det såg jag på Den Hemlighetsfulla Trädgården. Den var jättebra och alla är så duktiga, speciellt Stina :)))
När musikalen var slut och alla tackade alla kom mina tårar. Böhö-böhö, vad fint det var. Mamma var inte heller sen att joina gråtekarna.
När jag väl kommit hem kom min Ebba till mig, vi cyklade sedan i regnet till Anna som befann sig hos Ludvig, och ingen mindre än Adam var där också. Vi chillade där en stund innan vi flickor gick till Donken runt 2-3 maybe. Där blev vi uppraggade av en 25-åring och vi hakade på till efterfest. På vägen dit fastnade Ebba i en kompost(???fråge-teken) så vi sa adjö till mannen och ringde taxi. Chaffisen var schysst och kom på 2 min. Pengalösa som vi var fick Rassmus springa ut och betala när vi kommit fram, vääldigt snällt. Ebba gick upp och la sig medan jag och Bransen dansade. Till schluut fick vi nog och gick hem, och rajt dis moment kom jag på att min cykel står på Öster... jobbigt. Klockan halv 5 kom jag hem iaf, och DET var för sent tyckte min mamma. Jag håller med.

SKOLA IMORGON!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN. Nawt


hahaj

Kvällen började sent, men den var nais och jag har gjort bort mig. Jag gillar det och nu; äntligen hemma och sooova! C:
(Ebba, kom- poZtEn)

her mind is for sure

Vad har hänt i mitt liiiv? Jevla historiaprov igår, jag kunde en sak; att industriella revolutionen startade i England. Efter helveteskapet åkte jag, Ebba och Anna till glassbaren. Det var nais. Däremot måste jag dissa Crema di mascarpone-glassen. Den ska tydligen ha smak av mascarpone, men för mig var det bara vaniljglass. Det gjorde mig väldigt besviken eftersom mascarpone är gott som fäään. En hyllning också: Jag säger bara Strawberry Cheesecake! Raowr, självklart fick också klassikern melon följa med!
Efter ett stort mål mat med mammi och låtsaspapput kom Ebba hit. Med väskan full gav vi oss av mot Mellangatan där Annas *pip* hade empty house, så empty att han nog inte vet att vi var där. (censuren är tillämpad pga av att diverse personer kan luska för mycket). När vi blivit varma i kläderna, som ett resultat av dansande till Spice Girls, Freestyle och Daft Punk (det fanns en supergammal daftpunk-cd där!!!), kom fler vänner och bekanta. Det var Koffe i spetsen följt av Johanna, Lisa, Axel, Johanna(rätt?) och en till Anna. De hade med sig gitarren och spelade/sjöng så fint,  alla dom är ju musikesteter! Även vi sam-musikare och bildesteter stämde in i skönsången då och då.
När folk började gå och lägga sig kändes kvällen slut. Glad efter en kväll med 4 McDonalds-slavar i samma rum gick jag och Ebba hem. Hon till Rassmus och jag till mig själv.
En sak värd att tillägga är att min säng var jääätteskön inatt. Mitt täcke var fluffigare än vanligt, likzam!

Nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag hem till Marcel. Vi ska spela nya Mario Kart på Wii, aawwweeesome.
Kan det bli bättre eller? Mitt favoritspel nu till min favoritkonsol, yummie!
Ikväll blir det musikal med folket som bor i mitt hus (mam och låtsaspap), ska bli jättekul att se, speciellt när Stina spelar :))))))))))) Efter det ska jag nog på fiesta med Koffe!
Hejdå!

you twist so fine

71276-269
EN JEVLA POSARBILD. Men visst, ljuset la sig ganska snyggt.

Idag hade jag bara bild i 2 timmar, sen åkte jag hem. Thor ringde mig och frågade vart jag var.. jag hade heeelt glömt. Jag, Thor och Mina skulle fotografera olika allmänna konstverk, 3-dimensionella, som en uppgift istället för formlektionen vi missar nästa vecka. Det var mys och vi avslutade kalaset med glass på glassbaren!
När jag kom hem stod pannkakssmeten i kylen och väntade på mig. Jag försökte göra en pannkaka med banan i, men det gick ICKE för bananerna brände fast, buhu. Istället tänkte jag göra en pannkaka med Polly, men hur hade det slutat? Jag hoppade över det!
Efter en timmes middags-lur åkte jag till gymmet. Jag sprang som aldrig förr, men mina satans skor gör att jag får mongo-ont i benen. Jag har bara inomhus-fotbollsskor, förstår ni! Nu ska jag bara slappa, kanske städa lite.
Imorgon har jag historiaprov också, jag har icke börjat läsa igenom sidorna. Molto bene! Arrivederci amici

yeye

71276-272
Tydligen får man hängbröst också, om man använder bh innan man är 20 år. Det skrev någon professor bla-bla i tidningen. Då är man väl lite screwed kanske. Bilden är hypotetisk och den visar hur jag kommer att se ut när jag passerat 20-års-gränsen. Fiiint!
Så, akta er nu!

(Bild: googlad och jag har photoshoppat.. ehe..he..)

is it medicine?

71276-271Idag hade vi softaste formlektionen nååågonsin. Vi hade typ rast hela tiden, kändes det som. Form är ju iofs min favorit så jag hade inte tackat nej till lite mer arbete, men men..man ska inte klaga! Idrottslektionen spårade väl ur mer eller mindre också. Vi hade teori, och klassen var ganska ofokuserad och uppspelt, så vi lärde oss nog inte så mycket, haha. I love Ulf!
När lektionen var slut gick jag raka vägen till E-huset för att spela lite musique. Jag tog gitarren för en gångs skull, och eftersom vi spelade en lätt låt gick det bra! Aggi fick spela bas istället, och det klarade hon fint såklart! Om ni undrar vilken låt vi lirade var det Twist and shout av Beatles, pretty damn good.

Efter vårt lilla mini rep-jam åkte vi (jag, Anna, Agnes och Olivia) till Vinäger och åt macka med kycklingröra. Så jevlarns gott! På vägen hem träffade jag min long lost cousin Hanna, det var trevligt!
När jag kom hem stod det spaghetti och köttfärssås på köksbordet, aah, min favorit. Trots att jag var proppmätt åt jag en stor portion. Tur att jag ska gymma imorgon!
Med endast en lektion imorgon SKA jag plugga historia också, prov på fredag, och som vanligt har jag inte läst på någonting.
Nu ska jag läsa min engelskabok och sen sova. HERRÅ

she says: you're my favourite guy

71276-267
ser du noga ser du en älg-fot

Äntligen har jag börjat framkalla foton (RIKTIGA FOTON) på Foto-lektionen. Det är kul tycker jag!
Efter den lektionen, den enda för dagen, åkte jag hem. Jag lagade lunch-middag till mig själv, i micron. Varm macka blev det. Sedan for jag på jobbintervju, "vi ses nog!" sa tjejen som intervjuade mig. Låter lovande! Intervjun varade i typ 5 minuter så efter det hade jag inget för mig, så jag gled omkring på stan i en timme väntandes på Anna. När hon kom gymmade vi. Fyfan vilka muskler jag har då, woowowowooo! 'Cause I'm a bodybuilder, yes I am! Hemma åt jag hur mycket mat som helst, en glass och en banan, inom loppet av en halvtimma. Sånt får man unna sig när man är bodybuilder...

På Torsdag är det dags igen. Pumpa-pumpa.
Imorgon ska jag typ dö i skolan (fast HJÄRTA på form, mjau-au) och inget mer.
Nu ska jag dö i min säng, och inget mer.

Dagens friggin' låt: Major Baby - Mando Diao (Jag kan den på gitarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
"raak mine bejn, gör så dom skratta åt mi"
-strof ur ovannämnda låt, översatt till svenska och gotländska

sång i buss

71276-266
mm, slicka i mina näsborrar.

Mys-pys-mega-fint-mos ikväll med Fija och Anna. Jag blir så lycklig. Dom är bäst!
Nu ska jag läsa "the Wave" och sova sött, drömma om min sovmorgon.
Jag börjar 12 för en gångs skull. Happyface på det! Godnatt raaaringar.

yooo mmrrrrfuckah

71276-265
Nu kommer våren med alla blommor, bin, fåglar och trädgårds-pulande mammor med monster truck-kepsar!

jag är kär i en ängel

Jag har skrivit en hel A4 idag på svenskan, plus matteprovet (VG, hoppas jag). Jag är så jevvla duktig.
När jag cyklade hem från skolan började mitt hubbabubba bli alldeles för använt, så att det bara blev smulor och typ.. gröt. JAG GILLA DEI JA! Så nu ligger det en illgrön spottloska vid min postlåda, om någon vill se! Ser ut som paintball ungefär.
Efter skolan träffade jag min älskade Josefina som jag ser alltför sällan, trots att vi bara bor typ 100 meter ifrån varandra. Vi fikade i solen på min terass. Det blev asvarmt, men jag tackar bara. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men det mest frekventa samtalsämnet var killar, killar och åter killar. Vad ska man göra då? Man kan liksom klämma in alla känslor kring ämnet killar. Mest var det happy feelings vi pratade om. Man får alltid happy feelings med Jossan också. <3<3<3 mjau-mjau-mojs-pöss

Imorgon ska jag på jobbintervju, gymma och typ glassa. Det blir ingen bas imorrn dock, tråkigt-tråkigt.
Nu vill jag bara vara med mig älsklings-Brääns och bara göra hemliga saker. Är det någon jag älskar så är det hon, vi är så friggin' lika! Mjau-voff-puss-sås på henne <3

Dagens lilla låt: Kär i en ängel - Håkan Hellström

burn it down

Tråååkig dag. Jag har bara tråkat. Jag har dock inte pluggat allt som jag borde gjort. Svenskan och historian som skulle varit inne för en vecka sen, engelskan som ska vara inne imorrn, matteprovet imorrn samt historiaprovet på Torsdag. Jag dör!!!
Istället har jag sett på tv, lyssnat på musik, promenerat och lagat pannkakor.
Nu ska jag se på mer tv och bara försöka glömma skolan, I fucking hate it!
(trots mina sämre kvalitéer har jag lyckats få två mvg:n den här veckan, hallelujah moment!)

Dagens jävla låt: Your heart is an empty room - Death Cab For Cutie <3


I see the sun risin'

Tjabba! Jag gymmade som faaan igår, men som tur är vägde jag upp det med en pizza.
Hedvig kom hit och ännu senare även Anna och Olivia. Vi gjorde ingenting. Ingenting. När klockan närmade sig midnatt bjöd Koffe in oss på chill-parta hos två trevliga tjejer. Eftersom Heddy och Olle har diverse pojkvänner att umgås med åkte bara jag och Anna dit! Det var trevligt som fän.
Idag har jag bara softat och promenerat med Ebba. Nu ska jag hem till Anna för att se på film med henne, Alma och Agnes! Trevligt, trevligt.
Hej-hoj

Johnossi - Party with my pain

nästa bror finns bakom något.. hmm..

Hejhej på dig min bror.
Dagen började bra med drygt 3 timmar bild. Vi skulle försöka "återspegla" Tolouse-Lautrec på vårt eget sätt. Vi skulle jobba i olja och ha förgrund, något sorts fokus samt bakgrund. Svårt att förklara för den som inte sett T-Ls verk, men I ALLA FALL! Vi skulle också måla något som betyder något för oss själva. Svååårt! Lärar-Ann-Charlotte pratade om tyger och kläder också. Då fick jag idén.
Min bild är en catwalk. I förgrunden ser man en silhuett av en modell, sedan en modell i fokus (med en underbar MiuMiu-klänning, gah) och sedan all publik i bakgrunden/ur fokus.. likzam. Jag längtar tills nästa gång när jag får fortsätta med skissen! Love bild, jaaa!
På engelskan satt vi bara ute i solen och hade det mysigt, jag läste t o m. Thor störde mig så tillslut gav jag upp. Olivia, Aggan och Julia kom och jag skippade historian. Helt idiotiskt att lägga in en extra lektion i veckan, och på en fredag!? Hallåååå...vad du nu heter..lärarn?
Jag, Olle och Aggan åt glass i solskenet istället, det var mums och vi träffade både Lasse W och Kaffis-Inglit. Trevliga återseenden må jag säga!

Snart ska jag gymma med Julia (kanske Anna!?), det ska bli så skönt. Jag har ätit alldeles för mycket den här veckan. Speciellt igår (hur mycket spaghetti och köttfärssås som helst, en banan, 2 risifrutti, 4 vårrullar), TROTS att jag var asmätt. Hela dagen var som en såndär paltkoma. Men jag gillar!
Ikväll händer det ingenting. Så fråga mig inte om fest, men bjud gärna in mig. Hej.


ES07aBD

Bilder från dagen i Stockholm. Fotografen är jag (förutom första) och modeller är ES07aBD <3
71276-264
Thor, jag och Ebba! Alltid på topp
71276-263
Mina!
71276-262
Cajsa, sööjtt
71276-261
Exakt en tredjedel av min klass, wiuwiuwiu <3
71276-260
En söt gubbe...
71276-259
...och hans kompisar

Fler bilder på bilddagboken:
http://PYT.bilddagboken.se om detta föll er på läppen!

vilken runaway som helst

Ååh, det var underbart igår! Härliga visningar (Toulouse-Lautrec & Andy Warhol). Inspiration, inspiration, inspiration! Som den kändis-spottarn jag är såg jag en som varit med i Skilda Världar, ASCOOLT. Nat :C
När vi hade en timme över mellan visningarna satt hela klassen och solade på Nationalmuséeums trappa, det var jättevarmt och -mysigt.
Efter vi varit på Moderna Muséet hade vi två timmar att slå ihjäl så jag, Ebba, Cajsa och Anna K for till Götgatan. Monki är ju helt underbart, jag dör lite varje gång jag inser att jag inte kan köpa allt. Jag var ekonomisk och köpte bara en kofta. Ganska lång, fin kvalité och precis vad jag behövde!
När vi skulle åka pendeltåget hem kommer James med en Mimmi Pigg-hatt. Han är så jävla rolig! Den hade han på sig ända till Nynäshamn, och även ända till Visby, tror jag. DET var underbart!

Idag har ja presterat otroligt dåligt i skolan. På estetiska verksamheten gjorde jag ingenting. Verkligen ingenting. Jag och Marcel kom på hur många ord som helst som slutar på 1. Typ lätt, kotlett, spanjolett (mitt favoritord).
Efter det gjorde jag ett hemskt muntligt italienskaprov. Jag kunde ingenting. Som tur var var mitt skriftliga lite bättre, så sammanlagt fick jag MVG-, helt klart överkomligt!
Nu ska jag städa mitt rum, det ser FÖRJÄVLIGT ut. Arrivederci!

Bilder från gårdagen kommer senare! Wowowowo

aprilfool

BTW!!! Har ni blivit lurade idag?
Jag har!
Jag och Agnes satt i mitt rum och lyssnade på lite fin musik när mamma ropar att jag har besök.
Det jag tänker är: Va? Vem? Hmm? Jag som har mina illgröna strumpor på mig. Hoppas det inte är.. What? Undrar vem det är!
När jag kommer upp och fram till dörren står endast min katt Kurre där. Jag stannar till och liksom funderar allt vad jag kan. Har mamma stängt dörren framför den stackarn som ska hälsa på mig?
Nej, min kära mor sa APRIL, APRIL! och så skrattade hon hur mycket som helst. Det var kul att se mamma så lycklig. Efter en dryg minuts asgarv från mammas sida (jag skrattade också, men var mest sur eftersom jag låtit mig luras) sa hon: Jag bara skojar, det är mat.

Sedan var hon helt seriös.

a beautiful wife and a baby on the way

71276-257Som ni alla ser fick jag lite färg av solariet idag! (hehehehehe)
Lite fräknar fick jag också, det gillar jag!
Nu ska jag bestämma vad jag ska klä på mig imorgon,
ååångest! Jag vet då aldrig vad jag ska ha på mig.

Mamma har i alla fall köpt Risifrutti så att jag klarar mig.
Vi ska samlas vid båten klockan tjugo över sex imorgonbitti,
så nu ska allt fixas och sen ska jag sooova! Majs på er


Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet
eller bli som gatorna, våren och vintern
- dom som går runt tills dom försvinner

bajs


Buuu-huu-hu... jag dör. Är inte det här det gulligaste någonsin? Jag vill ha Seth Cohen.
Så ska en riktig man se ut; mörkt, lockigt hår. (som drömkillen jag såg i huvudstaden)

om vi nån gång, nånsin, blir som dom

- allt är bra, men jag går ändå runt i nån
jävla dagdröm


Jag vet inte vad jag ska göra, är hur rastlös som helst.
Jag kanske ska ta tag i allt som ska sys, eller...
...så ska jag bajsa lite. Hejdå

(imorgon åker jag till Sthlm med min klass, vi ska se 2 utställningar; Andy Warhol @ Moderna muséet och en annan som jag icke kan stava @ Nationalmuséet. ES07aBD in me heart)

jag går ändå runt i nån jävla dagdröm

Ingen fotolektion hade vi heller! Jag hade ingen lektion, helt enkelt. Det kändes en aning onödigt att åka till skolan. Så, när jag väl kommit till skolan och fått beskedet cyklade jag till stan istället. Jag och Ebba solade lite, I'm brown sugah now! När klockan blev kvart i 4 befann jag mig vid Åkessons musikskola för att spela lite bas. Det gick bra (såklart, hehe)! Efter det tog jag och Agnes en promenad, det var mys och trevligt.
Dagens bästa: Jag köpte en såndär Hubba Bubba-rulle. Yoho!

OCH: Igår när jag tittade på Lilla Al Fadji & Co var dom på Gotland, och vem filmar dom? Jo, Irma! Det var en glad överraskning C:
Nu är jag cp-trött, men kvällen är ung, så jag vetifäään vad jag ska göra. Förslag?

vår-vår-vår

Ohmajgååd, blogg.se har öppnat igen! Jag har försovit mig också (för första gången i mitt liv), Hallelujah!
Fint väder dock C: