Full fart!

Sååå vad har hänt i mitt liv?
Igår gymmade jag igen. Biff-biff-biff. Sedan var jag på en konstig grupp-jobbintervju på Mackidonken. DET VAR ASKUL. Nat.
Efter den gick jag, Ebba och Olivia till Roxy där vi träffade diverse trevligt folk. Vi var med på den feeeta gästlistan och gick på parta på ett kollektiv efteråt. Tyvärr hade grannarna klagat och alla blev bortfösade. Vi fick anhängare och gick till O'Leary's och chillade. En och annan dans drog man av med Ebba och Koffe också!

Mina flörttekniker sög, eftersom jag inte kan sånt! Tur var väl det, för jag hade onda avsikter. Moähähä.
När lamporna tändes hörde vi att det var fest i Almedalen. ALMEDALEN!? No kidding. Där var hela kollektivet med vänner, asmycket folk. Jag stog väl mest och diggade till musiken, hoppade omkring lite, träffade gammel-gamla vänner (UNTAN!!!) och åt godis. Fett med skönt folk, och inga brat-wannabes. Wo-ho.
Vi förlorade diverse vänner. Koffe blev av med Calle och jag blev av med Olivia. Hon hade tagit sig och sitt shaky-ass till Effes.
I lunkande takt gick jag, Ebba och Koffe hem till mig och sov. Det var svettigt!
Var det någon som var fräsch så var det jag, när jag vaknade. Smink från gårdagen, mörka ringar och jag såg alldeles förträfflig ut. Grapparna åkte hem och sen dess har jag sovit och slappat. Mumsi!

Ikväll blir det andra bullar, inte fest-bullar iaf. Jag ska nog sova i tid, för en gångs skull. Haj-haj

SEXY-SEXY

Hello! I went to Ibiza but I totally forgot my hand at home.

Bild: Gammal-gammal från Stureplan.se

buu

Jag har aldrig haft något emot Blondinbella, men.. vad faaan är det här? Stackars tjej.

iloveyouloveyouloveyou


Den där engelskan suga kuk. Håkan är mycket bättre. Jag är kär på nytt!

jag har ingen ungdom

Det här är ju helt sjukt! Hur trött får man vara? Trots att jag vaknade kl 14 är jag sepe-trött redan nu.
Jag tror att jag lider av någon sorts sjukdom. Cancer har jag hört att man blir trött av. Hmmm..

Det som håller mig vaken är den jävla engelskan. Jag skriver om Edinburgh Castle, bland annat, och jag bryyyyyyyyyyyyr mig inte. Scotland verkar astråkigt överhuvudtaget. Jag blir så jävvla arg.
Lite gottigott té och sängen hade varit fint, men istället skriver jag med största inlevelse om ett gammalt stenhus.
Ciao!

Btw så fick jag Grafisk Kommunikation A på individuella valet i 2an, wohoo!

zigenarliv dreamin'

Lyssna för faaan på Håkan Hellströms nya album; För sent för Edelweiss. Helt jävla underbart!

Annars då?
Jo, den här dagen har varit helt värdelös. Jag vaknade klockan 2, åt frulle, åt massor av choklad. Sett på tv har jag gjort, lite random program som Oprah, Gilmore Girls, OC, Christine, Vänner och Extreme Home Makeover. Typiska efter-skolan-program.
Kvällen i ära ska jag nog sy. Framförallt ska jag skriva klart min engelska, som skulle varit inne för en månad sedan, eller något sånt.
Kaaanske ska jag vända tillbaka dygnet.

Egentligen vill jag studsa omkring i en blommig klänning, solen ska skina och bra musik ska spelas. Då blir jag nöjd.


gimme gimme drugs

Hej hallå!
Dagen har spenderats - jobbsökande - med Ebba. Vi båda har fått varsin intervju, så det ser iaf lite ljust ut! Efter en hård dag på stan lagade jag mat åt mig själv. Till min egen förtjusning värmde jag en delikat Billy's i micron. Lite té åkte också ner (mamma har köpt världens godaste; "Sylves gröna" eller något liknande, från Kränku anyway).
Efter den fettsnåla måltiden gymmade jag och Isa. Starka ben har jag, som fään. Armarna, ja, de är en annan historia. Aj-aj-aj, vad jag fick ta i, trots att jag hade på näst lättaste!

Duscha måste man göra när man svettats, och det gjorde jag också. När jag kom ut ur duschen satt ett visst mongo i soffan i mitt rum. Ni gissade rätt, det var Anna. Liiite senare kom Ebba, Josefine och Olivia också. Vi for på party för söta Vera som fyllt år, och var hemma på ön. Jag var inte så taggad, och såklart trött som vanligt. Ändå var jag kvar till 2.
Imorgon är schemat allt annat än tajt, så jag ska försöka få lite påsklovs-måste-sysslor gjorda. Kanske slappa lite också. Om det är fint väder ska jag promenera också, jag har blivit en riktig jävla promenad-junkie.

Nu, däremot, lockar min mysiga säng. Så av med kläderna och sminket, sen äääntligen lite vila.
(Jag har ju inte sovit min vanliga eftermiddags-lur)

I should have took that last bus home, but I asked you for a dance

Nyss hemkommen från kak-kalaset. Jag tog med mig kakor - från frysen!
Väl framme vid det fashionabla lasaretts-hoodet bjöds det på kakor som aldrig förr. Det fanns cheescake, kladdkaka, vanliga kakor x3 och muffins. Jag åt bara lite, sen mådde jag illa som vanligt.
Vi drog på en rulle vid namn Juno och efter en liten stund sov jag på golvet. Jag är den som alltid somnar när jag umgås med folk. Både när jag är hemma och hos andra. Det är fan inte okej!!!

Imorgon ska jag och Ebba söka mer jobb, viiilket nöje det ska bli. Jag ska också vänta på ett top secret samtal från en top secret agent. (Egentligen min brors sambo.)
Nu däremot, ska jag lägga mig i min sköna säng, drömma sött och vakna till en nyuppstånden dag.
Adjö!

Okeej


For all you party animals out there. Lets do it in the butt. What what?
Nu ska jag släpa med mig Josefine till Ellen och ze görls. Vi ska äta kakor, fast eftersom jag inte tänker ta med mig några egna kommer jag inte att få äta. Ge och ta heter det, och jag kan inte ge. Inget ta för mig!
Det är såklart resultatet efter ett liv utan bak-kunskaper samt ett alldeles för stort pengaflöde från mitt konto!

Till Pernilla: Tack, jag blir nästan rörd av det du skrev, så glad blev jag! Jag uppskattar såna uppmuntringar otroligt mycket, det där fick mig att vilja göra värsta foto-reportaget. Tack, tack,tack C:

waiting for my time to come

Nu rivs det här hemma! Bort med altanen och sen ska det byggas en ny. Den ska vara inglasad, och o-inglasad(?). Förhoppningsvis, om mamma får som hon vill, ska vi ha någon sorts pool/jacuzzi inne i den inglasade delen. Wopelidoo!!!

Idag har jag och Ebba sökt jobb! Jag, som redan sökt massa, sökte liiite till. McDonalds verkar ju anställa så det står härliga till, ganska bra att ha en sista utväg. Med hjälp av mammas och mina egna kontakter ska jag nog lyckas ordna ett jobb ändå!
Som en liten paus i springet fikade vi på Vinäger. Jag hade inte mycket pengar så jag slog bara till på en muffins, and so did Bebbert.
Till kvällsmaten åt jag pankisar, och ikväll ska jag till Ellen och äta kakor.
Vi ska ha knytkalas, och det är lagom kul för mig som inte kan baka. Jag har gjort en kladdkaka i hela mitt liv och den blev alldeles okladdig, som sockerkaka typ. Buhuhuhu :C Vad ska jag ta med mig?

So long dudes and dudettes

Välkommen hit till himmelen

71276-254-Här är Anna!
Igår softade jag, Anna, Olivia och Agnes hemma hos sistnämnda. Vi åt rabarberpaj som lillasystern Torun hade bakat. Aggans pappa hade en massagedyna man satt på. Det var helt galet vilken ryggmassage man fick. Hela jag blev som en mör filé. Vid tvåtiden gick jag med Annsi hem, vi pratade tills klockan var halv 5. DÅ somnade vi.
Imorse vaknade vi till Annas pappas ljuva ord; En ny dag har uppstått! Efter frulle var klockan helt plötsligt 15.35 och vi gick på promenad jetelänge!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hej-hoj

lov-lov-lov-lov

71276-252           71276-253
Jag blir så super-duper-mega-häppi när jag tänker på att jag slipper sova i tid ikväll. Är det inte undabaaart?!

grisen

71276-250
Jaha! Här står jag som den kinestjockis jag är i trappan. Jag har med mig både sumo-ansiktet och skyffeln. Även sopborsten är med. En riktig höjdar-Söndag, alltså!
(Trappan leder till källaren i mammas hyreshus, där jag ICKE fick städa idag, eftersom mamsen gjorde det åt mig. Därmed snuvade hon mig på den lilla inkomsten jag har. BLÖHÖBLÖHÖHÖHÖÖ)

or should I just keep chasing Benny?

Gårkvällen var trevlig, oh ja!
Först på eftermiddagen var jag hemma hos Ellen och chillade, sen följde Ebba med mig hem. Ännu lite senare kom Josefine och vi spexade järnet. De två fina klasskamraterna är nog de roligaste personerna jag känner!
Genom snöstormen kom Ellen och Fanny cyklande och joinade oss i mitt rum! Vi gjorde absolut ingenting, men det kan ju vara skönt det med.

Till frukost idag har jag ätit godis. Det är gott, men jag mår lite illa.
Trots snön är det finfint väder så jag ska ta med mig iPoden på en liten tur, innan bror och plastsyster kommer på middag.
Salami!

Chasing pavements


Mask i magen och tacobröd


Gästvloggare

don't you diet

71276-249
Kåpirajt: Matildi

Igår åt jag middag hos Josefina, tillsammans med Cecilia och Isabelle. Efter en välsmakande middag spelade vi Guitarr Hero och SingStar. Det förstnämnda är helt galet roligt, jag ska smöra till mig ett!
Vi pratade också som aldrig förr, några timmars babbel hann vi nog med. Det skedde samtidigt som ätande av kladdkakan som Josefina bakat ihop! Trevlig kväll, helt enkelt. Min kjol blev super-super-tajt, hoho.

Nu ska jag slänga på mig något varmt, ge mig ut i stormen och ta mig hem till Ellen.
Ikväll ska jag nog leka med min Ebbaba, treeeeeeeeeeeeeeeevligt säger jag!

Hejhoj

GOOD TIMES!

71276-247
Jag kan inte hjälpa det, men jag gillar inte den där posen (nr1), som alla modeller drar till med. Jag har t o m gestaltat den dåligt. De brukar kuta allt vad de kan med ryggen, och sen händerna hårt i midjan så man ser as-smal ut. Varför vill man se ut som en anorektisk Quasimodo?
I alla fall så lekte jag och Anna modeller igår. Det var roligt och jag skrattade - micket!
Som ni ser försöker jag verkligen, haha. Glöm för all del inte att kolla in min hand på den högra bilden. Jag får lite Scary Movie-feelings. Ni vet; Tickle-tickle!
Trots allt skämtar jag inte med kläderna, det är min alldeles seriösa Torsdags-outfit. Inget spciellt, men skorna hittade jag på rea, och de kostade bara 200 kronor. De är i rött, glansigt tyg och har inbyggd platå. Det gillah ja de!

Nu lyssnar jag på Scratch Good Times med A-trak. Snart ska jag ut och gå så att mor min kan gömma mitt påskägg. Förra året letade jag hur länge som helst. Det var kul vill jag lova!

soppertock

71276-246
Anna är hos mig och känner sig FETT förnedrad.
På grund av bilden såklart!
Det ni ser är den klassiska pumpa-posen.
Den kom jag på under en finfin musiklektion.

Nu lär Anna mig olika smileysar, och om jag
vore engelsman hade jag sagt att we're having
a BLAST!

And she is, like, my own personal mongo.

Hejdå.

Damn! I wish I was a lesbian

71276-244
(Mina bebisar Julia, Agnes och Anna i Stockholm!)


Formen idag var underbar, jag är så tacksam för att jag fick byta till bild och form, det är ju fucking amazing.
Det bästa på dagen var ändå imorse. Jag gick alldeles ensam på väg till skolan när Elias och Gustav kommer. Gurta, riddaren på vit springare, plockade upp mig på hans cykel och sedan skjutsade han mig till skolan. En riktig gentleman är han!
I det stora hela har dagen varit vanlig. Vi var lite freaky i matsalen, det var skojsigt. Jag lyckades också tappa ner en okänd grönsak innanför min tröja. Det kändes lite konstigt!
Nu ska jag bannemig se på Top Model cykle nine, majgad. Hejdå!

TRIBUTE

71276-243

ANNA


En hyllning till, ja det är nog, min bästa vän!
Anna Annsi Brääns Ansobitch Bransiboi Brandström (kalla henne vad du vill).
Hon är snel som en hest, helt knäpp i huvet, rolig som få och alldeles to-die-for.
Jag är her own personal mongo och hon är mitt.
Vi liksom tänker likadant, som värsta brain-signal-skickare. That's cool man.
Jag saknar henne efter en dag, och hon saknar mig.. Hoppas jag.

Därför vill jag lägga in en prima bild och en liten puss. (Anna, du vet vilken puss jag menar.)
Ciao!

här kommer lyckan

71276-241
Foto baj mi.
Veckodagen Tisdag är för mig en bra dag. Jag lär mig om mina favoritsysselsättningar. Plus att jag lär mig mina framtida barns modersmål. Just det; Italienska. Sysselsättningarna jag nämnde är foto och bas.
Idag ska jag äntligen framkalla min rulle jag fotade upp för 2 veckor sen, happy times!! På baslektionen ska jag spela Mando Diao så det ryker om det, jag har tränat varje dag.
Nu ska jag duscha (, kanske till skolan) och börja njuta av dagen.

PS!!!!! Snö är äckligt DS!!!!

skjut ingen imorgon

Lördag-Söndag har gått i chillets tecken. Jag har mest fixat och donat i mitt rum/mitt badrum. Håkan Hellström och mitt eget bas-spelande har varit helgens musikupplevelser. Igår slocknade jag redan klockan 21.30 framför tvn. Idag vaknade jag 12. En himla massa sovande alltså! Jag har glidit runt på Lindhs växthus med morsan också. Vi köpte blommor, jord, krukor och en massa bra-å-ha-isar.

Nu borstar jag tänderna med min alldeles nya tandborste. Den har gummigrejer som känns lite skumt, men mina tänder blir säkert rena. Skola imorgon. Jippi. Måndag är min hat-dag. Hej!

Håkan Hellström - Himmel blå himmel blå <3

crazy, crazy, crazy, crazy night

Gårkvällen var rolig. Roligaste på ett bra tag, faktiskt! Efter en finemang middag i Vänge-hoodet åkte jag, Ebba, Thor och Ludwig till stan. Där irrade vi omkring i hela Visby, ut på Terra Nova och sen till ÖB. Isak bjöd oss på kalas och mannen som ägde festen, Martin, släppte in oss. Klassfest med sam media var bättre än anat. I en liten stuga huserade vi, dansade till gamla hits. Mambo no.5, Hey ya, Stjärna på himmelen och I'm blue var några av de dansframkallande alstrena.
Jag hittade min Fija där också, det var en trevlig överraskning. Vi poängsatte en rumpa och dansade crazy. Ebba var i gasen som vanligt, hon vet hur man gör mig glad, minsann!
När vi kom hem till Lubbah skulle jag och Isak se Kung Pow, men jag kunde inte fokusera så jag somnade bredvid Ebba på golvet istället. Efter en natt utanför madrassen är jag inte så jete-utvilad, men jag är glad ändå!
Ikväll blir det chill med någon söt chompiz.

Kolla in Håkan också, den här låten funkar till alla känslor. Jag är mest glad!

Ge mig mer Trysil

71276-240
Ååh, jag vill tillbaka till Trysil. (Jag hade 4 tröjor där, varav 3 tjocktröjor, kallt var det minsann!)
Ica-affären var stängd också.
Aldrig kan jag vara seriös heller. Som ni ser går de andra verkligen in för fotot, jag står där med underbett och ser inte alls cool ut :C

mutker

Dagen var inte så händelserik, lite bild och italienska. 10 potatisburgare, rekord!
Jag sov efter skolan, som vanligt. Till slut väckte Brääns mig och kom hit. Vi såg på tv, drack te, pratade och hade allmänt myspys. Anna är en fin kvinna.
Klockan börjar närma sig sävefest också. Undrar vilka som går dit. Undrar vem som striulah med vem. NAT.
Jag känner mig inte alls sugen faktiskt, så ikväll städar jag! Jag sörjer också mina kära skor som blev stulna i Norge. Dom var för fan perfekta. ARGH!!!

Imorgon är det bild hela förmiddagen, sen engelska. Sköjnt!
Nu ska jag dammsuga också, jag tycker det är roligt för vår dammsugare är så jävla bra.
Hejhej!


I'm a, I'm a sumo

Jag vill bara ta upp det här med att få vara anonym. Så fort chansen ges att en person ska få säga något till en person, anonymt, är det ofta elaka saker som kommer fram. Ta t ex Define me på Facebook. Mestadels får jag snälla små ord, men då och då dyker det upp andra. De senaste, som förekommit 3 gånger förut, är gris, kines-tjockis och sumo-ansikte. Det är ju lite skrattretande. Först; gris? Kanske inte det bästa ordet för att påverka mig. Om du tycker att jag ser ut som en gris, är det bäst att du stärker dina grunder och förklarar för mig vad du menar.
Andra ordet är kines-tjockis. För det första; Inget fel på kineser, men jag är helt svensk, det enda utländska blodet som rinner i mina ådror är från 1600-talets Tyskland. Så jag kan inte förstå hur en person kan se mig som kines. Jag förstår ju också att de syftar på utseendet, men ärligt talat; Vart ser ni asiatiska drag på mig? Tjock är jag inte heller, skulle väl vara mitt "sumo-ansikte" i såna fall.

Eftersom ni kan svara anonymt i min blogg, varsågoda och red ut de här frågeställningarna. Puss!

paper planes

Igår var jag med Josan heeela kvällen, hon sov t o m här! Det var fanimig najs.
Jag ställde klockan på 9 nästa morgon, så efter alldeles för lite sömn skuttade jag upp. Mamma och hennes sambo kom hem från Indien idag så jag skulle städa. När det var klart, ca en timme senare, ringde jag mor och hon sa att dom kom hem halv 3. HALV TRE!!! Jag gick upp i onödan. Efter lite om och men somnade jag som vanligt i fåtöljen, så jävla skönt vill jag lova!
När mina vuxna kom hem fick jag lite pressys. Det var parfym, skor, sjalar och te!

45 minuter av min dag spenderades med Timas, min baslärare, och Agnes. Vi lirade fett, det var askul! Nu kan jag Song for Aberdeen av Mando Diao och nääästan Californication med Red Hot Chili Peppers.
Efter den givande lektionen cyklade jag hem till min kära Isa som fyller 17 idag. Jag åt alldeles för mycket bullar och kakor, och senare pastasallad.

Nu ska jag plugga lite till mitt stundande idrottsprov imorgon och sen sova. Jag är cp-trött, fyfän.

you know I got it

Okej - Ludde, John och Gustav hade inte alls träffat Björn. John lurade mig, den jäveln. Dock träffade Ludde hela Mando Diao nästa dag, eftersom han har nån sorts VIP-pass. John och Gustav pratade med Gustaf respektive Björn i telefon också. Grr..

Anyway.. Mando Diao-konserten var sjuk. Efter någon timmes battlande mot folk hamnade jag nääästan längst fram. Med endast 2 personer framför mig kom Adam Tensta ut på scenen. Det blev inget vidare drag tyvärr. Jag kämpade mest för att behålla min plats, tjejen bredvid mig var psycho och mycket större än mig. Hon armbågade mig sisådär 20 gånger, men jag gav mig ICKE. Those Dancing Days spelade senare och sångerskan var jättetråkig. De andra i bandet, i synnerhet keyboardisten, var glada och skuttiga, vilket höjde betyget lite.
Även då var det en ständig battle.
Två fjortistjejer framför mig tryckte ut sina rumpor så att hela publiken bakom hamnade i obalans. Jag gav igen genom att lite oskyldigt trycka upp mitt, antagligen inte så sköna, armand i den enas rygg - HÅRT. Efter 3 timmar av hård fysisk träning kom Mando Diao äntligen ut på scen. Jag kunde inte röra mig, inte se något och kunde knappt andas (om jag inte stog på tå med ansiktet mot taket).
Psycho-tjejen armbågades lite till och tillslut frågade hon mig: VAFAN HÅLLER DU PÅ MED?
Jag, som faktiskt inte gjorde nånting, svarade lugnt: Det är ju inte jag, det är folket bakom som trycker på.
En tjej bakom mig försvarade mig med vilket psychot svarade: Jaa, eller hur, verkligen. Som om hon inte trodde på oss. Hon hade inte alla chips i påsen om man säger så!

Efter ungefär halva konserten stod jag och Anna inte ut längre, så vi gick längre bak. Där kunde man dansa och framför allt - SE!!! Dock missade man ju ögonkontakten och det där magiska.
När Mando slutat spela sprang jag fram och lyckades fånga Samuels trumpinne. Jag blev helt rörd, åååh!
Ludde och Gustav följde oss hem till vår lägenhet och åkte sen hem till deras.

Resten av helgen spenderades runt Götgatan och city. Några B-kändisar lyckades vi också spotta, bland andra Natasha Peyre, Dhani, Calle Norén samt Gudrun Schyman.
Jag har nu även bara en endaste 5-krona i min ägo, men imorgon kommer mor min hem från Indien och har jag tur ger hon mig lite pengar. Hoppas!


Ikväll kommer min bästa Josefina hem till mig och äter mat, tillsammans ska vi njuta av vetskapen om en ledig dag imorgon. För att inte göra ett långt inlägg längre; Hejdå!

You wanted me high, love, but I?m sober still

Jag har inte börjat packa inför imorrn än. Fy!
När jag väl pallrat mig hem gjorde jag en massa andra saker, istället för det jag borde göra. Min bror kom också hit och bjöd mig på Maxmat. Han ska sova här ikväll för imorrn ska vi båda med båten.
Han ska till skogarna utanför Katrineholm och jag ska till good old Stockholm.
MANDO DIAO, mah gad.

För att jag bara ska bli lite mer avundsjuk så träffade John, Ludde och Gustav Mando Diao-Björn idag. Dom PRATADE med honom! Han är för fan min dröm-man. Maj-maj gad. He's surreal!

Niu ska jag duscha, packa, tvätta, dansa, sjunga, hoppa och sova.
Sthlm Tors-Sön. WOOOOOOOOH

big balloon

Idag fotade jag med analog systemkamera för första gången i mitt liv. Det var kiuuuul!
Jag tror dock att minst hälften av alla bilder blev asdåliga pga att jag inte var så seriös.
Idag slösade jag också mina surt förvärvade pengar på brie och pesto, men det var det värt.
MUMS!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag äta lite mer, och snart kommer Hedvig och sover hos mig.
Torsdag morgon ska jag, Anna, Olivia och Agnes åka till Stockholm. På kvällen ska vi se Mando Diao, vars förband är Adam Tensta och Those Dancing Days. AAAAAAAAAAH MAH GAAAD! Vi stannar tills på Söndag kväll!
Jag känner ganska många som ska dit, bl a John, Ludvig, Gustav, Ellen och säkert någon mer.

HIHIHIHIHIHIHIHIHI. Hejdå.

I just wanna get high

Update för er som läser om mitt inte så händelserika liv;

Söndag: Ellen kom hit. Vi promenerade, fotograferade, lagade mat, åt mat och såg på tv. (Jag somnade som vanligt). Eftersom Ellen är trevlig var detta trevligt!

Måndag: Jag är ju lite sjuk, och måndagar är hemska, så jag gick hem efter en lektion. Olivia följde med mig, senare kom Bräänsi också. Vi promenerade vi med!
På kvällen kom Simon hit, vi gjorde typ ingenting. Såg på tv, plus att jag spelade lite bas för honom (med betoning på liiiiite).

På tal om bas har jag lektion idag, jag har inte tränat. Hoppas att Timas inte blir arg på mig!

Nu ska jag duscha, mjau-mjau


party like a rockstar


Igår kom Hedvig och Agnes hit. Vi åt godis och såg på tv. Det var trevligt, men samtidigt vill jag ursäkta för att jag somnade jetetidigt. Jag måste varit tråkmåns, men hey - jag är faktiskt sjuk!

Idag kanske min älskade bror kommer och hälsar på mig, och så ska jag vara med Ellen.
Nu ska jag duscha och använda lite BUS eftersom de vuxna i huset är i India-land och kommer vara så äckligt bruna när de kommer hem. Jag vill inte vara sämre!
(fast det kommer jag vara)

Sportlov

Trysil var underbart, även om folk skadade sig både mer och mindre. De snygga snowboard-killarna lyste med sin frånvaro, jag åkte svart backe (2a gången jag åker skidor ffs) och mina skor blev stulna.
Eftersom jag var skolös trippade jag omkring i pjäxor och senare snowboardskor hela veckan. Det var en fin syn.
En annan fin syn måste varit när jag och Julia åkte snowboard för första gången i våra liv. Efter 3 åk och 127892374984759879383749 ramlingar senare gav vi upp, fast ändå var vi väldigt stolta.

Jag åkte också rakt in i ett träd när jag åkte off-pist. Det gjorde jätteont och jag blev alldeles vimmelkantig. När jag skulle resa mig upp ramlade jag omkull ett par gånger. Det var kul!

Inatt sov jag ensam i mitt hus, till klockan 2. Då var det några som gjorde inbrott i mitt hus, det var jag helt säker på. Jag tog en hallonsoda-flaska och gick med den i högsta hugg. På övervåningen smög jag runt som värsta smygarn, men inte hittade jag någon tjyv.
Jag blev ändå så rädd att jag vågade mig utanför dörren och somnade i Josefinas säng, lite längre bort på gatan.
Det var snällt!

Lyssna på Håkans
nya låt och var glada också. Hej!