i love the colorful clothes she wears

Efter stress och matlagning med Ebba och Josefine (Tack!) kom mina allra finaste hit. Bara för att dom är så fina ska jag skriva allas namn: Ebba, Josefine (såklart), Cajsa, Milly, Josefina, Olivia, Hedvig, Anna, Julia och Agnes. Jag fick finfina presenter och det kunde inte blivit bättre! Skivan  Absolute Heda *en skön mix av låta du ba ELSKA* gick varm hela kvällen. Efter mat, vattenpipa och skratt skulle vi forsla 11 tjejer till en annan breddgrad. Det tog hur lång tid som helst och vi förlorade några på vägen. Till slut kom vi till vår slutdestination; Jonas. Det var kul och jag var glad.

Idag sov jag till klockan 15.40 vilket inte är helt okej. 12 timmars sömn, det är lite för mycket för mig. Jag är helt seg och konstig.
Därför ska jag ringa Josefina nu...
...men hon är "abbonenten du söker kan inte nås för tillfället".

Hepp. Hejdå!


it's a must


Här ser ni det verk som gjorde Yves Klein världskänd.. typ.
Väldigt inspirerande och kreativt. INTE! Han tog iaf patent på den här färgen och det är därför färgen, som var sååå modern för ett tag sen, kallas Klein-blå.
Jag ska iaf skriva en bildanalys om den här tavlan, samt en helröd och en helguldig. Vad finns det att analysera? Kanske alla starka känslor som bara väller över mig. Det bara sprudlar av glädje men samtidigt trycks jag ner av sorg.

Sorg över att jag inte känner något för dessa tavlor.

(jag är så körd)

Idag har jag iaf sett på Solbergas vårkonsert, och den var bra. Varken under eller över föväntan. Utöver det har jag gått på stan och målat. Torrpastell, tusch och massor akvarell. Tro det eller ej, men jag blev nöjd med min illustration!
På staden gjorde jag och Josefine diverse inköp. Fina klänningar (BEHÅLL DEN JOSSAN!) och jag köpte en ring och ett armband. Så himla snärtigt!

Nu återgår jag till mina ångestframkallande skoluppgifter så jag inte får smisk av Ann-Charre och Li imorgon. Puss!!!!!!!!!!

jabbadabbadoo

71276-314
Jaaa, nu är den i andra örat. På bilden här ser ni mitt vänstra och sepesvullna öra. Nu har jag bytt till höger öra och det är superbra. Jippijej.
 
(Jag längtar till Fredag!)

"To be or not to be"
- W. Shakespeare

"To be is to do"
- F.Nietcshe

"Do be do be doo"
- Baloo

(hehehehehehehhehehehehe) Taget från en söt mans bdb!

let's call the whole thing off


Peter, Bjorn & John - Let's call it off

Just nu bleker jag min jacka som jag fick av Aggi och Martin. Den är verkligen perfekt, förutom att den är lite väl blå. Men annars... MUAH! Tyvärr verkar inte klorinet funka så bra, för det händer nästan ingenting.
Nu ska jag väl kasta mig över ännu ett spännande bild-projekt. Hmmm... Bah-bah

it's so cold in this house

71276-313
Jag, Thor och Josefine. (Älska mitt stativ? Ja!)

Idag, på lediga dagen, har jag ritat ett träd, målat akvarell och med torrpastellkritor målat en stor grej. Trädet var roligt och resultatet blev helt okej. Torrpastellen... ja, det enda jag kan säga är: JAG HATAR DET! Det är den tekniken som får mig att tvivla på om jag verkligen ska gå bildestetisk. Hu!
Nu vill jag ut och gå, typ tänka lite. Tyvärr går det inte, eftersom min iPod är borta (Måste lyssna på musik när jag prommar). Troligtvis ligger den och skräpar någonstans i huset, men gud vet vart. Mamma, som annars har fetkoll på allt, har ingen aning. Jag, som aldrig har koll, vet inte heller. Kom fram nu!

Imorgon ska jag fortsätta måla och rita, och på kvällen är det Solbergaskolans vårkonsert. Man tackar, man tackar!

What you gonna do until i catch you?

Nog för att både Alina och Jacob har jävligt snygga bloggdesigns så slå dock inget Ebbas. Jag känner mig som en liten kung på Photoshop och tillsammans skapade vi en hyllning till det som Ebba gillar minst; korv.

Istället för att plugga har jag idag sett på tv, varit mongohungrig, ätit massor, lagat mat, ätit lite mer, varit med Ebba samt sett på tv. Ja, det blir bara ännu mer att göra imorgon. Nu ska jag smyga till min säng. Ebbas doft får mig att känna att hon alltid är nära.


What you gonna do when it all breaks down,
Take another heart through the lonely town?
What you gonna do when she turns around,
And says i never, ever thought that you'd be messing around?
But then you dance, dance, dance,
with the woman that let you
How's it gonna feel until i catch you,
What you gonna do when she turns around
And says you broken another heart that was broken down,
It's a crying shame, that the love you've made
Is a cross that you bear when it's cold
Why don't you leave me alone?

moviestar, oh moviestar

71276-312
Jag och min systerson Arvid!

the sunlight plays upon her hair

Snälla, slå mig med en fläskfilé. Jag skolkade idag. INTE OKEJ. Det visade sig vara matteprov så jag sprang iväg. Istället gick jag på stan med min Ebba. Hon är så fin. Som en såndär liten rosenväxt som man får ibland när man fyller år.
Jag köpte ett grönt linne.. och ett vitt som satt som ett anus typ. Det blir till att lämna tillbaka imorgon! Vi svängde också in på jobbet för att snicksnacka med bossen. Han är så jävla schysst, och gullig, som Ebba uttryckte det.
Som om inte allt vore nog kalaskul så övningskörde jag nyss. Jag är smokin' alltså!


..och nu hänger ångesten över mig som ett tungt moln. Maaassor av bilduppgifter samt lite annat smått och gott måste vara inlämnat på fredag. Skona mig!

Jag avslutar med ett citat av Josefine-fin: Skåda och beskåda!


Until we bleed

Jag hade en apbra kväll med Josefine igår. Först satt vi fast i mitt rum ett bra tag, Thor kom och vi tog lång tid på oss. När vi väl kom till Effes möttes vi av, för det mesta, bestörtade miner. Det verkade inte vara något drag. Vad gör man då? Fixar drag, såklart! Jossan och jag satt knappt stilla och det var jätteroligt. Man får väl bara säga tack (och grattis) till Emely som hade sin 18-årsfest där!
När Effes stängde drog vi till Rassmus, där vi inte kände oss välkomna (det var dock inte Rass' fel). Huja! Jag blev förvånad över hur vissa killar kan bete sig, herregud! I ilfart cyklade vi hem till mig, med Ebba på pakethållaren. Alldeles för sent somnade vi i min säng, alla tre. Solen sken då redan på min vägg. Jag låg skavfötters med Ebba och Jos-fin. Jag vaknade av Ebbas tå som tryckte upp min nos till ett äkta gristryne. Man tackar, man tackar!


Idag var jag och Jossan i Almedalen. Vi hade med oss pommes frites och massor av ketchup. Det var übermys! På hemvägen köpte vi den bästa glassen någonsin; Calippo Refresch (eller något liknande). Myms!

Nu ska jag sova för att se ännu en bajsmåndag uppstå. Tjipp

(och Kleerups nya album är bäst)

good vibrations

Jag somnade tidigt igår, vilket var superduperskönt. Ändå är jag helt trött idag.
Istället för att sitta hemma hela dagen gick jag till stan, och inne på en liten gränd träffade jag Ebba och Josefine.. bara sådär! De berättade att Aggi, Olle och Torun var på stan så jag ringde en signal.
Jag träffade ponnysarna och köpte en tröja och en morsdagspresent på Indiska. Torun kom med den briljanta idén om att äta på Max. Olivia gick hem, men jag och Agnes sa ja! Torre gav mig tips och var allmänt skön. Som sagt; hon är typ den bästa tolvåringen jag vet!


Nu är jag nyss hemkommen. Ikväll ska jag ut och röja, kanske till Effes. Vi får se vart vinden (och mina kompisar) för mig. Hejro!

(Love-lo-love Beach Boys)

good love is hard to find

Idag har jag blivit 2 par skor rikare; ett par från Din Sko och ett par från Friendh's! Men det var inte det bästa som hände mig idag! Av min älskade Agnes och Martin fick jag en (jetenajs) jeansjacka och ett superfint kort som dom gjort. Tack, tack, tack C:
Jag fick också en present av Torun, Agnes lillasyster. Hon är typ den bästa tolvåringen jag vet. Jag fick ett foto på Torre och på ramen stod det Friends 4-ever, haha. Så jävla fint! Även hon hade gjort ett kort, och så fick jag choklad också. Snälla familjen Dahlström alltså!

Jag var med (nästan) alla mina finaste idag; Ebba, Josefine, Ellen, Anna, Olivia och Agnes. Dock rådde det delade meningar om vart vi skulle gå etc. Jag var sepehungrig så efter massor av gnäll fick jag äntligen äta pommes frites. Oh yeah, that's mah thang!
Som vanligt när solen skiner så var det dags för Almedalshäng. Vi hittade Koffe, Axel och Johanna och vi slog oss ner, sen kom även Robert. Mys-pys!


Nu ska jag mysa ner mig i min soffa och för en gångs skull vara hemma ikväll. Poss Adjö


a pushy-pushy blonde hairdo

Jag är sepetrött verkligen. Det är inte roligt!
Nu ska jag träffa mina bästa; Josefine och Ebba. Vi ska gå på stan, och jag får äntligen spendera. Det känns så skönt, att äntligen har jag fett med pengar igen.

På tal om sköna saker så har jag precis tankat Sounds of Summer: The Very best of the Beach Boys. Jag njuter av tillvaron, i min soffa, med några strandpojkar som sjunger för mig. Hallelujah!

you never leave my mind

Igår var det som sagt sävefest. Jag var på förfest hos Cecilia med 12 tjejer, och sen kom även ett gäng killar. Hur trevligt som helst, I tell ya! Väl nere på Hamnplan gled jag bara runt, och dansade såklart. Hela kvällen gick jättefort, och den slutade med att det tog en kvart för garderobs-snubbarna att hitta min jacka. Den här gången hade jag alltså INTE tappat bort min nummerlapp, utan de hade tappat bort min jacka. Inte okej! Till slut hittade de iaf den, så slutet gott - allting gott.
(förutom att mina ponnysar Josefine och Ebba inte var med igår)

Imorse stängde jag av min väckarklocka i sömnen, som jag har en tendens att göra ibland. Försoven som jag är funderar jag på att - kanske - gå till skolan senare. Min klass är nämligen på teater nu, så jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske fota lite mer med hjälp av mitt nya stativ, huuur great som helst!

Jahaja, adjö på er då. Farväl!

you look nice, alright

Idag har jag fyllt sjutton år. Jordsnurr. Vårar. Det känns helt okej eftersom jag nu är ett kamerastativ och en parfym rikare. Ikväll kommer släkten och hela tjofräset också. Ännu senare ska jag på sävefest på Hamnplan 5, och jag hoppas på bra musik (för en gångs skull).
På grund av kulturveckan som råder såg vi på modevisning idag. Det var bl a mina kära klasskamrater som visade sina kreationer (vi bildnissar går med textil). Det var så fint, så fint. Extra stolt blir jag över Cornelia som har en grym känsla för mode och kläder. Kolla in
cojoshop.se!
Tvåorna och treorna var också superduktiga, men något som veeerkligen föll mig i smaken var Anna Rosborgs kläder, allihop. Good job!


Nu ska jag vila inför kvällen, kanske städa lite samt fota lite, tjoho!
image311
Här blev det också en jättestor bild på mig och min bebbe, 17 respektive 2 år! Krattiiiis!

vårdnadstvist

71276-310
Bajsskolan var bajsig. Efter inget slit alls smet jag, Ebba och Jossan. Tillsammans med Simon gick vi på stan. Tyvärr är jag luspank så det enda jag köpte var en milkshake. Jossan for på jobb och resten for till Rassmus. Där åt jag upp nästan alla sura bilar, sen åkte jag hem. Det händer inget speciellt nuförtiden.

Annars då? Jo, jag blir helt kluven. Är jag helt superglad, eller är jag.. arg? Hur som helst är jag fundersam. Vad händer? Jag får helt enkelt vänta och se. Det sista jag gör är att citera Thomas "DA MAN" Di Leva: "Vem ska jag tro på, tro på, tro på när, tro på när allt är såhär?"



Bah-bah på er!


jackie wilson said

71276-309
71276-308
Vad har hänt egentligen?
I Lördags var jag på Club Kickdown på Effes som Robert hade arrangerat. Det var roligt, men ska jag vara ärlig var middagen/förfesten hos Agnes roligare. Eftersom det var rymd-tema hade vi satt på oss tights med diverse metallicfärger, det fick vara vår rymdoutfit! Några schyssta band spelade, men bäst musik var den dj-Albin spelade. Jag gav honom tummen upp, sen var vi lyckliga alla våra dagar. Vi kom hem alldeles för sent, vilket är rutin för mig. Vi fick iaf glad respons när vi gick hem. Jag hade rosa metallic-tights, en silvermantel och silvrigt hårband, Aggi hade helt galna glasögon (supergamla skidglasögon) och Olivia hade ett lasersvärd.

Igår myste jag, Aggi och Olivia på Agnes vind, i fleera timmar. När jag kom hem gick jag på toa, sen promenerade jag med Josefiiiiina (:

Idag däremot, var det en helt värdelös dag. Jag trodde jag började 8, men hade fel. Klockan 9 började vi med nåt litet möte med några ur tvåan. Sen hände det inte mycket, jag spände en duk. Hängde upp några tavlor. När jag kom hem sov jag. Helt supereffektiv! (Fast jag har också ätit popcorn, sovit och övningskört).


På bilderna ovan ser ni mig i lugg.
Första bilden heter emo-snörp
Den andra heter hhihihi, *fniss*blink*

when your heart is an empty room

Efter skoldagen och massor med sömn kom min fina Ebbert hem till mig. Som vanligt var vi fett sega tills klockan blev ca halv tolv. Vid ett gick vi in på Club Digger och såklart hade Urmas Plant slutat spela. Vi hängde iaf där ett tag med massor av fina vänner. När regnet började falla över oss gick vi hem till Ludvig. Det var ingen livad efterfest, utan mest bara chill och musik. Nu kom jag preciiis hem, snelhesten Rassmus skjutsade hem mig. Happyface!

Imorgon ska jag sova som fan, hämta arbetskläder samt klä ut mig till rymdis. Hos Aggi ska vi äta middag och ha kul, som vanligt. Det blir nog sömn på fina vinden!
Dags att sova i min myyysiga säng, heddå.

Lithium

Idag var en fin dag! En fika på Vinäger med bästa Josefina slår aldrig fel. Vi pratade i flera timmar och vi både skrattade och grät.. typ. Ingen känner mig som Josefina, hon förstår mig och jag tror jag förstår henne. Det är hemskt synd att vi ses så sällan nuförtiden.
På Söndag, om det är bra väder, ska vi ha picknick på något mysigt ställe, och det ser jag verkligen fram emot!

Nu ska jag nog plinka lite på basen, den har verkligen blivit min bästa vän nu på sistone.
Puss. Hejdå. Nyp. Kram. Spark. Adjö. Klapp.

(Jag har också funnit min kärlek för Nirvana igen, damm-damm på favoritalbumet)

the story of the impossible

Igår träffade jag lite random personer innan jag, Axel, Josefine och Thor bestämde oss för film. Hemma hos Axel blev vi bjudna på gott te och fin musik, och senare filmen Flood. Josefine och Thore somnade! Nästan en chock att inte jag gjorde det. Filmen var iaf dålig, tyvärr. Dåliga effekter och själva handlingen var ganska tråkig.
Jag somnade för sent som vanligt, och vaknade halv tolv idag. Elfrida Andrée hade inte Operation Dagsverke så vi var lediga. Istället för att slappa åkte jag och Jossan till skolan och målade. Jag började, och blev klar, med min kolteckning av en kastanj.
Som en liten paus åkte jag och Jossan runt i korridorerna med stolar (med hjul). Det var jättekul, faktiskt. En annan sak som är kul är att 2orna (tror jag!?) målar om i vår korridor, jag tror det blir bra!

Nu är jag sepetrött så jag ska slumra en stund innan Top Model-finalen. Haj!

admit it

Nationella provet gick bra, tror jag. VG vågar jag iaf hoppas på!
Efter några hyggliga foton var jag påväg hem från skolan, efter en stund kom Anna hit. Vi låg på min frigolit-uteplats och pratade, åt kladdkaka, åt bullar och såg på teve. I löv her.
Ikväller ska jag hooka med min finfinfina vän Josefine, samt Axel och Thor. Kanske att några andra trevliga människor hänger på! Nu ska jag nog klä på mig lite bättre kläder och göra mig redo för avfärd.

Bahbah!

i don't need an excuse

71276-306

Med ömmande öra sitter jag och är lycklig, och nu ska jag sova en liten stund innan morgondagen gryr. Stackars mig som ska göra matteprov. Stackars mig. Hoppas det är varmt och fint imorgon!

Paolo Nutini vet åtminstone hur man gör en ung kvinna som mig lycklig. Godnatts på er.

it's static craziness to me, is it a solar fever?

Dagen har spenderats i kärnämnenas tecken, som vanligt. Helt astråkigt! Efter skolan åkte jag och Ebba på introduktionsmöte på Donken, som är vårat sommarjobb. Med gratis dricka gick allt som en dans.
Just nu töjer jag mitt andra hål, eftersom det första är helt fucked up. Så, med en fet nål i örat sitter jag här och lyssnar på fin musik. Dock har jag astråkigt och väntar bara på att min drömprins ska fånga upp mig och ta med mig på äventyr.. eller nåt!

Andra delen av nationella provet i matte imorgon. Lycka till alla, men främst; Lycka till mig själv (AAAH!!)!

Hejhoj!

tionde maj

71276-30071276-299
71276-301
71276-302
71276-303
71276-304
71276-305
1. Ebba
2. Jag och Hedvig
3. Jag
4. Josefine och Gabrielle
5. Agnes
6. Kryp på min fotzing
7. Agnes och hennes hjärta

sun, sun, sun, here it comes

Inte blev det något UKM för min del igår. Nej, jag och Agnes gick till Adelsgatan där vi helt otippat hittade Hedvig och Olivia. Vi bestämde oss för att köpa lunch och förtära den i Almedalen. Sagt och gjort: Vi gick dit och satte oss med våra jättegoda bröd. Olivia och Hedvig gick ganska tidigt, men jag och Aggi satt kvar. Efter en stund hittade Ludwig och Simon oss och vice versa, så vi gick dit och satte oss.
Efter ett tag kom alla möjliga personer, men främst två av mina favoriter; Ebba och Josefine.
När vi suttit och stekt, bollat lite, rökt vattenpipa och lyssnat på musik bestämde vi oss för att åka till Maxi. Grillning stod nämligen på schemat inför kvällen.
Jag, Ebbson och Jossan träffade Julia och Amanda på Strandpromenaden, och sen kom fler trevliga tjejer. Några mysiga timmar senare kom gänget. Säkert 50 personer dök helt plötsligt upp från ingenting. Tyvärr ingen jag kände, eller ville umgås med, så jag och mina polers drog vidare.
Till slut hamnade jag, Ebba, Jossan och Amanda hos Linn. Det var skojsigt och där träffade jag även de legendariska Ville och Fredrik. Duons ena halva Fredrik och jag diskuterade besöksrekord på bloggarna och jag fick se mig besegrad. Dock länkade de gärna till mig om jag länkade till dem, och vafan.. det kan ju inte skada!?
Alldeles för sent cyklade jag hem.

Just nu pirrar det i magen på grund av den stundande avslutningskonserten på Effes. Jag är skitnervös. Nu ska jag duscha och hoppas att allt går som smort senare. Puss och baj.

bajs

Solen skiner och det är redan 17 grader i skuggan. Det är med ett stort leende på läpparna som jag åker till Åkessons musik. Jag hoppas att allt sätter sig perfekt idag så att jag kan fira med as-slapp-häng efteråt.
Idag är det ju UKM (Ung Kultur Möts) också, det vill jag gärna kolla in.

Nu ska jag skynda mig lite, och sedan pysa iväg. Heddo


du kan skjuta idag

Bara för att jag var fett depp ikväll(över ingenting) ska en jävla människa ha musik på bloggen. Precis i mitt [ingenting]-lyssnande kommer något dunkadunka-bajs. Mitt huvud höll på att kollapsa.
Jag hatar musik på bloggar!
Fast det värsta var ändå när jag satt och målade med akvarell. Det blev fult och jag började nästan gråta.
Haha på mig. Helt ledsen över, som sagt, ingenting.
Nu är jag ledsen för att jag är så trött.



(men en positiv sak är att jag vet en kille som är söt, fast egentligen bara lite, men jag typ smälter)

dududududu släpp in solen

Idag målade jag så mycket med olja att jag nästan storknade. Jag och Josefine hoppade och sådär istället. På engelskan målade jag en pinsam bild som jag sedan var tvungen att presentera för klassen. Jag har valt att kalla konstverket "Könsbiten".
Efter skolan köpte jag och Jossan Crema de Mascarpone och gick ner till Almedalen. Ååååh vad skönt säger jag! Jag är ännu mer stekt nu, helt bränd. Det vägdes dock upp av lite longboard-åkning, och oj vad jag älskar det. Ge mig en longboard! Tack!

Nu ska jag äta lite mat och sedan se var vinden för mig ikväll.
(Imorgon ska jag spela bas klockan 10.. he....he)

den här stan får mig att glömma bort allt

Håhå-jaja! Idag hade jag bara 2 timmars bild samt en liten akvarellintroduktion (only for me-he) med Ann-Charlotte. Italienskan visade sig vara inställd, så jag, Ebba, Milly och Josefine åkte till glassbaren och Almedalen. Där satt gänget från Millys klass så vi slog oss ner. Senare kom en massa musik-människor och det var sååå trevligt. Jag kom hem nyss, så jag har varit i Almedalen i ...hm.. drygt 8 timmar. Inte en tråkig stund vill jag lova! Med gitarrspelande pojkar blir allt bra, bra.
Tyvärr hann jag inte äta lunch så mitt mat-intag idag har bestått av lite yoghurt till frullas, en tiptop-glass, 5 godisar, ett wienerbröd (tack Axwel) samt en slurk Coca Cola (tack Axwel igen). Det var alltså min lunch - mellis - middag.
Efter några turer fram och tillbaka i SJUTTITALEEET var det dags att gå hem tyckte vi. Det var bara några tappra riddare kvar. Nu, väl hemma, har jag upptäckt att jag är helt bränd på ryggen. Jag gillar det skarpt, må jag säga.

Imörrn är det superdupersoft dag med drygt 3 timmar bild på morgonen. Nu ska jag måla akvarell, eller sova. Hepp!

here comes the sun

Mitt hår är fult, okej.

MEEEN.. det är inte rumba!
Skoja...
...det jag skulle säga var att jag, Ebba och Josefine(!!!) ska till fucking Grekland i sommar. Dör man av glädje eller? Ja, faktiskt!

Till er från Matilda

you may not want to see me

Okäääj, jag har spenderat hela eftermiddagen hos moster frisören. Jag har både klippt och blonderat. Dock inte i helvitgul-fjortis/utviksbrud-blond, utan i "solblond-blabla"-slingor. Min gamla lugg (som var gravt hatad på den tiden den kunde kallas för lugg) har blivit klippt igen. Det känns helt ovant och jag har inte bestämt mig vad jag tycker än. Men, som det brukar vara, blir det alltid bättre efter ett par veckor.

Matte-nationella gick iaf toppen, tror jag. Första delen kändes busenkel. Tyvärr glömde jag att skriva ut en formel för det jag kom fram till på sista uppgiften, men jag löste den åtminstone. Det känns jättebra eftersom jag fortfarande har en IG-varning hängandes som ett svart moln över huvudet.


Nu ska jag kolla på mitt hår. Efter det ska jag följa doften som just nått min nos. Det luktar pannkakor! Min glädjekvot är full eftersom det bara har ätits goda saker idag. Mat är det bästa som finns.. TYP.

she's only happy in the sun


Mmm, jag vill avsluta dagen med en gammal goding. Skit i Robin Hood-grejen i videon och lyssna på låten. Jag blir helt matt av... känslor. Eller något sånt. Matt är jag åtminstone på alla håll och kanter. Mjau på er och hejdå igen.

Alldeles för långt inlägg om alldeles irrelevanta ämnen

Idag var fotolektionen superkort. Istället för att stå i labbet gick vi till Konstmuséet där Hemse Folkhögskola's(?) fotolinje hade utställning. Temat var verklighet, och det var sannerligen intressant. Dock kändes inte själva fotona så speciella eller proffsiga, men jag gillade idéerna. På nedervåningen var det Öppna Ateljéer som ställde ut, alltså ett verk per konstnär som "deltar". Vissa saker var lite oklara, som t ex fontänten med bajskorvar på. Av de, typ 100 st, verk som var utställda hittade jag tre favoriter. Två av dem var jättestora oljemålningar. Ja, olja har verkligen fångat mitt hjärta, hähä. Ska nog införskaffa fett mycket färger!
Efter utställningen blev vi lediga för resten av dagen så jag, Cajsa, Josefine och Mina gick till Almedalen. Där var det helt supervarmt och vi schtekte som fan. Tyvärr lämnade både Mina och Cajsa oss ganska så tidigt.
Jag fick nästan panik när värmen slog emot mig och mitt hår AKA pälsmössa kändes lite irriterande. Ingen hade en hårsnodd så det fick bli last resort; mitt armband. Det finfina guldiga med marinblåa stenar. Tyvärr blev det helt uttänjt, så det var den ledsna episoden av dagen!

När klockan slog en speciell tid var det dags för bas. Jag, Agnes och Linnéa är så jävla bra, I tell you. Lite läskigt kommer det nog bli ändå, att spela på Effes. Huu!
Senare ikväll har jag kört bil till Halla där min bror och hans kompis blivit med hus. Vilka inredningsmöjligheter säger jag! (Tyvärr tror jag inte att pojkarna bryr sig så mycket.)



Nu smyger sig ångesten över mig också. Med för starkt, ganska äckligt, te sitter jag här och våndas inför morgondagen. Första delen i nationella matteprovet stundar och jag har inte gjort ekvationskapitlet - ännu! Skolan är en av världens jobbigaste uppfinningar. Eller som jag sa till mamma förut idag; "Jag hatar skolan av hela mitt hjärta". Varför ska man behöva plugga hemma? Jag har aldrig förstått det och kommer aldrig att förstå. Tror skol-poliserna att jag, efter en hård dag i skolan (och med skinande sol ute), tänker sätta mig och plugga? Hah, nae, skulle inte tro det! Bara två år kvar, sen är jag äntligen friiiii!!!

Dags att göra två idrottsläxor (Vem har läxor i idrott?) och sedan sova. Lycka till imorgon, alla ettor!
Hej och hå.

hej, jag ringer på uppdrag av tre

Efter en hård dag är jag äntligen hemma!
Som vanligt förgyllde mina kamrater min dag, men skulle jag skriva allt roligt som hänt skulle blogg.se haverera av överbelastning. Såå..
När sista lektionen äntligen slutat träffade jag Anna, vi köpte bullar och satte oss i Almedalen. På väg ner dit hittade vi ett riktigt stort turistgäng, vi var deras attraktion och de var våran. Man slutar aldrig förundras över folk som kommer hit.
Jag och Annsi reflekterade över vårat problem inom ett visst område. Tyvärr kom vi inte fram till någon riktig lösning så vi började göra bus istället. Det var roligt, må ni veta!

En sak som inte är så rolig är datorn, så nu ska jag läsa istället. (Jag måste ju bli lite litterärt bildad.)
   Sorry ella att jag är sämst på att blogga nuförtiden, men våren är här och jag har annat för mig.

Hej och adjö

Hatasöndag.com

Hallå!
Igår kom mina fina vänner Ebba, Josefine, Cornelia och Milly hem till mig innan Effes. Vi gjorde typ ingentiiing, men det var la trevligt iaf. På Effes var det tyvärr inte mycket folk alls, men de som var där var jättetrevliga! När bandet spelat klart skulle vi på efterfest, men när vi nästan var framme fick vi inte komma. Istället stod vi i en korsning och... stod. Lite halvkul sådär. Trots det var jag hemma vid 3 ungefär, helt förundrad över hur klockan hunnit bli så mycket.
Idag har jag bara slappat, samt övningskört lite. Fyfan vad dålig jag är på backstartar, haha. Jag skämdes något när mina nerver tog över och en bil väntade bakom mig. Hur många motorstopp? Säkert 8!

Annars har jag haft en myra innanför min tröja idag. Hejdå


oh, snap

Aa, OM Ellen var vaken! Hon var redan på stadens torg och jag tog mig också dit så småningom. Vi gick till Torgkassen och köpte baguette och färskost som vi smarrade på i Almedalen. När det efter ett tag drog in värsta dimman över land (som var iskall) gick vi hem.
Hemma hos mig var det varmt och skönt. Tyvärr fick jag ryck och blev en pyroman/mördare. Jag har jättedåligt samvete nu, men jag hoppas att kvällen muntrar upp mig. Ikväll ska jag nämligen se Kettil Hyde och ha det trevligt.
Nu väntar jag bara på Hedvig, sen kommer nog alla mina andra kompisar också. Nästan alla.
Önska mig en fin kväll, så säger jag tack detsamma. Hejdå!

(och så börjar jag inbilla mig sådär, och jag manipulerar så lätt mig själv.  Jag är mongo)

Bajs

Aaah, just nu ligger jag ute i solen. Det är jättevarmt, jag står nästan inte ut, men man ska inte klaga. Det negativa är dock att våran terass just nu bara består av grus och man blir helt viiit. Som tur är ligger jag på finfina madrassen.
Mamsen och låtsaspapsen gör sig fina inför bröllop, medans jag endast är iförd en sunkig outfit bestående av linne och trosor. Då känner man sig lite ful.... kanske.
Nu ska jag iaf ringa Ellen (och hoppas att hon är vaken) för att bjuda henne på dejt. Hejrå

flavvars

71276-298
I brist på fantasi, och i brist på pigghet.
Jag sitter här i min fula fleecemorgonrock, är nyduschad och tlött. Skulle egentligen träffat min älsklingsfavoritAnna, men jag vet inte vad som händer. Snart är min vakenhet ett minne blott, åtminstone tills imorgon. Då är det drag igen; Kettil Hyde spelar på Effes kl. 22:00 (smygreklam) och jag ska dit.
Adjökens

(Vår granne hittade Kurre idag, rest in peace, dude)

full på liseberg

..och jag liksom verkligen behöver asmycket popcorn just nu. Med smörsmak och inget annat.
Kanske poppa popcorn och hoppa i min säng som en viss sommarplåga säger. Jag säger dock inte emot, det hade varit mysigt.
Fast just nu vill jag träffa alla mina underbara vänner. Faktiskt, jag vet inte om jag varit lyckligare än vad jag är just i nuläget. Valborg var perfekt, med mina perfekta vapendragare. Milly saknades dock, men man kan ju inte få allt på en gång. Eller?
På tal om valborg eller på tal om ingenting. Liksom.
Popcorn it is, all you lords.

shoot

71276-296
och jag saknar inte mycket, men jag saknar illusionen
av att allting kommer ordna sig

I wanna see yo brillz, yo-yo brillz

71276-294
Jag vill ha mera... mera.. mer.. bara ge mig mer...aaah.

sweet alabama

Jag blev helt aschockad när jag såg att klockan inte ens var ett. Hela dagen ligger framför mig!
Till min egen förvåning vill jag få saker gjorda idag. T ex städa mitt rum, som ser ut som en soptipp. Folk brukar säga att deras rum är stökiga, men jag lovar er.. då har ni inte sett mitt. Ojojoj, 30 kvadrat fullt med kläder. Det blir ganska mycket att städa upp, I tell you.
En annan sak som behövs göras är lite bilduppgifter, bl a min oljepastellmålning (känns inte så lockande eftersom jag bara har en stor himmel kvar att måla), mina små tusch-streck-bilder och en bildanalys på tre målningar gjorda av Yves Klein. Att analysera blir inte helt lätt; en tavla är helröd, en är helguldig och en är helblå (från den tavlan kommer färgen Klein-blå, som ni säkert känner till. Yves Klein tog patent på just den färgen).

Oh, en annan sak som verkligen måste göras är att spela bas. Jag måste träna in massa tapping och shit. Det är nämligen avslutning för Åkessons musikskola på Effes nästa helg, och allt måste sitta som en smäck!

Nu däremot, ska jag byta till ett mindre örhänge, mitt öra är heeelt svullet. Det var nog inte så smart med en brottningsmatch. Mina skador efter matchen är:

- Spräckt örat lite
- 5 blåmärken på ett ben
- Ett blåmärke på armen
samt
- brännsår (från golvet tror jag) på armbågen

Ha-ha! Jag är helt superinvalid (inte). Dock är det sånt man får tåla, det enda jag sörjer är örat.
Dags att klä på sig och städa.. kanske. Adjö mina hästar

heeey evelina

Det är bara såna här dagar man kan sitta och lyssna på En jävel på kärlek med Orup. Till och med gillar jag det. Fast det är ju en sån här dag. Idag. Jag har bara sovit, sett på barn-ballroom-dans på tv, sovit, ätit, gått på toa. Lyssat på musik också. Sån musik som jag aldrig lyssnar på annars. Jag låter bara iTunes gå, så som det vill, och jag gillar allt jag hör. Gamla män som Peter LeMarc och Orup. Jag gillar Bob Marley också, han är superfin speciellt idag.

Men inget slår Joel Alme - The Queen's Corner.
(jag blir glad, ledsen och alla andra känslor i ordboken)

Wo-o, wo-o-o-o-o

Min Valborg blev faktiskt över förväntan. Efter massor av väntan på alla hit och dit var vi tillslut samlad trupp, bestående av mig, Ebba, Ellen, Anna och Josefine. Från början var våra planer grillning i Almedalen med Irma, Martin och Agnes. Självklart var vi supersena så de tre sistnämnda hade redan gått hem till Irma. Vi gick dit och kastade i oss våra pizzor vi just hämtat.
När de andra ville gå till elden gick vår lilla femma runt..runt... och runt. Vi träffade fint folk som Albin och Markus. Även Josefinas lillebror Emil fann jag!
Tillslut fick vi dock komma hem till Axel på förfest. Där var det bara trevliga personer och det var så kul. Först var det tevespel som gällde, och i detta fallet något jekla James Bond. Som vanligt när jag spelar blev jag helt caught up in the moment, skrek och hade mig. KIUL!

När jag stod på balkongen ser jag ingen mindre än Jacob Bolin vinka i fönstret på våningen över. Helt plötsligt var huset the number one partyhouse. Mika hade nämligen fest på våningen över. Hur kul som helst! Jag gick upp för att hälsa på och där fastnade jag. Jag satt fast där ända tills klockan var halv 5. Då var det ljust ute och det var suuupermysigt att gå hem.
Sååå, kvällens betyg är: NAJS! (faktiskt ungefär supernajs) Förutom att folk inte kan hålla i sina klåfingriga små händer, grrr.

Två finfina händelser under kvällen:
 

- När Anna ringde mig (trots att vi var i samma lägenhet). Jag undrade vad som stod på och det visade sig att Anna hade fastnat inne på badrummet. Jag dog av skratt när jag hittade henne (och räddade henne).

- När det bröt ut en brottningsmatch på fullaste allvar i Axels hall. Involverade var jag, Axel, Ebba och Anna. Tjejerna mot killen. Det var faktiskt riktigt ansträngande och stackars Axel började blöda vid ögat. Tyvärr fick tjejerna nog känna sig besegrade... av EN kille. Hmm.

Plus en till som nog är för pinsam för att nämnas. HA-HA

En frekvent spelad låt från gårkvällen:


Idag vaknade jag av att Ebba ringde mig vid 10 över 9. Hon skulle hämta sin väska och jag var död.. nästan. Som tur var somnade jag om igen när hon gått och vaknade klockan 1. Trött som en häst sitter jag här. Jag vill bara sitta ute, MEN... Våran terass-ombyggning har eskalerat till ett jätteprojekt så där kan man inte vara. Ute på gården blåser det säkert och det är myrinvasion. Jätte-buhu på det!
Istället ska jag se på tv, som substitut för att göra superviktiga saker som behövs göras. Jag är ju så sjukt okreativ och fantasilös, men det är väl i och för sig inte så konstigt efter en kväll som igår.
Herrå!