va ä de hä?

En bättre fest!!!! En bättre stubbsamling!

birds fly away


Theresa Andersson har ju spelat två kvällar i rad på jobbet nu. SATAN vad bra hon är, och talangfull MAHGAD. Hemskt trevlig också, och de gilla vi jo. När hon avslutade med den här låten ställde sig alla upp och dansade.


i too young to be a swinger?


LILLKATTEN!

vit på riktigt


Det här är inte roligt längre. Hur blek får man vara på sommaren? :'''''''C

make you want to move your dancing feet





Nu ska jag jobba till sisådär klockan 3. Jag börjar bli sliten nu alltså.
Evigt trött!
Tur att man blir biff. Hahaha...

TEQKILLA


Idag sitter jag, såhär cool och laidback, och lyssnar på M.I.A's nya album. Det släpptes idag på Spotify så jag är lycklig. SÅ INIHELVETES BRA!
Lyssna genast. Amen.

semesta? naj jobbe!

Mina två lediga dagar var underbara!
Första dagen bestod av shopping och Millykalas. Min finafina Milly! En hel hop människor åt mat, drack vin, chillade på balkongen och hade det jättemysigt. Senare begav vi oss mot ErkaDaun och till sist Surfers. Jag blev lite på lyset om man säger så. Underbart jaaa!
Alice gav ett par solglasögon till mig. Himla snällt av henne.

Brillor från Alice och sen bild på mig själv med brillor från Alice i brillorna från Alice.


Igår var jag som sagt med Josefina! Vi bakade pizza med chevré, pinjenötter, champinjoner och ruccola. StorOskar och Charles kom och då var det dags för pipa och Irish Coffee. Under kvällen dansade vi också. Både salsa och i otakt. Jag har en vacker film på Jossan, mitt uppe i en otaktsdans <3

Ikväll har jag jobbat, ganska lugnt med tanke på vädret. Wööööh!

sliten og livredd


Mitt hår är dock allt annat än bell och fashion. Blir helt rädd och ledsen.
Trodde jag äntligen skulle få känna mig cool. Så har man vidrigt hår :PPPPppPppPPppp

ÄH kom och kläm på mig och mitt hår. Jag försvinner till Lainate, Italia om en månad. Kommer stanna minst ett år. Hej.

dum av dig


Idag är jag ovanligt fashion, och det firar vi med DAGENS OUTFIT!!! HAeehe.
Man kan ju tro att jag ska ut och slira på de fashionabla Visbygatorna, men nej. Först ska jag köra till Väskinde, sedan hämta Josefina, efter det ska vi åka till affären (man vågar inte åka till Ica Maxi idag va!?). Till sist ska vi två spendera kvällen tillsammans. Det är vi fan bäst på!

"PLUUUUUT PÅÅ!!!!" - Milly Björkman, fotograf

my legs in those pants


tennis och fina glas, det är livet det

Ofta min aupairfamilj har tennisplan på gården. Vad har de mer? Ja ba undra...


Nu är jag ledig i 2 hela dagar, så skönt! Imorgon ska jag fira min favviz Milly, och på fredag ska jag och Josefina inviga hennes fina vinglas. Jag har likadana, HEHHEHE, Essence från Ittala - riktigt guttns design.

Bra slogan för övrigt.

svart, vitt och allt däremellan




Fylle-sms är ett välkänt fenomen. Jag brukar inte bry mig. MEEEEEEEEEN?!?!?!?

skäll som en hund

Jojo. De senaste dagarna har jag bl a varit med Sundsvall. Vi drack Coronas och gick på Surfers. Igår var jag med Mina och lekte på Munken. Annars jobbjobbjobb!
Lika bra att casha in lite nu, eftersom jag flyttar om en månad. Det är 90% säkert nu, jag har redan kollat flygtider. TAGGAD!


Snart är det dags för en hederlig gammal stängning på jobbet. Först är det kaffitajm. SA JAG ATT JAG ÄR TAGGAD?

redo


Snart kommer Emil och hämtar mig med bilen sin. Då drar vi och hämtar lillBolln som förhoppningsvis jobbat klart om 10 min. Rim. Kanske tar vi några alkoholhaltiga drycker samt utnyttjar våra Munkenkort.
ADJOE!!

Btw så kommer Emil nu få höra min riktiga röst för första gången, hahaha. P&L-rösten var inte att leka med.


italien och 20-åringar

Ååååh jag har fått kontakt med en (som det verkar nu iaf) underbar värdfamilj, för mig att vara aupair hos. Barnen är så himla söta och mamman verkar supertrevlig. Jag hoppas verkligen på det här azzå!!!!

Nu ska jag göra mig i ordning assnabbt och sedan träffa min Hedobelle.

OCH VET NI?!?!?!??!??? Min bästa Milly fyller 20 idag. WIUWIUWIUWIUW grattis finis<333

joujouuuu

Jodaaa - älskar det bara.
Har nu jobbat fem dagar men det känns bra.
Ikväll var det ju strömavbrott, som alla troligtvis vet. Inte mycket att göra på en restaurang alltså. Vi satt i köket och lekte lekar och myste järnet med stearinljus. Johanna, chiefen, drog och köpte engångsgrillar och vips så hade vi nachos igen, haha. Så jäla fint!

Efter jobbet satte jag mig i baren och drack paraplydrink. Branka kom förbi, och Bollen diskade klart så vi hade fin afterwork on the work.

Imorgon är jag ledig så jag ska duscha och bara vara ickesvettig för en gångs skull. På kvällen ska jag och Boll ut med vår P&L-granne från Sundsvall, Emil. NAJS WÄWÄWÄWÄWÄÄÄ! HEJDÅ NU!!!!

it's locked up like a trophy

Vilken man han är, Ezra Koenig. Vilket band de är, Vampire Weekend!


Fler fina bilder på rockfoto.nu.
VILL SE DOM IGEN VAFAAAAAAAAAAAN!!!!!!

andarnas värld wööööwööö

Kolla in den här sidan!

Så jävla sjukt, hahaha. Jag tänkte på Carl-Jan Granqvist, fick frågor som "Har han hår?", "Är han politiker?" och efter det visste de att det var just Carl-Jan. FREAKY!!!! (Sidan är dessutom amerikansk, tror jag)

Måste testa lite till, sedan är de ba ti å stå på hude i säng.

RÄDD OG LIVREDD

Okej, jag vågar inte somna. Jävla tjyvar att tjyva in i folks hus alltså.
Det får bli the Notebook och ett gevär bredvid mig. Är det nu man önskar att man vunnit en dag med Magnus Samuelsson eller? (I samarbete med RisiFrutti. Smakar som sommar.)



AAAAAAAAAAH kan inte sluta lyssna på Kings of Leon. Jag har inte tröttnat än alltså.

KoL+jag+milly=sant


Ikväll har jag varit med min bästabästa Millzy! Vi åt pizza och svettades framdör HIMYM. Man ska inte klaga men FYFAN I HELVETET VAD VARMT DET ÄR!!!!!!!
När jag var försvunnen i mitt eget hus gick Milly lös i photobooth. Det får hon betala för nu, för här kommer en asfin bildserie;







HEHEHEEHEHHE fin den där bruden azzå!
Juste, vi var på Gute också. V to the fucking IP hehehahahe aj fyfan. Vi träffade en gribb från Brasilien. Hejdå påddi sa vi.
Kul att min ytterdörr stod på viiiid gavel när jag kom hem också. Jag har letat tjyvar i bastun och under sängen. Hittar dock ingen. Ska hitta ett säkert vapen nu och kriga vidare i mitt hus. Jävla skit. (En gång gick jag runt med hallonsodaflaska.... en annan gång hade jag en kniv. Vad ska jag ta idag? En nektarinkärna? En pilatesboll? Ett duntäcke? Fan, jag har inga vapen.)

Hoppas jag överlever denna jakt. Adjö!

fast du står här mitt framför mig


*buzig*
Jag älskar mitt jobb nu. Att servera är riktigt roligt. Adjö disken, vill icke se dig igen.


Dessutom blir livet så lyckligt när man lyssnar på Familjen också. Mina favvisar atm är;

Vems lilla hjärta flyger

och


Det var jag

vems lilla hjärta flyger i pepparkakeland?


Fyfan. Trodde inte att man kunde vara äckligare än vad jag är.
Så kunde man det :ppPpPPpPPpPpp


Skämt åsido. Jag mår inte bra. Alls. Somnade inte förrän kl 7 imorse pga en helveteshosta. Den började svagt innan jag åkte iväg, men bröt ut ordentligt under festivalen. FYHELVETE AZZÅ. CARPE DIEM säger jag bara. Hahahaha.

Jag var hemma från jobbet idag med anledning av den här skiten. Imorgon jobbar jag dock igen, även om jag inte mår bättre. Det blir till att bita ihop va. Bajs. Hejdå.


(förresten träffade jag typ världens snyggaste kille på festivalen. jag dog men återuppstod, som tur är.)

ha det så kult i tältet

Okej, jag har ju helt förlorat tidsuppfattningen, så skit i vad som hände vilken dag på P&L. De bästa spelningarna (av de jag såg) var The Kooks, Vampire Weekend (JAG DOG WÄWÄWÄWÄÄÄ), The Hives, Mando Diao, Miike Snow men allra bäst av alla var nog Familjen, Hoffmaestro och Little Dragon. Många bra spelningar alltså!

Jag och Alice var på Familjen tillsammans, och vid ett tillfälle hoppade jag in i ett aslångt sambatåg. Alice stod kvar, jag blev rädd, försökte ta mig loss. Det var svårt, men till slut kom jag tillbaka till min ursprungliga plats. Olivia den lilla jäveln stod längst fram, vilket jag inte visste om förrän hennes nylle visade sig på storbildsskärmarna......


Boll och jag hade en underbar natt som började med att förstnämnda hittade en supertrasig gitarr. Den var i minst tre delar, dock sammanhängande, och fungerade exemplariskt i underhållningssyfte. Jag spexade runt på campingen med gitarren, tills jag fick nog. Den jäveln gav mig sår på låren, så jag gav bort den till några gangstahgrabbar.

Natten fortsatte med att vi var runt på HELA campingområdet och skrek åt folk. Det var så inihelvetes kul! Till slut hämtade vi Johan (en kille som Olivia hittat tidigare under dagen) och tog med oss honom hem, hahaha. Allt som hände var hans fel. "JOHAN vad gör du? Varför är du här JOHAN? JOHAN vad gör du i vårat tält? Vänd på di JOHAN!" Jag sov ingenting den natten utan klev ut ur tältet runt kl 9 för att ta mig mitt frukostvin. AAAH fint!

MORE TO COME!

peace & love 1

HEJ jag är hemma igen! Hemma och nyduschad, aaah!
Tänkte ha en liten genomgång av denna underbara festival.

Första dagen började vi resan kl 07.05. Resan började lugnt och fint mot Stockholm, men där hände det grejer. Vi körde fel och stressade runt, jag höll t ex på att köra in i en buss. Vi klarade oss dock utmärkt, men utanför Enköping gick turen emot oss och en bil gick sönder. Bilens passagerare fick hänga i Enköpings svar på Skarphäll i ca 5 timmar. Eld-Jakob åkte till Borlänge, sedan Enköping och sedan Borlänge igen. Galet!!!

Fortsätter imorgon eller något, ska jobba snart!