rar


Jag undrar bara en sak Kissie; Vad tycker du om mina läppar?

schnee


Idag vaknade jag upp till snöööö! Det var så himla fint! Dock började det sedan regna och se ut lite mer som på bilden ovan. Slarrebarre alltså.
Jag firade ändå med lite kaffi å kake, men inte vilken kake som helst, utan pepparkake. Svenska Hollywoodfruar höll mig sällskap ett tag, vilket jag gillade hemskt mycket. Idag händer det inte mycket för familjen åker till St Moritz, alltså ingen fotbollsträning eller kör. SKÖNT FÖR MIG FÖR JAG HAR FF IGEN!!!
Frågan är dock om man vågar sig ut i kölden för att köpa det obligatoriska vinet!? Kanske tar man bilen till affären som ligger 500 m bort!? Tycker ni att jag är lat eller?
Glööööm det!!!! Igår sprang jag och körde sedan fet styrka, så idag har jag träningsvärk överallt. Jag är värd att ta bilen.
Nu glider jag ut i snön och hämtar alla kids från skolan. Det blir askul det. Nja.

skolkarn

13 minuters solarium för 15€ är alltid kul.

Nyss bjöd jag nonna på pepparkakor. HON ÄLSKADE DET! Gulliga bästa nonna!

Det är sol här idag.

=Bra dag! (Ja förutom att solariumet kostade 15€ dårå, men ändå bra att jag blev pyttelite brunare.)

sånt som gör en glad

HEJ!

Nu är det vardag och deppet har gått och lagt sig någonstans igen. Skönt!

Ikväll sa mina värdföräldrar att jag var den bästa aupairen de har haft hittills, det var riktigt jävla roligt att få höra. Pappan sa att jag var så effektiv och att jag alltid log. Dessutom sa mamman att jag var bäst i familjen på att laga mat, och pappan var imponerad av min knivteknik. Hahaha! Jag visste inte vad jag skulle svara på allt beröm, så det blev mest: "Nee, äre sant? Ahmen tack. Tack så jättemycket."

Kände mig som en riktigt bra barnflicka när jag igår gick runt och hälsade på alla gäster som var här (Buonasera, sono Matilda. Piacere! *LER SOM SATAN*), och dessutom förde ett samtal på italienska om Stockholm och det svenska vädret. SVÄRMORSDRÖM!!!!!!!

EGOBOOST!!!

JAG OCH BLONDINBELLA!!!!!!!

tremånaderskris

Fyfan kompisar! Jag längtar verkligen tills jag kommer hem. I veckorna går det bra, för då har jag mer eller mindre fullt upp. Varje vecka längtar jag till helgen för då kan jag göra vad jag vill. När helgen kommer är det dock samma jävla skit varje gång. Det finns andra här som jag kan umgås med, men de har liksom grupperat sig så det är sällan jag är med. Jag är verkligen en sådan som kan umgås med vem som helst, bara de är trevliga liksom, så det brukar inte vara några problem för mig. Det är dock annorlunda här då jag bor i ett residens i utkanten av en död förort. Ni hör ju hur vidrigt det är, eller hur!?

Jag älskar att vara ensam, men det är inte lika kul när man inte är det frivilligt. Var aspepp inför kvällen men nu stannar jag hemma istället. T o m min värdmamma tycker synd om mig, även fast hon nu kan gå ut.

Tur att jag har vin i garderoben.

svensk, stolt, lycklig

HEJ BLÖGISH! Idag gick jag upp tidigt och åkte till Ikea med pappsen och barnen. Ville ha allt, men man kan ju inte direkt köpa en säng när man bor tillfälligt utomlands. Åkte fort som fan med kundvagnen i gångarna, och det tyckte jag var väldigt roligt. Utanför kassorna uppenbarade sig dock SwEdiSH FoOdShop så jag drog dit. Gick runt där inne och tänkte "HAHAHHAH JAG ÄR SVENSK PÅ RIKTIGT, jävla n00bs!". Åh det fanns så mycket lax och sill och öl och kakor och ost. Jag köpte detta; 2 Marabou mjölkchoklad KING SIZE (Obs, en är redan slut), en burk pepparkakor, en flarra julmust, en pawse Gifflar och sist men inte minst GLÖGG! T o m i MiniSverige kunde jag köpa 12%igt utan att bli leggad. Känns underbart!

Klassiska bloggfotot<3333

Pappan köpte dock de bra grejerna. Till lunch nu åt vi LeksandsKnäcke, matjessill och lättsaltade potatischips. En riktig festmåltid! Ikväll blir det rökt lax och färskost (MIN FAVORITKOMBINATION EVER!!!!!), men jag vet inte om jag kommer vara hemma. Vi får la se vad som händer.

Nu blir det dock lite Parra Hotta och sedan en sovstund. Ciao le mie care blogläsare <3

älgmamman har blivit bebisgalen


Hahahahhah så söt liten dansare!!! Bättre än alla booty-shaking-blöj-babies.

eviga


ÅH VI ÄR SÅ TÖNGA TILLSAMMANS!!!!!
Även om Hedvig ligger med töng fot i Visby och jag med töng vin i Lainate.
(Olivia har tagit fotot på Hedvig, riktigt bra perspektiv!)

livet i en evig mjukis

Något som jag tror att de flesta aupairer kan identifiera sig med är ens dalande utseendefixering. Man orkar inte bry sig helt enkelt. Jag är dock rätt duktig och har på mig jeans varje dag, istället för mjukisbralla. Dock har det gått överstyr nu. Jag har inte duschat sedan i torsdags. Så jävla vidrigt, men jag skulle lätt kunna strunta i det några dagar till.
Håret är liksom en evig tofs nu, formad av skit.

En egenskap som jag faktiskt besitter är dock empati, och för respekt till mina medmänniskor ska jag nu gå in i duschen - och ut som en ny människa. Precis som i småstjärnorna.
För att rädda mig själv, och bibehålla de positiva känslorna familjen (förhoppningsvis?) känner gentemot mig.

Ett filosofiskt inlägg om ohälsa, men även om självförtroende. Jag är den jag är, även om jag är asäcklig. Det får duga liksom. Transformation time! Make over! På Svt2.

capillifil = en som tänder på hår. min egna översättning. min egna läggning.

Åh, jag älskar hur enorma mina fötter blir när jag ikläder mig dessa gudomliga skapelser kallade Dr Martens. Får liksom en helt ny gångstil som andas coolhet. Tönga skor = tönga steg.

Och den här PH-Erik är för jävla het. Fast Emanuels hår är snyggast. I världen.
Varför har inte alla killar långt hår? Snälla säg mig varför.

tips till fattiga/hungriga/stressade

Igår var en katastrofdag för mig, när det kommer till matlagning. Kunde inte ens koka jävla ägg (t o m vitan rann..)!!! Idag dock är jag en mästerkock. Nu ska ni få ett billigt och snabbt recept, som jag kom på medans jag lagade skiten:

Lite morötter
(Om man kokar dom i tryckkokare går det assnabbt. Precis vad jag gjorde.)
Pesto
Salt
Peppar
Eller vafan man vill smaksätta med

Mixa allt till en soppa (med vatten dårå) och sen är det klart.
Egentligen kan man ha i vad som helst, bara man mixar det.

Vi äter alltid grönsakssoppa här, gjord på detta vis. Jättegott, jättenyttigt och jättelätt. Tryckkokare is the shit, allt blir kokt på 5 min (tips till min skapare)! Nu har jag dock ont i magen och vill sova. Främst för att det ska bli dag igen, så jag kan använda mina skooooooor!!!!!

du och jag dr marten


EVIG LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELLER TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT!!!!!!!!!!!!!!

kaffit ä slut men plånboken är full

Inatt var jag vaken till kl 5. Hade fest med mig själv. Inga konstigheter. Jag tror det är lätt att bli lite störd när man aldrig har någon att vara med. Jag hade iaf en riktigt rolig natt, borde umgås mer med mig själv såhär på helgerna.

Idag är jag trött så in i helvete. Har även på mig push up-bh för första gången sedan jag kom hit. Känner mig snygg, sexig, singel. Snart åker jag in till Milano igen, jag känner suget efter ett par alldeles speciella skor. Som olycklig kärlek som måste få ett slut. Eller snarare en början, en början på något vackert.

Igår sa jag att jag dricker för kärlekens skull. Idag tänker jag spendera för kärlekens skull. Åh. Baby.

alkohol räddar alla situationer

Fattmanjo att min kompis inte kunde komma. Dock är dagens vin SÅ SATANS GOTT, så jag dricker det gärna själv. Mumma, smakar nästan som saft. Fast med bubblor. Läsk alltså.

Så till dessa ljuvliga smaker ska jag nu tvätta och se på Paradise Hotel. Det är dags nu.

KuL HeLg. nEj.

till er


Jag tror jag älskar dom där jag kommer ifrån.

TROR OCH TROR!?!?!?!??! Jag vet.

helt klart medeltid

TADAAAAAAA!! ModebloggarN^ är tillbaka!

I koftan som ÄNTLIGEN fanns i Small. Voilá säger jag här.


Här insnurrad i en gigantisk men alldeles alldeles underbar sjal.

Nu ska jag städa undan lite här, ta mig en bit mat och sedan kommer min nyfunna vän hit. Elisabeth från England, suuuper! En till flaska bubbel väntar i kylen. Hehehe...

fashion eller medeltid?


Svävar nog in till Milano snart. Dags att bli utstirrad igen. Långa klädnader är icke populärt.

döngaste


En stor och mäktig bild från en mäktig stund i mitt liv.
När detta foto togs hade jag och Hedvig pyjamasparty i mitt italienska rum. Det var en riktig töööööng kväll vilket bidrog till att jag blev sjukt töng själv. Ni ser ju.

Om jag har sagt det förr säger jag det igen - Jag har världens bästa, töngaste, snyggaste, roligaste, klokaste vänner.

nöjd


Jag just nu, under mitt pågående one-man-party. Det är knallrosa läppstift, asmönstrade byxor, mousserande rosé och Blondie. Har snart druckit en hel flaska själv, samt ätit ett helt Pringlesrör och två chokladkakor. Har man FF så har man.

parkeringar och djur

Hej och förlåt för min obefintliga uppdatering. Fattar att ni saknat mina inlägg... :SSssSsSs

Italien är ett så tokigt land ibland! Igår var jag ute och sprang i 50 min, men rundan hade blivit kortare om jag inte stoppats av en gigantisk hjord av får, hästar, kor och åsnor. De var ute på en liten promenad med sin herde bara. OfTa!?!??!?!?!

Dessutom såg jag denna otroliga parkering igår;


Det finns så stört mycket bilar här. När parkeringsplatserna tryter (vilket de alltid gör) ställer sig folk hur som helst. Varningsblinkersen är en stor favorit hos många bilburna personer. Det är bara att klicka igång och sedan stå mitt i gatan om man vill.

Idag åker familjen till St Moritz, men jag stannar för jag älskar att ha FF. Då kan man ha party med alla kompisarna från klassen och leka ryska posten utan att föräldrarna stör. Skönt!

man blir alltid snygg i photobooth


Flashade till mig lite på 10 min. Gårdagens mascara sitter ju kvar, så det var enkelt.
Ska in till Milano igen, för att få känna mig lite ledig. Det är svårt att göra det om man bara sitter hemma, eftersom jag gör det varje dag i veckorna. Vad jag ska göra där inne har jag ingen aning om.

Fridens Liljor
/er evige vän Mittz0r

cool så in i helvete

HEEEJ!
Idag har jag varit med Hugo, men det får ni höra om senare. Det var awesome iaf!
DOCK, som den modebloggaren jag är, måste jag lägga ut mina senaste inköp:

ASBRA tröja som är sådär härligt 70-talskort.


Denna ring har samma ferj som mina naglar, därför köpte jag den. Matchning är livet.


Äntligen fick även Mille in detta klockrena, svagt bajsfärgade nagellack.


NÖJD SOM SATAN ÄR JAG!!!!!!!!!!

krabb


ÅH VAD JAG SAKNAR MITT RUM!
Se bara på den här ultimata hyllan. Där står alla mina saknade nagellack.
Lägg även märke till ölburken, den döende växten och den mystiskt smutsiga flaskan.
Kan berätta att ölburken var halvfull och stod där för länge för sitt eget bästa. Mm gott.

Godiset är slut förresten, och jag har ingen lust att springa. Har en dålig dag.

MEN HÖR PÅ DET HÄR KOMPISAR! Imorgon ska jag träffa Hugo innan han åker tillbaka till España, och det ska bli kult. Hedvigs närvaro hade gjort det perfekt, men nu är det som det är. Sist jag träffade Hugge var vi tre på Sudersand och krabbade runt i vattnet. BäZtA dAgEn!

con me... CON ME


OBSOBSOBSOBSOBSOBS FOTO: Josefine Stjernhulm! OBSOBSOBSOBS

Denna otroliga bild på mig och min smilgrop är från när jag var i Italien för första gången. Mamman i min familj nynnar på "Con Te Partiró" och det får mig att tänka tillbaka.
Det var en dag på stranden då jag var väldigt uttråkad, så jag gled runt för mig själv i vattnet. Ni vet, man tar sig framåt med händerna på botten, i lagom takt. Efter säkert en kvarts runtglidande såg jag att de andra brudarna hade skaffat sig nya italienska kompisar. Jag vet inte om jag kände mig ensam och bortglömd, eller om det helt enkelt var artisten i mig som ville ut. Jag gled iaf bort till dom och började sjunga just "Con Te Partiró". Jag stal showen totalt och efter det ville Michael Jacobsson 1 (det fanns två under resan) att jag skulle sjunga den hela tiden.

Fina tider i en äcklig stad vid namn Rimini.

gött me gutta


Nysprungen, nyduschad och så får man det här på posten. *NÖJD*

SARU?


Sjukt kaggig runner med underbett. Har inte sprungit på tyyyyp 2 veckor. Jag är rädd för hur det kommer gå idag.
ASRÄÄÄDD FAN.

Dags å dra.
Vad tippar vi på idag?
40 min?

Då säger vi sårå.

AdJöKeNz

Mittz0r i Morrz0r

HEJ! Jag lever efter en finfin helg i St Moritz. Första dagen vi kom dit var det asafint, och vi såg fram emot lite skidz. Det kunde vi dock glömma, då det regnade resterande dagar. För att fördriva tiden läste jag två böcker av Nicholas Sparks (Dear John och Nights in Rodanthe), på engelska. Fan vad bra man är ibland azzå.
Tog också en vacker promenad runt sjön i Morre.
En dag var jag och barnen på badhus i Pontresina, en grannby. Det fanns en utomhuspool med utsikt över bergen, samt en ascool vattenrutschkana som blinkade.

Nu över till lite bilder:

Utsikt från lägenheten


Hej Morre från andra sidan sjön

"Hoppas ingen ser att jag tar kort på mig själv *titta sig nervöst omkring*" tänkte jag här. Helt nöjd friluftsmänniska iaf.

Adjö.