smize for your life


Här kan man tro att jag är fashion med medvetet bakåtslickat hår, men icke.
Detta är resultatet av otvättat hår+tofs.

PS. Tröjan jag har på mig är ett rumsfynd. Gissar på att den tillhör Milly eller Anna. Kanske!? Svart? Med bruna såna armbågeslappar!??!?! Vill ingen ha den tar jag den gärna. Höhöhööö. DS

Finns det en så finns det flera.

deep sea baby


Jag älskar den här remixen,
MEN
JAG
ÄLSKAR
INTE
HAMNPLAN 5

Sorry kompisar, men det är ju likadant som det varit sedan jag blev myndig!?

ieri sera


Två snälla skepparkransar!

Jag och Milly bestämde oss för krogrunda, och att vi ville vara likadana. På med Muminmössa och sedan drog vi ut! Vår runda blev dock bara Wallers och Surfers, men det var jääävligt kul ändå. Hehehe....
Till slut skulle vi på efterfest och det blev hetsig stämning, jag sa att jag skulle "nita" en tjej (hahaha?). Dock blev läget fint sedan så vi fick gå på balkongvisning, äta chips, se en Fabio samt prata med skåningar.

Trodde dessutom att jag träffade den omtalade killen "Djuret", men fick inse att alla med dreads inte är samma person. Ja, en dimmig kväll som slutade med att jag och Millsan somnade till en ljus himmel fylld med fågelkvitter. LOOoOoOoOOOoooOOOooOVE!!!!!

I should've calmed down


In Transit - Albert Hammond Jr

Idag lyssnar jag på gammal favoritmusik, städar mitt evigt äckliga rum samt läser killmodebloggar. FAN VAD JAG ÄLSKAR KILLMODEBLOGGAR!!!!!! Vill också vara kille och ha sådär sjuuuhuhuuhuuukt snygg stil.

MENMEN nu blev man tjej så det är bara att göra det bästa av situationen. Ska damma lite i mina Litas nu. Snyggt!

starz in their eyesÅH jag är bara så taggad på aaaallt!!!! Liiivet liksom!

fashion to THA BONE!!!

YEY, Bollen och Herman räddade mig! Alltid skoj att vara tredje hjulet tänkte jag! Vi lekte på Ica Maxi samt Högklint. MEN NU ÄR JAG TRÖTT!!!!!!!

Innan jag sover vill jag dock visa er mina andra nya skor:

EDGY!!!! FIERCE!! GANGSTAH!!! osv osv

snygg som aldrig förr

JAG ÄR HEMMA!!! Igår möttes jag av mamsen, Milly, Jozens, Bollen och Aggi på flygplatsen. Väl hemma var det dags för viiiin i mitt rum, och till sist gick vi till Surfers. Trots att jag hade varit vaken sedan 05.30 festade jag på, och somnade nog inte förrän kl 5 igen. Hohoho! Hög på lycka!


ÅH SHIT ASSO! Kolla mina feta skor! Blir fan helt till mig av snygghet. Jag vill ha på mig dom ikväll, men INGEN vill vara med mig? Vafan är det som händer liksom? Här kommer man hem, och så får man sitta och uggla i sin ensamhet.
Nah får hetsa runt lite till.

Btw, vad är öppet ikväll? Surf? Hp5? Wallers? Allt? Fattar fan ingenting.

NU: GRILLAT!!!!

evigt sliten dockKOLLA! En bild från när jag åkte till Itte för första gången, samt en från nyss, alltså när jag lämnar landet! Starbucks is the place! Jag hade ju snyggare hår förr i tiden, det ser jag det.

I alla fall, just nu är jag DÖDStrött efter flygresa från Milano hit till Köpenhamn. Morgonens avsked var jobbigt, det är svårt att lämna sina små barn!

Ska vänta här tills kl 17, sen blire Stockholm och seeeeeeen blir det Visby. Lyssnar på min partyspellista och hoppas på att vara pigg när jag kommer hem. FEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!

livets vägar äro outgrundliga

I'm cleaning out my closet, som Eminem en gång sjöng. Fan vad konstigt det känns. Jag börjar bli riktigt nervös, tror det heter vahetteereeee resfeber! Imorgon hittar ni nog mig på Surfers. AAAAAAAAH!!!! SJUUUUKT!!!!

Nu ska jag hämta barnen, för sista gången. CiAo!

nästsista

HEJ BLOGGz0r!!!
Idag är det min näst sista dag som italienare. Såååå sjuuuukt!
Jag har iaf redan tvättat bilen. Tänkte göra det själv först, men efter att ha sett fyra olika slangar med tillhörande, obegripliga, instruktioner drog jag vidare. Direkt in i autolavaggio (automatisk tvätt? kan ej svenska längre). En smått irriterad gubbe med flashig bil fick hjälpa mig. FATTA JU INGENTING ASSO!?!?!?

Hatar att känna mig som en blåst brud, men jag har faktiskt aldrig tvättat en bil förut. Dessutom ska man förstå bil-ord på italienska? Naj du. Skönt att det blir no more itte-mekaniker eller itte-tvättar.


Vad händer nu då? Dagens planer är att städa bilen invändigt, springa/gå (beror på hur lat jag är) samt sola. Så hårt liv verkligen.

rädd men fashion


ModebloggarN^ is back!
NAH men jag har köpt dessa hypade shorts, och jag gillar dom. Lite våld, sen hålls allt in så fint, som en korsett i byxform. Äntligen har min pojkkropp fått lite former!

Dagen har spenderats med Louise och Megan. Vi har shoppat (heh, mest jag), ätit donken, testat macarons samt druckit biiira. En öl = 9€, man ba GOTT ITALIEN!

Bara tre dagar kvar i staden som Gud glömde AKA Italien-Slite AKA Lainate. *nöjdåglad*

taggad!


VEMS LILLA HJÄRTA FLYGER?

Nu är det helg, och inte vilken helg som helst, utan min sista i Italien.
Jag lär mest hetsa runt efter någon present till ittefamiljen (och kanske något fint till mig själv), samt träffa och säga adjö till Louise.
Italien, MISSTRÖSTA EJ, jag återkommer om två veckor. Då intar jag och några bästisar Rom. Så fett.

Tror att livet kanske kommer låta gott nu!?

forget about my tainted heart


the beating of a million drums


Kaxar i köket.

Om 10 dagar börjar min resa mot hemlandet. Det ska bli så kul att sminka sig, ha på sig klackskor, TRÄFFA FOLK I MIN EGEN ÅLDER, färga håret, sova i fåtöljen, jobba med världens sötaste barn, dricka bryggkaffe, spela The Sims, osvosvosvosvosv!

ViSbY I LoVe YoU!!!

too hot to handle

OHOHOKEJ, igår var det 32 grader, och nu är det redan 28. Jag gillar ju värme, men detta kom som en chock.
Trots att jag är den enda som är lättklädd här har jag klarat mig utan allt för mycket stirrande blickar. Tills nu. Jag klev ur min bil och då tutade en kille och skrek "EEEH AMOOREE". Man ba; Tack men nej tack!

På tal om italienska män - var i bilverkstan nu, och han som fixade min bil var perfekt. Håret i en slickad knut, jeans med text på hela baksidan, guldring i örat, tajt tisha samt Nike Air-skor. Ooohh sooo hooot!!!!

Tyvärr lämnar jag all denna hotness (i dubbel bemärkelse) om 12 dagar.

dödsvarmt

Jag klarar inte det här längre. Måste trotsa italienarnas överpåklädda stil. Jag är lite rädd för att få oanständiga förslag då jag snart ska gå längst med en lång gata här. MEN DET ÄR FÖR VARMT OKEJ!?


Ska alltså till bilverkstan här. För tredje gången på ett par månader.
Fatta hur svårt det är att förklara fel på bilen, på italienska!
Tänk då när jag gör det iklädd dessa kläder.
BLÅST
SVENSK
LÄTTFOTAD
kommer han tänka.

:''''C

second chanceÅH! Peter, Bjorn and John har släppt nytt. GOOOOOTT!!!

dagens antrekk


Tröja: Har den fan varje dag
Byxdress: Blöjrumpa
Strumpbyxa: Alldeles för varm
Pose: Ny favorit

Seriöst kompisar, det är egentligen för varmt för att ha strumpbyxor och tjocktröja, för just nu visar termometern 20 grader. Det som håller mig påklädd är vetskapen om att lite släkt snart kommer hit. Vill inte vara den "svenska, horiga barnflickan" ni vet!?

Hade gärna flytt fältet, men efter dyra skoköp (ja, skorna är räddade) och flygbiljett är mitt konto ekande tomt, och vad gör man i Milano utan pengar? I-N-G-E-T! FÖR JAG HAR INGA K-O-M-P-I-S-A-R!!!! KAN.BARA.SHOPPA. Menintenuförjagharingapengar.

Sådär ja. Tack för att ni står ut. Mina trogna 35 läsare <3

brown sugah


Jag har suttit lite på balkongen bara. Nirå?
Heeeheheheheh!!!

to die by your side


har äntligen blivit en tjej?


Heheh, jag hade glömt bort att jag hade köpt den här. Men sedan NÄR älskar jag vita kläder med/av spets? Denna är iofs virkad. Och det är ju fashion. Och det gillar ju jag.

Så, då fick vi svaret på det. Jag vill bara vara inne och rätt.

early gambling in da hood

Jag orkar inte. Somnade alldeles för sent igår, och idag vaknade jag alldeles för tidigt. Jag är ensam hemma med barnen så idag har jag redan diskat, spelat bingo, gjort frukost samt ätit.

Kan tillägga att jag vann bingon. He. He. He.


Planer för dagen:
Sola
Svettas

påklädd i tropikerna


Cuteness overload på kläderna ovan. Vägde upp det med en snus (därav den snörpiga munnen).

Alltså Italien, ett konstigt land på många sätt. Gillar det dock rätt mycket just nu, när det bjuder på 21 grader och sol. Hade det varit i Sverige hade jag haft på mig mina minsta kläder. MEN, nu är jag i Italien, alltså är det heltäckande som gäller (gärna en dunväst på det också).

Dags att laga lite lunch till barnen. Gissa en gång vad vi ska äta!