Jo, bara bra

Egentligen har jag inget att säga. Jag gör det ändå.

Idag har jag slappat hela dagen. Plötsligt blev det kväll och jag skulle vara med Olivia. Planerna ändrades och Josefine och Cornelia kom hit istället. Vi bara pratade. Pratade.. och lyssnade på musik.

Nu ska jag läsa om min käre Harry och sedan sova. Stockholm med mamsen imorgon för diverse utgifter. Lite kläder rikare lär vi bli, och förhoppningsvis även ett företag rikare. Fingers crossed lixzam.
(Fast jag vill helst av allt köpa hörlurar och solglasögon, äääähääääh)





Hejdå mina kära.

Till Ebba:
Nämen vilken otur...
Hallå?
Är det Rut?
Va?
Är det Rut?
Ja?
Vart var du?
Jo, bara bra.
Ah, men...
Kan inte du ringa mig efter bingon? ...efter tio.
Vad sa du?
Kan du ringa mig efter tio?
Om jag kan ringa dig sedan?
Ja, efter tio för vi spelar bingo.
Jaså du spelar...
Ja, men gör du det? Efter tio.
Men Rut...
Ja, hej! Hej!
Rut... Rut? Rut?! Hon slängde på...

she's gonna teach me how to swim

Åh fy fan vilken dag. Först jobb: Enligt schemat skulle jag jobba till 15, men självklart har dom ändrat utan att fråga efter min åsikt. 16 stod det på jobbet. Jag var så illa tvungen att finna mig i det, och jobbade på med OB:n i bakhuvudet. En snygg kille från USA tog en bild och tyckte det var häftigt att Donken fanns även på en liten ö i Sverige. Jag blev kär.
När jag äntligen fick pysa iväg beställde jag en Snack Wrap. Smygreklam! Den är så jävla god att jag anser att det är Guds gåva till McDonalds.

Olivia slutade en kvart efter mig så vi åkte hem tillsammans. Hem till mig. Jajemen. Vi lyssnade på musik och drack läsk. Jag var helt slut. Så fort jag ätit la jag mig i sängen och sov en timme. Lite halvdöd sådär gick jag upp och kollade på EM-finalen. Första hela matchen jag sett under EM. Jag har inte ens sett en sekund av en Sverige-match, hEhehheEHhehehe. Jag hejade på Spanien, och de vann såklart. Bara för att jag hejade på dem.

Nu är jag mätt på ostbågar och ännu mer läsk. Trött är jag också. Nu är jag ledig mån-tors, sen jobbar jag nästan varje dag i juli. Sen: GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKLAND (med bästa Ebba och Josefine)!
Tillbaka till ledigheten: På tisdag ska jag och mamsen till Stockholm för att kolla på ett företag vi kanske ska köpa, awesome. Lite shopping hinner vi avverka också.



Sängen lockar. Hejdå. Ja. Adjö.

heip

Nu är jag så trött, så trött. Jag har varit på stan med min pappa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hade inte träffat honom på typ 2 månader så det var trevligt.

Att jag är trött beror på gårkvällen. Jag jobbade ju på dagen, sen var jag ju med Anna. Vi promenerade och gjorde ingenting i flera timmar. Helt inne i vår nattliga fönstershopping träffade vi på Erik och Adam. Tillsammans cyklade vi hem till Erik och drack te till ljudet av bra musik. Efter prat såg vi Skärgårdsdoktorn, haha.
Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Adam utlöste det med kommentaren: "...om du håller käften!" och sen var skrattanfallet ett faktum. Jag och Anna var helt uppe i varv och den snygga slip-overn med små ärmar var klockren.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHA.
När klockan var 4 åkte jag hem de cirka 100 meterna och kastade mig i sängen.


Idag jobbar jag till 23, och det känns kasst! Nu ska jag sova. ehe

(Här skulle det varit en video, men det stog: Embedding disabled by request. Så här kommer en länk istället)
Mgmt - Electric Feel


men hej


Det här fotot har jag tagit och gjort om lite, sen har målat på extra grått. I Photoshop. Med Anna bredvid. Det är faktiskt Anna på bilden. Ja, det är det. Bajsanna.


Idag har jag varit virrig. Jag ska ge två miniexempel så att ni förstår vad jag sysslat med hela dagen:
1. Istället för sötsur sås sa jag såtsur sös.
2. Jag sökte på youtube... på youtube.

ett bonusexempel är att jag seriöst trodde att precis stavades: präcis.


Helt mongo i huvudet. Som att alla glassar med kolasås kladdats ihop i mitt huvud.
En bra sak är att jag inte längre är under utbildning på jobbet!

Egentligen är jag jättetrött, men ikväll ska jag leka med bajsanna. Det ska bli kul! Hon jobbar på fiiinaste stället i stan typ. Lite klasskillnad på oss där.
Nu ska jag duscha och tvätta bort min underbara svettodör.

let me be who I am, let me be naive

bajs.
mat - jobb - sov - hajjy. osv.





det kan man kalla livet! inte.

(jag inbillar mig grejer. som vanligt. typ små-små djur som kryper i mig. på ett skönt sätt)

don't you want to?


Det här är mina nedre kroppsdelar.

Igår shoppade jag och sådär. Bara billiga saker, men jag gillar billigt. Speciellt när jag shoppar för pengar som jag inte har. Skorna från Din Sko följde med, som att jag behöver fler skor. I synnerhet klackskor. Jag köper dom, men använder dom väldigt sällan. Men väfään, jag kan ha dom när jag blir gammal.
En jacka åkte också med i min samling. En sån där Nike Athletic som jag velat ha ett bra tag. Toodelihodelidoo. Jag är lycklig!

Idag ska jag jobba från 17 till 22. En fin kväll på Donkovic alltså. Wiuwiu. Nu ska jag läsa Harry Potter och sådär. Kanske äta något gott, eller sola. Ad  -   jö!

Här är jag med morgonfriseur och inget smink och ihopsnörpad mun och ihopflätade armar och lite sur blick, men ändå: Väldigt glad (för nya jackan är ju på)!

labret


Passar jag i den här? Aa, jag tycker det.
Det blir dock ett senare projekt här i livet.
Min mobil laddar ur och jag ska sova.
Godnatt!
 

The Libertines - Music when the lights go out

burn it down

Jag älskar Looptroop.


Idag sa mamma att jag såg ut som en sork(en pojke alltså, inte djuret). Det gjorde jag. Efter hon hade sagt det hämtade jag Anna vid hennes jobb och vi gled runt. Runt, runt, runt.
Imorgon är jag ledig från jobbet och då ska jag övningsköra på bilskola. Jag hoppas att det går bra och så, om max ett år ska jag ha körkort, wiuwiu.

Egentligen vill jag bara sova och åka longboard, men eftersom jag inte äger det sistnämnda kan jag bara sova. Hej.

so many weeks

Jag åt vegetarisk pasta igår. På restaurang. Det var gott, men jag var redan mätt. Fantan var för kall och mina tänder gjorde ont.

Idag ska jag jobba och jag hoppas innerligt att det går bra. Allt är liksom som en tävling, man ska vara snabbast. Jag brukar skynda långsamt, så det är ganska svårt för mig. Jag antar att jag lär mig med tiden.
Efter jobbet ska jag träffa min saknade Anna, som varit i Kroatien. Åh, vad kul det ska bli! Hon är som min andra hälft eller nåt.

Och en fråga: Vart är Olivia? (Jag har liksom helt tappat henne, eller så har jag tappat mitt minne.)

Hejdå säger jag. Jag har bara killkläder idag. Jajemen.

show me love and affection at least for the night

Frågan är vad som egentligen händer. Jag fattar ingenting.
Fast det jag tänker på allra mest på just nu
är vad jag ska ha på mig.

..but you know that hate and love is the same sort of crime

midsommar

Midsommar, midsommar, midsommar. Vid lunchtid igår åkte jag och Ellen ut till Ebba. Efter hand kom fler killar och vi grillade. Sen kom det mer folk. Mer folk, samt lite mer folk. Sammanlagt kom säkert 50 pers (jag har egentligen inget perspektiv på det där, men jag gissar). Jag hade bara roligt och vi klarade oss utan allt för stora missöden. När man till slut försökte sova skulle diverse löst folk komma in i rummet hela tiden och då och då blåsa högt ur någon sorts trumpet. Tidigt imorse satte någon på Rix FM på högsta volym, och jag dog litegrann.
Halv tio hoppade vi upp ur sängen; jag, Ebba och Koffe. Som vanligt när jag delar säng med någon hade jag nästan inget täcke, trots att vi hade två stycken i sängen. Jävligt surt. Jag och Ebba skulle jobba, så vi åkte ifrån alla kvarsovare. Fyfan säger jag! Att jobba efter ungefär två timmars sömn är ingen höjdare, men jag överlevde ju i alla fall. Eller, typ. Jag blev lite som living dead. En zombie kan man kalla det.

Nu har jag sovit och ätit massor av tortellini (NUDLARNA ÄR SLUT!!!!!!!!!! AAHHH!!!!). Tro det eller ej, men nu ska jag sova igen. Hejdådå.


do the hustle


Jag firar midsommar med en 2 år gammal bild på mig från, just det, midsommar!
HIHIHIHIHIHIhihihiHIHIHihihIHIHIHIHIHihihihihihi.. jag är så liten.

fuck fo-ehe-vö

Jo naj så deee...

Idag jobbade jag med finaste Ebba, fast man märkte knappt varandra. Man blir som helt inne i sin bubbla med McFeastar och nuggets och bigmac junior och pomfritt och milkshakes och dipp och....
Efter bara tre timmars jobb var jag slut. Mitt hjärnkontor snurrade ihop allt och det kändes som en enda megarush. Donken alltså... det kommer bli min död.

Förutom jobba har jag kört bil och varit med mamsen på Maxi. Hon är inte riktigt klok; När jag viskade om en snygg kille skulle hon bestämt spana in honom. Då gick han iväg och mamma säger högt: Nu draaar han!!!!!! Sen skrattade hon sitt evil laugh för att hon fick MVG i skämma ut sin dotter-tävlingen.


Imorgon ska jag upp med tuppen för att ta bussen till Vänge och Ebba. Där ska vi fira midsommar med pompa(inte pomfritz) och ståt och fiiiina vänner. Jag hoppas att det blir helt superbt.
Nu däremot ska jag nog sova så jag orkar med morgondagen. Adjö på er. Adjö sa jag.

I touch my hands


(Här är jag när sommaren ännu var vår. När känslorna var mer rosa-gula än grå)

Tack för alla fina kommentarer! Wihii

Idag har jag jobbat på Donkson, första dagen. Det gick faktiskt bra, liksom; vad kan de förvänta sig av mig? Jag tyckte åtminstone att jag var duktig trots att jag inte kunde göra McFlurrysar som vägde exakt. Istället för de vanliga skjortorna hade vi fotbollströjor också, kan det bli mer FEEEEEEEEEEEEEEEST?! I kassan bredvid mig hade jag Johanna, så jag var inte helt ensam som rookie, skönt!
Nu är jag trött som en häst, och det här var bara början. Imorgon börjar jag så sent som klockan 16, så vill ni kolla in en fräsch brud med RonaldMcD-kläder och virrig blick, kom in då!

Jag kastar in en asbra låt som jag aldrig får nog av:

Dags för teve. Adjö-adjö

you never meant to, but you did

Den sista kvällen innan sommarjobbet drar igång firar jag med bio tillsammans med mina fina; Milly, Ebba och Josefine. Vi ska se the Happening och jag hoppas att jag blir rädd. Jag har nämligen en tendens att altid bli lite macho när det kommer till filmer (speciellt skräck), så jag blir aldrig rädd. Det är lite tråkigt, för jag älskar känslan. EHEHHEHE.

Nu ska jag bara dammsuga mitt rum, sen ska jag träffa mina bruttles. Heddå

in the house of bamboo

Jag måste få ventilera mina innersta tankar.... Jag behöver inte mycket, men det jag verkligen vill ha av hela mitt hjärta är en longboard (typ en från Sector 9, mmmums) och en ukulele. Snälla, ge mig. Iiiiih!


I'll be back before you know it

Min träning inför tvåan fortsätter. Häromdagen gjorde jag ett nytt försök att måla av ägarinnan av bloggen Fashionandphoto. Jag vill lära mig att göra "slarviga" bilder, men det är svårt att få rätt uttryck på något sätt. Jag tycker att det är svårt att få det att verkligen likna en person utan att köra allt finlir. På den här bilden blev skissen iaf ganska likt, men med akvarellen vet jag inte vad som hände (så den får ni inte se). I alla fall... här är bild nummer två i mitt.. eh..bootcamp;


Jag har härmed insett att det jag kan bäst är att teckna (vad ska man kalla det?)...noggrant, så för att ge mig själv en liten självförtroende-boost tecknade jag av mig själv. På så sätt kan jag se om det verkligen blir likt, eftersom jag är van att se mig själv och mina drag.
Detta är resultatet:


Det är alltså vad jag har gjort de här dagarna, plus att jag sett på tv såklart. Lazy, lazy sommarlov!

one night to be confused

Igår var det fest för hela slanten. Först barnkalas hos min kusin och hennes man som fyllde 30 år. Där bjöds det på fiskedamm, och vattenkrig om man så ville. Efter att min mage fyllts med grillat gick jag hem. Jag satte mig och målade klart en bild jag höll på med, sen cyklade jag till Siri. Där var det fullt hus, och det var mycket trevligt. Efter ett tag beslöt vi oss för att gå till Effes där Adam's Family spelade. Det tog ett tag innan vi kom dit, men fan vad värt det var. Jag dansade som bara den och kände mig sådär.. lycklig. När hela Visby stängde gick vi på efterfest vid domkyrkan. Dock var vi rastlösa, eller sugna på något, så vi tog oss till mina hemtrakter för ytterligare en efterfest. Några Singstar-battles senare, när klockan hunnit bli fem, drog jag hem. Underbar kväll, säger jag!

Idag vaknade jag, alldeles för trött, efter alldeles för få sovtimmar. Jag bänkade mig framför teven, där jag fastnade för resten av dagen. Är det konstigt att min mamma kallar mig lat? Nae. Jag gick inte utanför dörren innan middagen som serverades utomhus. Det var för kallt. Gissa vad jag gjorde istället! Såg på tv!
När de vuxna gick och la sig bestämde jag mig för att teckna. Ikväll blev det självporträtt, och tro det eller ej, men det ser fan ut som jag. Tyvärr ligger det jobbigaste arbetet framför mig; håret. Puh, det tar jag imorgon.
Min dator är varm, så mina lår blir varma. Det leder till att jag är varm. Jag får svett i mustaschen, och det är ju inte så kul så att man vill hoppa runt.

Därför ska jag ställa ifrån mig datorn, och kanske sova! Adios!


Paradis-Oskar är död faktiskt


Idag har jag bara slappat. Samt varit kreativ. Jag har fotat massor men, tro det eller ej, även målat. Sist jag målade bara för skojs skull hemma var i 6an eller något. Idag fick jag inspiration och tänkte att lite träning kan inte skada inför tvåan. Här ovan ser ni skiss och färdig akvarell/tusch, och jag har målat av nån bloggtjej. (Jag orkade inte scanna så bilderna är lite konstiga).
På kvällen mumsade jag i mig popcorn och såg på the Guru. Josefine kom och höll mig sällskap. Vi översatte låtar på teven och skrattade. Nu gick hon hem (fast cyklade, jättesnabbt). Jag ska sova antar jag. Herrårå

blabla-syndrome

Glada miner av mig och Ebbot;




Skolavslutningen igår var sådär. Bara0 VG och två MVG kammade jag hem. En jordskredsseger för mig eftersom jag har varit så jääääävla slapp. IG-varningen i matte, pga ett prov jag inte gjort, blev i slutändan ett VG, trots att jag inte gjorde det förbenade provet. HEHE. Jag fick betyg i en kurs jag inte gått, samt att jag inte fick betyg i italienska där jag, enligt mig själv, är värd ett MVG. Lite konstigt allting!

Igårkväll var jag först med Ebba, sen med Jossan också. Som om ni verkligen bryr er ska jag berätta att jag sen träffade Milly, Olivia och Agnes också. Vi gick till musikettornas lilla sammanslutning och det var braaa, bra som fan. Vi hade myspys bara, träffade alla mina bästa vänner. När både Ebba och Josefine försvann gick jag till Almedalen för att checka. Det var... inte kul. Dock fanns en grop med bara trevliga personer, så där slog jag mig ner.
När alla återfunnit varandra gick vi hem.
Summa sumarum av gårkvällen blir: 3,5 av 5 toasters. Inget var dåligt, men inget var heller kanonkul.

HEJ. HEJDÅ

Hallå! Nu kluckar jag och Ebba tyst. Vi ba gilla öch Ebba håller för min näsa så den klistrade ihopl.
Fint säger vi. Vi har sommarlov och därför:::::::: vi struntar i att sova. Hejrå påddiiiii

kjolmania

Om man bortser från att jag är asdålig på att sy, så är jag faktiskt riktigt duktig på att sy. EH.
Jag har iaf preciiis sytt en kjol till avslutningen imorgon (idag). Det var lite kul. Nu har jag ont i ryggen, är hungrig och är trött, så nu ska jag skynda mig i säng. Happy skolavslutning, y'all!

I thought you were the handy-man


Idag har jag haft foto i skolan, varit på stan med Anna, ätit pompa, cyklat hem, ätit mat, fotograferat, satt mig vid datorn.
Imorgon får vi sommarlov också, happy feelings. Dock är morgondagen ännu oklar, men ni känner mig, jag klarar mig alltid (ehe..he......he....eh).
(Jag har köpt nya shorts idag. För stora. På herravdelningen.)

bajs

När jag är ensam blir jag så deppig. Hela helgen har därför varit depp-mode. Fuck it. Inte blir jag gladare av att det ska regna på skolavslutningen. Kanske att man ska hänga på Josan och dom ändå!? Jag får se, om det inte är för sent.

Imorgon ska vår klass på "formresa" med tvåorna, samt sp-bild, 1an och 2an. Det ska bli ganska kul, definitivt roligare än om vi skulle haft en vanlig måndag. Jag har gjort sallad idag som består av röd qinoa, färsk spenat, olika bönor, tomater och majs. MUMS! Till det ska jag ha en dressing också, men den får jag göra imorgon. Jag är typ kocken!
Nu ska jag sova, heddå!


I'm making out tonight, with my computer

Igår hyrde jag och Hedvig filmen Team Amerika. Redan preciiis i början tyckte jag den var asrolig. Ni vet den franska lilla killen!? Till filmen åt vi Ben & Jerry's Chunky Monkey, den allra godaste enligt mig. När både glassen och filmen var slut satte vi på Kung Pow, när vi ändå var på gång med sjuka filmer.

Idag vaknade jag ganska tidigt, men istället för att uttnyttja dagen har jag sett på tv. Min bror har hälsat på. Jag har överkonsumerat kräm och vatten. Solat. Av allt detta var nog 85% tv-tittande, inte så okej kanske, med tanke på det underbara vädret.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer min bEbba till stan. Wooopelidooo!

you gotta act, don't talk

Igår vandrade jag mest bara runt, runt, runt. Strandpromenaden, fest, O'Learys, Nunnan, hem. Som sagt; helt jävla värdelöst. Jag var deppig och det blev bara värre när jag skulle gå hem.
Jag orkar egentligen inte bry mig, men faaan vad jobbigt det är. Det gäller bara att stoppa kroppen full med karameller och glada visor, och fortsätta som förut.
När jag vaknade idag kändes allt mycket bättre, men sen blev jag depp igen. Fan. Vad har hänt med mig? Förut var jag alltid glad. Jag antar att det slår tillbaka nu, eller något. Bajs.

Ikväll ska jag bara vara hemma och se på tv. Det är något som jag aldrig kan misslyckas med. Adjö

up-fucking-date: Hedvig ringde och räddade mig, wiiii (happyface)

du kan inte se

Kneipbyn var ganska kul. Kvällen var värdelös. Heeeelt jäääävla väääärdelös.
Nu ska jag bara sova bort mitt depp, min fysiska smärta och min sjukdom.
Hejdå!

pushing the party

Åååh, jag är så hungrig! Jag blir extra sugen på allt precis nu. Allt! Självklart, när jag kollar runt på bloggar, har folk tagit kort på sina fina luncher. Mat hit och mat dit. Nyss läste jag ordet micron på Millys blogg. Ja, vad händer då? Jag blir sugen på både Billy's och popcorn.

Nu ska jag sova istället för att gråta över saknad mat. Godnatt!

dobedobedoo


Giantmouth anfaller. Även i Frusna män söker kärlek. Dom pussas och är glada. Tjejen gråter för kyssen. Som jag. Soulmate!
Idag hade vi jättekort formlektion, sen slutade vi. Jag åt lite spaghetti, men det tog en evighet. Jag får nog hålla mig till flytande föda hädanefter. Jag har sovit i min fåtölj idag också. Det är så himlarns skönt, jag är så jeklarns trött hela tiden! Jag tror att piercingen förvirrar mitt immunförsvar, för helt plötsligt är jag förkyld. Min gårkväll var lite jobbig; med täppt näsa och svullen tunga är det inte superlätt att andas.

Ikväll ska jag nog bara vila och äta kräm. Imorgon ska jag till Kneippbyn med min storasyster och hennes barn. Det ska bli kul, faktiskt. Egentligen gillar jag inte alls Kneippbyn, men tillsammans med massor av ungar blir det nog ett hejdundrande kalas!
Bah-bah påddi

face to face

Idag har jag cyklat 4 jekla mil. (Min rumpa har gått i konkurs. Känslomässig-jävla-konkurs.) Först ut till Tofta i ilfart med den underbara (med)vinden i ryggen. Väl där ute lekte vi gutniska lekar och åt kexchoklad och banan. Vi i bild utmanade musikarna. VI VANN! Egentligen råder det delade meningar om det, men tro på mig, ni kommer inte ångra er. Efter lite sol och mys var vi på väg hem igen. I den ,inte längre så, underbara (mot)vinden. Fyyyy fan säger jag bara. Jag och Ebba höll på att dö, fast ändå mest Ebba. Inte kiul naj!

Helt som en överraskning kom Ellens klass cyklande förbi oss. De hade varit på klassresa, haha. När vi väl nådde Visby så gick jag, Ebba och Ellen på stan. Jag åt pommes frites, vilket tog en eeevighet. Tungan är swollson.
Nu ska jag fortsätta se Desperate Housewives, som jag alltså inte följer.
(Jag följer bara Wild Kids och Bonde söker fru.)

I was beeing too demanding


Äntligen, verkligen! Det känns så bra, även fast min tunga är svullen. Sånt får man tåla...
...ska man vara fin får man lida pin.

kom änglar

Idag har jag mest vimsat runt, men även, tillsammans med Ebba, vimsat till piercingstudion. I väntan på min tid åt vi chippa och dippa och pratade massor. Ebba är finaste-fin. När jag väl satt där i stolen, med en nål i tungan, var det Ebba som var räddast. Jag är mest lugn och glad. Och glad. Jätteglad. Mongoglad. Äntligen!

Nu ska jag köra bil. Heddå

you got me rockin' and a-rollin'

När jag äntligen fick tag i Josefina igår, ja då åkte vi till Norderstrand. Tillsammans med Cecilia, Isabelle, Nicoline, Alexandra, Michelle och Lovisa grillade vi. Det var mysigt! När det blåste allt för mycket cyklade vi bort till strandpromenaden. Över stearinljus grillade vi marshmallows och hade det trevligt. Jag blev ganska fort trött och begav mig hemåt i ganska okej tid.

Idag har jag sett på studentkortegen. Alla var så fina, och jag hoppas att de har det kul ikväll. Nu är det bara två år kvar för mig, och jag minns när jag stod där för fyra år sedan (när min bror tog studenten) och tänkte: "Tänk när jag åker där!" och det kändes som en hel evighet tills dess. Nu är det mindre än halva den evigheten kvar och det känns skönt.

Till kvällsmat åt jag med Ebba och Olivia på Ronald McD och efter det har jag plugg-plugg-pluggat. Jag har skrivit om Roswell-incidenten, som är riktigt intressant. Tyvärr blir man ju lite anti när man måste skriva om något. 
Så, nu har jag precis haft en liten paus med en annan skoluppgift framför mig. Jag har målat akvarell, förstår du.
Nu ska jag dyka in i en värld full med aliens och hemlighetsfulla regeringar. Hejrå!