datischillar i Italien som vanligt

Idag mår jag ganska bra. Ska nog fira med att måla naglarna, och ta en långpromenad. Jag vill ju springa, men min arma kropp säger nog vänligt, men bestämt, nej. Istället vilar jag upp mig inför en fin springrunda i Schweiz.
JOOO jag drar nog till St Moritz i helgen. Jag har inget att göra här ändå, och det är snö i Morre nu<3 Tar med mig en fin bok och relaXxar istället för att shoppa och hetsa i Milano.

Som några av er säkert vet är ju Sunes Sommar min favoritfilm, därför väljer jag att kasta in ett passande citat;
"Swweeiisshh? Va e de fö nå land?"
"Schweiz? Aa där pratar dom ett konstigt språk som heter joddling. Aa de låter ungefär såhär: jodeladelidihoooo!"


DESSUTOM vill jag säga att jag saknar alla mina kompizar så himlahimla mycket. Om 8 veckor ses vi.

sicka ijenklien

AAAA DEFATTMANJO att man är en trendsättare utan dess like.
Nu tar även storbloggarna efter mina avdankade gamla idéer.

My Blomquist år 2010:


Mittz0r the bLoGgeR 2008:



De va ba de hörrni...

get some


häxbrygder och überrent hus

Hej. HEJHEJ!

Igår kände jag mig helt febrig, hade tre tjocktröjor och en halsduk men frös ändå. Mamman är läkare, men älskar även naturläkemedel, så hon gav mig 20 droppar rosenvatten. Pappan erbjöd sig att skjutsa barnen till skolan idag också, så efter brygden och 10 timmars sömn känns det bättre. Är dock inte på topp, men man ska icke klaga.

Nu ska jag ta av mig min underbara pyjamasbyx och bege mig ut. Helst med ett par jeans för det är bara 9 grader här idag. Jag bordebordeborde verkligen gå till cartoleria och köpa anteckningsbok, men JAG ORKAR INTE! Tar bara en runda med vovsikan, så jag får lite frisk luft och ljuuus.
Nu ska städerskan stryka här också. Orkar inte. Jag frågar mig för 100e gången; vem har städerska hemma varje dag?


SiGnAr Ut nU. PEACE.

cool estettjej


Åh ser ut som en estet som precis börjat ettan. Har kvar de gamla brillorna från högstadiet, men vill ändå vara lite cool med mössa inomhus. Sant med brixen faktiskt, jag köpte dom i åttan och JAG HATAR DOM!!!!!!!! Bara det att jag har haft samma linser i över en månad, utan att ta ur dom en enda gång. Försöker skona mina ögisar.

Nu ska jag sätta på mig gummistövlar och hämta barnen. Jag förvandlas till en morsa fan.
(Älgmamman - hård men rättvis.)

tröstkake å lindrande kaffi

I Milano kan man äta på en spårvagn, som en rullande restaurang. Det verkar så otroligt fint. I lördags såg jag dock något annat - en partyspårvagn. De hade housemusik och discolampor, haha! Bara att åka i de gamla spårvagnarna är underbart, och de hade dessutom fezt i en sådan. AVIS!!!!!!!!!

Idag skulle jag ha sprungit, men det har spöregnat hela dagen så det var inte så lockande. Istället har jag spenderat dagen under täcket med kaffiåkaaake!!! Ska nog ta mig lite till innan jag hämtar barnen.

Får rövig ångest när jag tänker på att jag inte har tränat på 3 dagar, och kommer inte hinna det tis-ons heller. AAAAAAAAAAAAAAH!!!! De blir tröstkake på de!!

evigt mysklädd


SE SÅ VACKERT!!!! Genomskinlig, men som vi alla vet är det sexigt.
Nu luktar det pizza i hela huset. Så italienskt. Så gött. Så Matilda.

Är dock asmätt för jag har överkonsumerat kaffi å kake idag.

skitdag men ändå nöjd mä live mitt

Yoyoyo bitches n hoes.
Igår gick jag så in i helvetes mycket.
Okej, jag räknade ut det nu och det var bara drygt 5 km. MEN IAF!!!!

Var alltså ensam i Milano i några timmar. Stoppade mig själv ett flertal gånger när shoppingfingrarna var lite för ivriga. Tror ni jag klarade det? Nästan. Köpte en asafin klänning (som egentligen är ett nattlinne) inne på Oysho - världens bästa affär. Kunde inte heller motstå ett fräsigt armband från H&M.
Det var även nära att jag slog till på en fotsid, klarröd sidenklänning. Fast när skulle jag använda den liksom?

Senare träffade jag Isabell och två tjejer till för lite aperitivos. Gudars vad gött det var, hade gärna tagit lite nu. Dock har jag precis avnjutit en guttans familjemiddag, och ikväll blir det pizza.

Nu, mina damer och herrar, ska jag hänga tvätt och sedan kirra mig lite mokakaffe. HÄRRÅ!!!!

livet?!?!!??!1++?!?!1+!?1+1!??


Här sitter jag och tror att jag är cool. Egentligen är jag ensam och miserabel. Ska åka in till Milano, men orkar inte få tummen ur röven, så att saje. Har fan ingen att hänga med, och då är det inte såååå roligt.

JAHA men nu ringde Miriam, så hon och hennes polare åker med mig in iaf. Drar om 10. Kult de. Hejdå.

evigt trött


MEN TJAAA!
Idag har jag sprungit, såklart, och sedan har jag duschat och därefter sett Bonde söker fru. En fin dag hittills.
Min "mamma" fyller år idag, så ikväll blir det guttans middag tror jag. Av mig fick hon en finfin vit ros och av pappan fick hon en vinröd Louis Vuitton-väska. SÅ SNYGG ATT JAG VILL DÖ.

Snart kommer alla vildingar hem, så nu ska jag fixa lite i köket. Typ duka.
Adjözz!



Mary - Kings of Leon

egentligen en äcklig å


MEN SE VILKET VACKERT NYTT SPRINGSTÄLLE JAG FANN IDAG!!!!!!!!!!!!
Var tvungen att ta en mobilbild så jag kunde skryta för er.

infoga cool låttext här

Tjena! Läget?

Nu har jag varit ute och sprungit i 50 min. ASSÅÅÅÅ jag har aldrig någonsin i mitt liv sprungit i 50 minuter. Nästa år ska jag lätt vara med i tjejmilen! Jag var ju anmäld i år, men drog till Italien istället, så mammas polare tog över mitt namn.
Hehe.
Känner dock att jag förhoppningsvis kommer vara bättre förberedd nästa år, om jag fortsätter såhär. Sååå vad säger du mamma, ska vi köra nästa år?

Just nu sitter jag på balkongen och solar, för tredje dagen i rad. Helt jävla underbart! Och jag har räddat städerskan för andra gången, hon råkar alltid bli inlåst på toaletten. Hahahaha.
Börjar faktiskt trivas i detta tokiga lilla land.

som om jag vore kär


Här sitter jag och lökar i min säng, som vanligt.
Det spritter i hela min kropp, för jag är så SAAATAANS inspirerad. Jag har så mycket visioner inför framtiden, både storslagna och även om små obetydliga saker. Fan kompisar, jag måste köpa en liten bok där jag kan skriva ner alla mina idéer, rita alla mina teckningar och klistra in alla bra grejer jag hittar.

För att dra nytta av all denna energi ska jag nu ut och springa. WÖÖÖÖÖÖH!!!!!!!!!!!!

Tjena! Läget?



guttans sol


Gött att det är 17 grader här eller?

Precis som igår satte jag mig på balkongen efter skolan. Tillsammans med Come Around Sundown och kaffiåkake blev det ultimat.
Idag förklarade jag hur man gör kroppkakor. Detta gjort på italienska, inför mina klasskamrater från Ryssland, Tyskland, Rumänien och Marocko. Alltså jag vet inte ens själv hur man gör det, jag är så jävla bra på att improvisera bara.
På tal om skolan finns det två supernajsa bilder i min italienskabok. Båda är om verbet dovere (måste). Första är två överviktiga jätteglada tjejer som säger "Dobbiamo fare la dieta" (Vi måste banta). Andra bilden är på en ledsen man på en våg som säger "Devo mangiare di meno" (Jag måste äta mindre). Jättebra exempel tycker jag!


come around sundown


Pony Up - Kings of Leon.

Mitt absoluta favoritband. Tillsammans med The Knife. Och Mandio Diao. Kanske Vampire Weekend också. Vi får inte glömma Kiss. Och Bon Iver dårå.

Fast KoL är nog bäst ändå. HIHIHIHIHI. Man lyssnar alltid på KoL i Easy Bake Oven, Millys bil <3

fashionbiff - de ä ja de


Allt är så mäktigt i Milano. Castello och Duomo kan man ju förstå, men centralstationen, den slog mig och Hedobelle med häpnad. SATAN alltså.

Idag har jag varit ute och sprungit som vanligt. Får lite panik om jag inte sprungit på två dagar, träningsnarkoman? *Hoppas*

Precis nu ska jag nog se något skojsigt på web-tv och sen knyta mä. Skolan imorgon. Har inte gjort läxan. Såklart. Fattmanjo. Hejdå.

en stubbe




Different girls, different days. Ändå så jävla lika. Vackra turistfoton också.

en evigt bellig sammanfattning


Helgens låt; On Melancholy Hill - Gorillaz

I fredags hämtade jag Hedvig i Rho, en grannstad. Hon hade med sig två gåvor - vin och choklad. Jag hade en gåva till henne - choklad. Vi båda hade köpt samma jävla choklad, jag SKREK när Hedvig drog fram Ferrero Rocher-chokladen. SoULmAtEs!!!!!!!! I mitt rum avnjöt vi gåvorna och somnade sedan sött.

I lördags åkte vi in till Milano. Jag visade Hedvig viktiga grejer såsom Castello, Duomo, Le Colonne, Parco Sempione och Arco della Pace. Mellan dessa monument shoppade vi som satan (jag: mössa, örhängen, byxor, nagellack och väska). Vi åt lunch på Donken (ALLTID GÖTT) och fikade på Music Café vid Le Colonne (Milles svar på söder i Stockholm typ <3). Till kvällen blev vi lite sugna på mat igen, och siktade in oss på aperitivos i Sempione. Vi tog första bästa (Bhangra Bar) och SATAAAN vad bra det var. Bästa aperitivostället hittills, en indisk asmysig restaurang med jättebra mat. 7 € för drink och hur mycket mat du vill. Har bara en sak att säga: mm, gott.

Vi tog oss till vår bil, gåendes i spöregnet. Tänkte att lite vin hade varit gott, så vi drog in på supermarket. Där inne hörde vi en man som sa till oss "År det bra här eller?". VAIHELVETE, SVENSKA!??!?!? Han var inte svensk, utan italienare. Otroligt häftigt att han kunde ganska bra svenska, och han var jättetrevlig också. En favorit var när han sa "Vafan gööör du?" till en liten gubbe, haha.
Väl hemma hade jag och Heddan ett litet pyjamasparty med vin och choklad, precis som dagen innan.

Idag tog vi snygga foton vid Duomo, hittade en kanadensare som bodde i Danmark, åkte till centralstationen och köpte biljett. Så var det med den helgen, den bästa hittills. Min finafina Hedobelle. <3

hedobäst

Nu har Hedvig åkt hem igen. Känns tråkigt, men vi har iaf haft en ultimat helg. BäZt!

Ledsen, men med nya örisar.


Ny väska och nya utflippade byxor.

vi ä vänner vi ä vääänner


Jag och Hedvig!!!!!!!!!
Vi har haft en underbar dag i Milano. En bättre guidning av mig och ett bättre humör på Hedvig. BÄTTREEE!!! BÄTTRE ÄN ER ALLA ANDRA HAHAHHAAHHAHA. Lugn nu.

Nu ska vi ha pyjamasparty med vin och choklad, precis som igår!

Teck å hej

jag har dans syndrom

Hej kära blogg!

Idag har jag varit en bra tjej. Först skjutsade jag pappan till flygplatsen (okej han körde dit, för han kör mycket snabbare än jag...), sedan var jag ute och sprang, efter duschade jag en bättre dusch. Det jag vill säga med duschen är att Aussie har världens bästa hårprodukter, t o m doften är ljuvlig. Istället för balsam använder jag alltid "3-minute-miracle", AWESOME!!!!  *TiPs*


Nu är jag så taggad så jag vet inte vad jag ska göra. Min bästabästa Hedvig kommer till Rho kl 19.27, och där kommer jag stå och gråta. Jag gråter ju för allt, som ni vet. MEN FYHELVETE VAD KUL VI SKA HAAAA!!!!!!!!

Direkt över till något annat; MUZIIIK!!! Efter ivrigt facebook-snokande hittade jag denna man, tack vare att han går i samma klass som min kära vän Herman. Vill bjuda er på det här, för det är klockrent.

Jag vill bara dansa med honom.

Panda DA Panda

vovsikan å jeg


Igen.
Kläder: Mina
Hund: Samma som sist

löööve


Hedvig och jag. Jakt- och fiskeintresserade siamesiska tvillingar.

Hon kommer hit imorgon och jag vill skrika av glädje. AAAMEEN!!!!

årets blogg 2011

MEN ALLSTÅ ZERIÖST!!! Vafan hände igår? Jag brukar ha 30-40 unika läsare varje dag, och igår hade jag 180. Hahahhahahahah. Min önskan om att bli kÄnDiZ kanske slår in. Jag menar, 180 st. Snart i klass med Kenza.

Tack mina läsare, ni gör livet värt att leva. Hoppas ni gillar mina viktiga inlägg och även mina heltokiga foton.
<3

till josefine/jag har en hund






tröja: gjort själv
byxa: gjort själv
hund: gjort själv

kärlek vid första ögonkastet

Hello!
Idag har jag haft min första skoldag. Jag går alltså italienska för invandrare typ. I min klass fanns det folk från Kongo, Bulgarien, Ryssland, Tyskland och Egypten. Det skojsiga var att alla var runt 30-35 år, och hade bott i Italien i 5-12 år. Kul när vi skulle presentera oss och alla sa dessa stora siffror, och jag sa: "jag har varit här i en månad".  (Vi var alltså på samma nivå allihop) HIHIHI.

Bör man inte kunna bättre italienska om man bott här i flera år? FATTA INTE!!!!!

Nu till något annat:
Det är stor brist på, vad jag anser är, snygga killar här. Det medför att ens "krav" sänks något otroligt. Ser jag en kille som INTE har Nike Air-skor blir jag helt pirrig. Nästan iaf. Nu när jag skulle hämta lillgrabben från skolan målade de sånahära vita linjer på gatan utanför residenset. En av arbetarna var i min ålder, hade muskler och var jättesöt. Detta gjorde min dag, och jag åkte därifrån med ashög musik och kände mig helt lycklig.

För att jag såg EN söt kille. Lugn nu liksom.

kära nån

Varför har jag 100 fler läsare än vanligt?
*ASRÄDD*


fiiiiiiiiiin


Janglin - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

mysarN^


Ligger här och myser loss med kaffi, macke å Ett Herrans Liv.

Har haft ett seriöst samtal med barnen idag, om hur man bör behandla och respektera andra människor. Hoppas de tog åt sig bara, det har varit ett par vilda dagar.

big spender. nej.

Åh Milano. ÄLSKAREEJJJ!!!
Dagens vackra inköp;


Soft pyjamasbralla för ett pangpris!


Den ultimata tubhalsduken!!!!!!


Ett tööööngt halsband.


En helt okej jacka. Kostade bara 40€ (och det börjar bli kallt här) så jag var tvungen. Den är rätt fin med tubhalsduken men utan - nja. FATTA VILKEN TUR ATT JAG KÖPTE TUBEN DÅ!!!!!

Alltid när man åker hem är det hookersafari. Finns olika att titta på längst vägen. Jävligt sorgligt egentligen. Framförallt är det jävligt sorgliga människor som väljer att nyttja deras tjänster. FYHELVETEVADVIDRIGA.

Nu ska jag chiLLaXxa, ta hand om min tvätt, gå ut med hundstackarn, kolla lite web-tv och tillsist SIVE. Heippa. BIAAATCHEES!

sover


Trött bubbeltjej här!

Har precis ätit en mäktig middag med nonna och hennes pojkvän, en söt liten konstnärsgubbe. Efter maten fick jag tuggummit ni skådar här ovan.
Nu är det dock dags att ta av sig pyjamasen och åka in till Milano. Är evigt trött så jag måste hitta på något, annars växer jag fast i sängen.
Hejdå föfan. Skål föfan.

öl - de ä gutt de

HÄJ BLOGGEEEN!

Jag åkte aldrig till Milano igår, pallade inte likzom. Istället gick jag till Miriam och där åt vi banan-med-smält-choklad-i. För att spexa till det gick vi ut för att se om det fanns någon schysst bar här. JAVISST fanns det en schysst bar, typ 1 minut från residenset. Värt!
Inomhus satt ett stort gäng 50+ och spelade kort, och utomhus hängde de coola ungdomarna. Jag var lite nervös över alla italienare, men det gick bra. Vi köpte 50cl bira för 3,5€, ett bra pris tycker jag. Några killar ville att vi skulle följa med till Milano, och mitt svar var: "YEEES I'd love to!!!! Eller menar du nu? Jahaa alltså okej nej jag måste vara hemma blablabla men gärna en annan gång hejdå". Helt förvirrad, men mest förvirrad var nog han.

Det bästa var att han berättade att på tisdagar och torsdagar kostar drinkarna bara 1€. HAHAHAHA. Italien<3 Gissa vart jag kommer spendera dessa kvällar!

Idag blir det förhoppningsvis lite Milano. Jag älskar Milano.

dagens

Dagens outfit


Dagens visa

Andra killen är för jävla skön. "Så långt öget-anå"????

orkar inte med mig själv


SJUUUUHUHUUUUKT SEXIG!
Jag har sminkat mig, men vet inte ens om jag kommer ut ikväll överhuvudtaget. Ville bara informera er alla om att jag har tagit ur mina töjningar. OCH JAG ÅNGRAR MIG!!!! Även om de luktade röv pga de täta tunnlarna så vill jag ha tillbaka dem. Hellre lukta röv än.... öööh....inte ha töjningar!?
Orkar inte göra om hela processen igen dock.

Nu ska jag ringa min enda italienska vän, och se om han vill leka med mig ikväll. Måste göra något alltså, det ballar ur maximalt här. Föräldrarna är inte hemma förstår ni.

tjejen i mitt liv


feel good inc.


en riktig brud ska jag bli


Jag och mina belles. Aggibelle och Hedobelle. Och en påse. HAHAHEHEH OBSOBSOBSOBS INTERNT OBSOBS!!!
/FlipparN^

Igår var jag ute och sprang i 40 min, och sedan lite styrka. Jag har aldrig klarat att jogga konstant i 40 min förut, så jag är asnöjd. Därför ska jag ut nu igen. TAGGAD!!!!

pidocchi


Detta hår är i fara.

Barnen har fått löss. JAG ÄR RÄDD! Mitt hår är my precious liksom.
Nu har jag varit och köpt lus-schampo på apo (inte lika älskat som svenska apo, men ändå ett apo<3). Ska nog ta mig en svängom i duschen med det senare. Det kliar överallt, men jag vet inte om det är psykiskt eller om det är PÅ RIKTIGT!?!??!?!

Ååååh mitt hår <3 Ge inte upp nu!

han är glad ändå


Vi hittade en snubbe med Södermalm-tisha. Trumkillen ville dock också vara med. Se på hans trumma förresten, hahaha. Stackarn :c

bästa helgen hittills

En fin helg asså!
Igår vimsade jag runt i Milano för att hitta Isabell. Till slut fann vi varandra, och gick med några andra till Le Colonne. Milanos svar på Pompidou i Paris, eller torget på Ios. Ett torg där unga träffas och super typ, hehe. Man kan köpa take away-drinkar, bara en sån sak! Vi satt där i flera timmar och drack öl och halsade rosévin. En snubbe med trumma fick oss på danshumör, så vi dansade med lite random folk. En kväll helt i min smak alltså!
Vi avslutade med mozarella/prosciutto-paninis. Sjukt bra fyllekäk här!

Idag gick jag och Isabell upp kl 17.30. ÅNGEST! Vi drog iaf in till centrum och åt en bättre (hahahh får inte nog) måltid på donken. Plusmeny såklart. Därefter köpte vi cappuccino på McCafé (en annan bra grej med Italien), och satte oss vid Duomo.
När jag åkte hem tog jag tid på mig själv, hur lång tid det tar för mig att komma hem. Jag tog metron från Duomo vid 20.30, åkte och hämtade bilen, körde motorvägen hem i lagom fart. Exakt en halvtimme tog det, och då skyndade jag mig verkligen inte. SÅ JÄVLA BRA!

Nu är jag, trots att jag bara varit uppe i 4 timmar, sjukt trött. Ska mysa till det med ett avsnitt "Lite Sällskap", sedan sovis. Pyss adjö.

husmor


Hej bloggen. Jag har tvättat. Visst har jag ett speciellt markerat käkben också!? Det är för att jag har ett tre-i-1-myggbett där. Har ett liknande på halsen...
Nu åker jag in till Milano igen. RÄDD! Jag hatar att köra ensam. Ska iaf träffa Isabell där, en gotlänning, wohoooo hihihihi!!!

Hejrårå.

batgirl


Klart modebloggarN^ har köpt en poncho. Sjukt bra grej!

70-talet ringde


Fighter. Stålhätta på armbågen.


Hemligt vapen: vara skitsöt.


Tribute.

Åker till Milano nu. Det blir kul. Hejdå.

this is gonna cost


Ååååh! Måste bara visa er detta. Gitarristen och trummisen var våra P&L-grannar.
Deras band är så sjukt bra, kolla upp Up The Chimney på Spotify.

Nu ska jag glida iväg någonstans. Ciahahaaoo!

livet och livets fråga

Fa-an kompisar. Nu är min fredagkväll fixad! Jag köpte två chokladkakor, en flaska rosé samt ett paket Ferrero Rocher-choklad (såna guldiga, runda, krispiga, underbara grejer). What a girl wants, what a girl needs, som Xtina hade sagt.

Orkar man ens laga/äta mat?

Det är en bra fråga.

överdrifvet häftig


Victory för att jag tog mig upp ur sängen.


Dagens coola outfit.


Mina magrutor. Och min snopp. Nej. Inget av det existerar än, men ge mig lite anabola och ett par månader så ska vi se!


Azzå NU ska jag gå till Conad (Italiens motsvarighet till Ica typ). Kan visa mina fashioninköp senare. Har hört att det här med cliffhangers är bra för bloggen.

and start rising


Jag fattar inte hur jag har lyckats missa Kings of Leons nya låt Radioactive.

Åh, KoL är världens bästa band, tror jag.

utökar jozens besökarantal


Foto:
Josefine Stjernhane

En vacker bild där jag precis gråtit och hulkat saker som "Jahahahg kommer ju sahhahaakna eeheheherrrr eeeehhee". Även dagen innan jag klippte mitt hår. Vill ha det sådär långt igen.

Klart familjen drar till Morre idag, men jag stannar. Har dock INGA planer, men Milano lär ju besökas imorgon. Ska försöka bjuda in mig hos min italienska vän.
Undrar vad jag ska äta ikväll, hihihi. Jag ska köpa vin iaf, fyfan vad gött.