Wihii

71276-185
Ellen, Anna, Agnes, Olivia och jag fikade på Vinäger idag! Jag åt jordgubbspaj och drack både chailatte och café latte, mmm. Det var mycket trevligt och förekom även mycket skratt. Jag och Ellen planerade katalogträff imorgon hemma hos henne. Jag får nämligen skolkatalogen imorgon, och jag tror att Ellen redan fått sin, så då ska vi spana i varandras! Man får helt enkelt hålla tummarna för att man inte ser ut som ett mongo.
Och så den här sävefesten.. är det på Gute eller Hamnplan, eller båda? Jag fattar ingenting! Ellen ska nog låna ut nåt couelt i klädväg till mig, jag vet iaf att jag ska ha mina nya ankelboots och min väska med nitar på. Yeeha!!
Nu ska jag nog låtsas-läsa en bok och skriva egna tankar om den och så. Wish me good luck, pyss!

- I made a huge mistake..

71276-184
- Mhm, yeah you did!
Mamsi fyller år idag. Det har varit massor med folk och jag har ätit för mycket igen. När ska man lära sig?
Imorgon är det favvo-Onsdag med bara matematique och körsång, I like!
Efter skewlan ska jag nog fika med Anna, Olivia och ELLEN. Sistnämnda har ju varit i Costa Rica och solat järnet.
Som om det inte vore nog med trevligheter så blir även Torsdag en trevlig dag.
Först och främst kommer skolkatalogen (är det trevligt eller bara as-läskigt?) sen på kvällen är det sävefest - igen!
Den här gången på Gutekällaren och med halloween-tema eller något sådant. Egentligen är jag inte så taggad inför det där, jag vill mest gå dit bara för att se hur det ser ut på Gute.
Det börjar nästan bli jobbigt med sävefester nu, vad ska man ha på sig liksom? Wowwowo, panik varje gång.
Jag får väl låna av någon kompis den här gången, det brukar funka. Kjolen jag hade sist levde sitt eget liv och åkte upp hela tiden :C Så, har ni något bra kläd-tips så säg till miii!
Nu ska jag sova, pöss!

Skönhetstips

Dagens skönhetstips:
Såhär till hösten kandet kännas fresh med en ny look. Här ska jag dela med mig av mina bästa tips.
1. Under ögonen är det nya svarta. Lägg en ögonskugga du gillar under ögonen istället för på ögonlocken. Här har jag valt en blå ögonskugga, känns lagom.
2. Borsta på rejält med rosa rouge under kindbenen, då får du en rosig look som passar alla tillfällen.
3. För att få det härligt rufsiga håret krävs att du rufsar till det.
4. En detalj kan göra hela looken, här har jag satsat på ett glitter i håret med små stjärnor i.
Även en glad och självsäker min kan göra underverk. Lycka till!
71276-183
Modell: Matilda ca: 3 år
Make Up: Storebror Henrik
Fotograf: Mamma
Styling: Matilda

she don't believe in shooting stars, but she believe in shoes and cars

Dagen börjar med motvind, mja, sådär så att man lika gärna kunde spenderat hela dagen på Allégatan. Jag kom ingenvart. Cykelturen till skolan var min motion för den här veckan. Mina lårmuskler gick från att vara hårda som sten till gegga efter jag kommit fram. Det var då jag insåg att mina ankelboots med typ 8 cm-klack inte gjorde saken bättre. Jag fick också känslan av att skolan består av trappor.
Okej, så farligt var det inte, jag klarade mig fint. Däremot har jag ätit som en häst idag, om det betyder att man ätit mycket. Vill ni veta så består mitt intag idag av:
Macka, te, banan, 7 potatisburgare, kärleksmums, nyponsoppa med glass, lite mer glass och en stor portion chili con carne. Jag är mätt nu!
Olivia har kommit hem från kanarieöarna nu också. Hon har tydligen träffat nån trevlig, brun kille. Han var t o m från england och allt. Varför träffar jag bara sliskiga gubbar när jag är utomlands? Måste vara min vuxna utstrålning..hmm.. eller nåt.
Nu ska jag kasta mig i soffan och se på tv. Vilken ska jag välja? Uppe i en skön soffa eller favvofåtöljen, extra najs tv, men med risk för övrig familj eller nere i en skinnsoffa (inte najs), najs tv och heeelt ensam!?
Man kan tycka att uppe vore det bästa, men jag har funnit en obeskrivlig kärlek för vår källare, nu när vi har tv här.
Jajja, jag drar en repa på övervåningen och kollar tillgängligheten först. Ursäkta detta inlägg, jag är lite snurrig. Eller vadå ursäkta? Det är ni som ska tacka och ta emot. Puss på er!

gonna take you to the glory

Jaha, så är höstlovet redan slut. Som en liten hyllning till det underbara lov jag haft har jag ätit nyponsoppa med glass idag. Massor av Maryland-kakor också, det passade finfint till Bonde söker fru, Desperate Housewives och Grey's Anatomy. Mamma och jag har typ samma smak på bönderna, haha. Dom är så heta allihop!
Nu håller jag på att städa mitt rum. Hittils idag har jag flyttat ett skåp(eller vad man ska kalla det, grejen jag hade min tv på iaf) och ställt upp mina skor på ett annat ställe. Just nu har jag 18 par skor jag kan använda. Tyvärr är nästan alla favvisar och är helt slitna. Så, städningen började så smått i Fredags och sedan tog jag ett uppehåll igår och nu är det dags igen. Jag får verkligen ta mig själv i kragen nu.
Imorgon ska en bok vara läst också, som vanligt har jag inte ens lånat boken, argh. Ett referat ska skrivas om, jag har inte börjat.
Skolan börjar bli jobbig nu, jag skulle valt estet, verkar mycket trevligare. Men men, jag får väl tänka på att jag måste komma in på Media/Journalism, och kanske plugga lite för en gångs skull.

Höslovet var iaf behövt och förhoppningsvis har jag nya krafter nu. Städ-dags!

TJAnneneaa

De senaste dagarna har varit trevliga, utan att jag har mycket att säga om dem.

Tisdag:
Stockholm med Josefina. Jag köpte bara två väskor och ett par skor. Hem igen redan på kvällen.

Onsdag:
Gjorde ingenting på dagen. På kvällen åkte jag och såg på DaVinci-koden i kyrkan.
Efteråt pratades det och hade mys innan jag, Fija, Stina och Marcus gav oss ut för att hitta en öppen mack.
Vi cyklade ända ut till gamla Ericsson-macken. Den stängde 22 och klockan var typ halv 3. Jag beslutade mig för att cykla hem. Det var fullmåne, waaaah.

Torsdag:
Var på stan med Fija, Stina och Marcus. Mannen i gänget köpte nya skor. Vi fikade på Skafferiet och hade jättetrevligt. Sedan åkte jag hem och lagade mat. Min familj tyckte den var god (eller så sa dom det för att vara snälla). Efter mat och chill gick jag hem till Josefina där några tjejer ur hennes klass också var. Vi såg på Stockholm Boogie och Förortsungar. Sen gick jag hem, där jag är nu, i min soffa.
Jag borstar tänderna, det är inte så kul. Jag går nog och lägger mig nu. Jag ser fram emot en härlig dag fylld av städning. Mitt rum är bara kaos. God natt!

Najs med höstlov

Idag har jag tagit blodprov, det var faktiskt inte läskigt alls, sen åkte jag en liten sväng till stan.
Jag kollade 2 affärer sen åkte jag hem.
Imorgon åker jag och Josefina (på bilden) till Stockholm över dagen. Jag hoppas att jag hittar någonting trots att jag var där förra helgen. Nu ska jag kolla lite mer tv. Ciao!
josa
Fotot är taget av mi de!

Justice

71276-182
Foto by me

Jag saknar alla så mycket, men ingen verkar sakna mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Folk är så upptagna nu för tiden. För upptagna för att ringa. För upptagna för att umgås. För upptagna för att prata. För upptagna för allt egentligen. Det är i såna här stunder man är glad att ha andra att umgås med. Andra som man slipper sakna.
Två sådana människor åker utomlands nu, så nu får jag sakna dem ändå. Som tur är så är dom inte borta så länge som alla andra är. De kommer tillbaka om en vecka eller så. Jag behöver inte sakna dem så länge,
sådär länge som jag har behövt sakna andra nu.

emmaboda

71276-181
Jag trodde att det inte skulle bli någon emmabodafestival 2008, men tydligen ska det bli det!
Då tar jag med mig alla mina vänner och åker dit, antar jag. Hänger ni med?

Update

Jag gjorde om min blogg lite snabbt (och lite fult) men jag gillade inte den förra layouten.
Kom i samma stund på en sak som doktorn sa till mig, att jag inte fick pussas. Halsfluss heter nämligen Kissing Disease på engelska. Då sa min mamma: ohojoj, hehehehhee!
Då svarade jag; ehehiih, jag har inte kysst nån! Då svarade min kära mor: Hehe, Jahaja!
Och så såg hon sådär pillimarisk ut som bara mammor kan.

Höstlov!

71276-178
Här har vi då den snygga bilden från sävefesten i Onsdags. Jag ser ungefär så fräsch ut som jag befarat. Jag gillar min blick där nere i hörnet, grrr. Med på bild förutom mig är Cecilia, Fanny, Olivia och Anna. Den mystiska pannan tillhör en lika mystisk (och okänd) kille.
Idag efter skolan for jag till doktorn med min mamma för att kolla på min knöl i halsen. Som tur var, var det ingen cancer som jag trodde, utan en svullen lymfkörtel. Halsfluss hade jag också. Så nu är det penicillin tre gånger om dagen i 10 dagar och blodprov på Måndag. De ska tydligen köra in en lång nål i min arm och suga ur allt blod ur min kropp. Hjälp!
Nu har iaf höstlovet börjat och det har jag firat idag genom att lära mig Let it be på piano och bas, woho!
Ikväll är jag helt ledig, och det känns faktiskt skönt, än sålänge. Nu ska jag väl spela tetris<3 eller nåt, ciao!

Tlött

Igår var det somsagt förfest hos Julia. Förutom jag var också Anna, Amanda, Johanna, Victoria och Joanna där. Vi satt och snackade lite och dansade innan vi tog en (eller två) taxi ner till hamnen. Lämnade alla grejer hos Joanna och sen drog vi in på Hamnplan 5. När vi kom var det typ 20 pers där, inte kul alls. Tillslut blev dock stället fullt.
Det var bättre förra gången, då var övervåningen öppen för oss under 18, istället för det lilla skitrummet som var nu.
Jag kan inte bestämma mig för om det var kul eller inte. Det var dålig musik, alldeles för varmt, kjolen åkte upp hela tiden, inte så många aaas-snygga killar som man kunde hoppats och jag dansade alldeles för mycket. Jag blev genomsvettig vilket jag påpekade till alla jag träffade. Sånt är livet.
Noll498 kom och tog kort på mig också när jag inte var allt för fresh, undrar hur det blev.
Idag har jag varit astrött och ändå skrivit svenskaprov. Det gick bra tack vare några goda vänner vid sidan av mig. Imorrn är det kemiprov också, så nu ska jag börja plugga lite, även om det vi gått igenom är huuur lätt som helst!
Hejdå!

PArti

Ikväll är det ju Sävefest som alla vet. Först ska jag till Julia och förfesta, sen blir det taxi ner till Hamnplan och där, ja då jävlar, ska jag dansa. Numera är nämligen sävefesterna min enda motion!
Kvällen till ära har jag på mig en kjol från American Apparel. Den är lila och glansig och känns typ 90-tal/rave, haha. Den är iaf hög i midjan och taajjjt. Hoppas det ser bra ut! Till det har jag bara svarta heels, svarta strumpbyxor och ett svart linne.

SEJS DÄR ELLA?


Coule briuda i staan

Stockholm var najs! Resan började med en båttur men 24m/s vind utanför. I början fick vi hålla i vår mat så den inte gled av bordet. Trots det mådde jag finfint.
På Lördagen började shoppingen ute på söder. Jag hade inte riktigt kommit in i spenderar-moodet i början, så jag kollade mest. På Brunogallerian såg vi Andreas Wilson, han är SNYGG! Hängde med Irma gjorde vi också, hon praoar i Sthlm.
Jag köpte iaf lite tröjor och kjolar på Monki och American Apparel. På kvällen åt vi sen middag på Burger King sen åkte vi hem och delade på 3 Ben&Jerry's i sängen. Det var myspys.
På Söndagen shoppade jag däremot järnet. Det blev en jacka, stövlar, tygskor, halsband, jeans, trosor, tights, en sjal och en halsduk.
Den sistnämnda (nästan)sprang vi från Urban Outfitters(som hade stängt 1,5h för tidigt?) till Drottninggatan för att hinna köpa till mig. Olivia trodde nämligen att klockan var typ 16.50 när den i själva verket var 15.50...
Jag köpte allt jag behövde förutom en BH, det är så tråkigt att köpa, så jag la inte ner tid på det.
Anna och Hedvig köpte världens snyggaste sneakers, båda från Adidas. Jag är jätte-avundsjuk!

På hemvägen sov jag nästan hela tiden, det var jätteskönt. När jag kommer hem står det en 42" plasma-tv i vårt vardagsrum, så jag somnade lycklig och trött. Trots all sömn på bussen/båten har jag varit galet trött idag, somnade nästan på lektionerna.
Nu har jag feber också, har känt mig sjuk i en hel vecka nu. Det borde ge sig snart tycker jag.
Och jag saknar Josefina! Hej!

STÅÅCKHÅÅEELMM!

71276-163
Idag åker vi, plus Annaaa, till Stockholm. Vi ska bo i egen lägenhet på Kungsholmen och DE e najs.
Massor av shopping blir det, förhoppningsvis mysiga caféer och restauranger och kanske ferre, vem vet?
Hoppas bara att det inte gungar för mycket på båten, skulle tydligen vara 6 meter höga vågor idag. Som tur är har snälla Olivia tagit med åksjuketabletter till alla utom Agnes, tackar tackar!
Just nu har vi håla på 2,5 h så jag är hemma och packar, sedan har vi NO och musik. Jag tänker dock bara vara med på teorin på musiken så att jag hinner hem innan jag drar till båten.
Jag är feeettt taggeeeddd. TJENNA!

Dagens outfit

Dagens outfit känns väldigt Kate Moss och jag ba eellsskaa dee!
Dagens outfit
Diadem - H&M
Brillor - Prada
Tisha - MTV (knark är bajs!)
Byxor - Pro Match
Skor - Nordic Dream

71276-177
Dagens frisyr är bara såååå to-die-for!

Puzz

TJENNA

Igår blev jag så sjuk så jag höll på att dö. Okej, kanske inte, men när jag och mamma shoppat lite åkte jag hem och somnade. Vaknade och åt lite mat. Sedan sov jag från klockan 18 till klockan 8 idag. Mitt huvud var ungefär helt trasigt inuti, kändes som på gränsen till migrän, och det är det värsta jag varit med om.
Som tur var hade jag inte full migrän, sist jag hade det låg jag och grät i 5 timmar. Stackars mig!
Men men, idag bestämde jag mig för att vila, har ändå bara två lektioner och jag måste vara pigg som en mört på fredag då det bär av till Stockholm.
Idag är min dag planerad så att jag ska se på tv, äta, se på tv, klä på mig samt åka till min kära syster.

Hajdo meddi!

Circle circle dot dot

IIIH, jag kan inte vänta. På fredag blir det stockholm! Shopping, kanske festa och ännu mer shopping.

Idag har vi bara haft svenska (med världens virrigaste lärare) och Steffen in Action.
Fett najs med yoga idag!
Efter det satt jag bara i caffis i flera timmar, satt och snackade med roligt folk.
Och vi får inte glömma att jag fikade för första gången på Desideria idag. En munk är 4 kronor billigare där än i caffis, molto bene.
Som om dagen inte varit nog najs så har jag fått latest news från min syster, jag blir såååå glad!!
Jag till henne på Onsdag, det ser jag verkligen fram emot.
På tal om familj och sådär så har jag inte pratat med min pappa sen i maj.
Läget är så att vi bor kanske 500m ifrån varandra. Jag har varit där EN gång. Min gamle far är fett snel men dålig på att höra av sig. Jag har inte fått nån födelsedagspresent än (fyller år 22 maj) och med lite ränta på det borde jag få en väldigt bra present.
Det där kanske lät lite sådär, eeh, ni fattar! Men, han kan ju åtminstone ringa, eller hur!?

-Vad är moffa Kent?
-Snålis!
Min syrra lär sina barn bra saker och så!

Får man ta med sig mobilen?

Igår var jag hos Olivia för att fira henne och Agnes. Vi åt pannkakstårta, vanlig tårta, brownies, kakor, godis och drack chailatte. Jag blev ganska mätt! Fem över halv sju åkte Olivia iväg med bussen och jag, Anna, Ellen och Hedvig skulle se Ville sjunga på Hedbergs, men det var knökfullt. Vi drog ner till Almedalsbiblioteket, och eftersom det var kulturnatt, kunde man klä ut sig där och fotograferas. Jag hade en grisrosa kjol, turkos kavaj, slips, höga skor, skeletthänder, ett svärd och en keps med jättelång skärm. Agnes och Alma kom också dit och klädde ut sig.
Vi tog riktigt snygga bilder och fick dom utskrivna.
Efter det roliga photoshootet gick vi åter igen till Hedbergs och fikade, som om vi inte fikat nog liksom!
Någon timme senare gick vi hem till Hedvig och såg på film, Highschool musical.

Och nu är det bara 5 dagar tills jag, Olivia, Agnes, Hedvig och Anna åker till Stockholm.
Vi ska bo själva i en lägenhet på Kungsholmen, woohoooo!


Man kan alltid lyssna på Mando!

Nu har jag anmält mig till Trysil. Det ska bli jättekul, trots allt!
Äntligen har en skolvecka kommit till sitt slut också, och här sitter jag.. ensam på en Fredag!
Ikväll har jag sett premiären på mammas musikal, Annie get your gun, fast mamma spelade inte ikväll.
Den var iaf bra!!
Idag har jag bl a spelat Pirates, legat i en liten kartong, cyklat snabbt, sjungit och gått på stan.
Jag förstår om ni tycker att det låter jättekul. Det roligaste av allt var ändå att ligga i kartongen.
Det var liksom ingen kartong som helst, utan den som tillhörde Agnes nya bas!
Imorgon ska jag fira Agnes och Olivias födelsedagar, det ska bli trevligt. Kvällen är dock helt oplanerad. Jag är öppen för förslag vill jag lova!
Jag känner mig alltid så skojig, alltid! Alltid har jag kul. Jag har så roligt. Tills det blir natt och jag får panik. Jag vill göra något, med någon. Ändå sitter jag här själv.
Då får min vän kameran följa med. Ta lite kort. Det här tog jag nu. Vad ska man säga? Rynkig hand? Mja..
Det är dock inte så kul som det verkar att stå där ute och posa för sig själv, så jag gav upp efter 3 bilder.
Min sista utväg blir väl sängen, adjö!
71276-175

Fan, Fan, Fan

HELVETE! När mamma kollade i kalendern om det var skottår nästa år ser hon att min kusin gifter sig den 23e februari. Samma datum som jag planerade att åka till Trysil. Vad fan ska jag göra?
Jag har ju sett fram emot bröllopet aslänge, har t o m en klänning till det redan.
Jag som alltid har så svårt att bestämma mig :/

olycklig kärlek, eller nåt

Idag hade vi visst bara matte. Det är vad jag kallar naaajs. Efter skolan gick vi hem till John (jag, Ludde, Agnes och Olivia). Där blev John klippt av Agnes och Olivia. Det vart fint!
Vi andra satt och lekte med kattungar och såg Mando Diao-dvd. Jag blir ju helt galen när jag ser dom.
På ett sätt blir man asglad, men jag blir så ledsen också, när jag tänker på att jag aldrig kommer få Björn. Buhuuu!
Som jag sa första gången vi såg dvd:n : "Det är så synd att Björn inte finns på riktigt."
Efter John-besöket åkte jag, Agnes och Olivia till Panduro och inhandlade en väldans trevlig sak. Senare åkte vi till Hedbergs och fikade tillsammans med Anna och Hedvig. Vi snackade business - såklart! Men vi pratade om massor av andra saker också, mycket skratt!
Alldeles strax kommer dom hem till mig, åtminstone Aggi och Ollman. Vi ska sätta våra planer i verket om man säger så ;)
Dags att förbereda! Ciao!
71276-173
BJÖRN <3 Foto: Rockfoto.nu

loneliness is not better when you're alone

Jag gjorde historiaprovet på en kvart. Tyvärr var jag inte snabb pga attjag var duktig, nejnej. Jag skrev en A4 om Pompeji, sen kunde jag inget mer. Det är ju bra att man pluggar och sådär...
Vi fick se en film som hette "Länge Leve Livet" idag i skolan. Den handlade om rattfylla och jag fick en klump i halsen och blev helt tårögd. Det var lite jobbigt att se.
Efter skolan åkte jag till Visborg och sjöng. Vi sjöng en låt av Kirk Franklin som heter Love. Den var ganska svår, haha. Men som tur var så lät det inte allt för konstigt när alla sopraner sjöng sin egna lilla stämma.
Idag har jag för första gången, officiellt, använt världens mysigaste kofta/cape från Indiska.
MMMMJAAA, vad mysig den är. Som en stor filt. Jag får t o m plats med en eller två kompisar innanför koftan. Är det inte för härligt!?

Senast helgen måste jag stränga min bas, jag kan ju faktiskt spela My Girl nu, whohooo!
Den bara står här så fint, alla sladdar finns här, min förstärkare. Men- det behövs ju kanske några strängar!?
Nu sitter jag bara och är astrött och lyssnar på Hello Saferide, hon ä så jefla bra.
Nästan så att jag dör litegrann. Perfa trött-musik. Favvisar är The Quiz och High School Stalker.
Slut på mitt osammanhängande inlägg, nu ska jag hitta på nåt kul.. typ, Sova!?

PS!!!!!!!!!! Imorrn är det min favvodag, börjar 9.30 och har bara matematik och körsång, WIHI! DS!!!!!!!!!!

JA ÄLSKA HISTORJA

Måndag igen. Vad ska man säga? Astråkig dag med svenska, matte(PROV!), Steffen in Action och Naturkunskap.
Som tur var hade min labbgrupp ingen lektion idag så efter SiA:n fångade Julia upp mig och jag följde med henne till biblioteket. Där satt Charlotte redan, och vi pluggade historia. På typ 2 timmar skrev vi 11 svar.
Grattis till oss.
Vi har prov på hela antiken imorrn och jag har inte pluggat någonting, förutom det vi gjorde idag.
Fan vad jag kommer få IG. Idag har jag prioriterat ett svenska-referat på 300 ord och en engelska-bok-recension.
Man får iaf hoppas på det bästa.
Mja, tråkig dag som sagt, förutom vissa ljusglimtar i tillvaron. Olika snelhestar och snyggingar och sådär.
Efter imorrn är all stress äntligen över iaf, då har vi "bara" historiainlämning, italienska- och kemiprov kvar.

Förresten så har jag bestämt mig idag, på sportlovet ska jag med till Trysil. Olivia, Anna och Ellen ska också med,
jag ser verkligen fram emot det :D
Niu ska ja plugge vidare, satan va kiul. Sejs da! Hajdo meddi!