everybody's got a hungry heart

Åhåjaja vilken jäla lyckad kväll det var igår azzå!
Började med en underbar middag (för att fira Minas 19åriga liv) med finafina tjejer. Lite rossevin sen var festen ett faktum! Efter en helvetesfärd, med många ramlingar och folk som fastnade i snödrivor, kom vi till slut fram till Gute. Några bärkas och lite dans, och det är ultimat. Igår var det ganska ultimat. JA BA GILLA!
På något sätt somnade jag inte förrän halv 5. Imorse när jag gick upp och tittade ut genom fönstret kunde jag inte annat än skratta. Så jävla roliga spår i snön, ser ut som att jag har gått och stupat över staketet. HAHAH.

Men jag stupade dock ej. Heh.

SPACESOLDIAH!!!


Något gör att jag känner mig som en rymdsoldat. Typ klänningen. Ja vene.
Aj ska ut och kriga lite i universum nu.
Eller vid Reno. Sen Gute.

where's your head at?


HEJ! Med denna meditativa indiska pose drar jag mig mot vår jäla innerstad för att fira att Hedvig varit här på jorden i 19 år och 4 dagar. Tack för det!!!!!!
Min virreborre får vänta tills imorgon för då kör jag ALL IN, som man säger.
PYSSN



Tribute till Heddis:

she ain't no human being

Ja nu är det officiellt! Nästa Kaka har Punktema. Ååååh jag blir så lycklig!
Det tar mig tillbaka till när jag var punkare, eller åtminstone wannabe. Dunkade Sex Pistols i mitt lilla rum. Som hade rosa tapeter. Hahah. Aj fifen. Kanske ska gå tillbaka till min fräsiga lila frisyr!?

Bjuder på en klassiker med Sex Pistols; God save the queen


WHEPPA!


HAHAHAHHAHAHAAAAAAAH! Gullig Selma med sin sadel! Hon har en leopardmönstrad också, men den gillar hon inte lika mycket som den röda.

hjärnsubstans och lätt djurplågeri


Dagens outfit; grå strumpor.

Ni är ju vana med att se soffan min, och den där jävla röda tavlan. Nu får ni även se rummet från mitt perspektiv. Näsis också! Lite läpp. Självklart även lite ögonfransar.


Jozens har varit hos mig idag. Vi har druckit kaffe och satt en röd sadel på min katt. HAHAHAHHA. Stackars Selma. Katten är bara så jävla rolig ibland. Plus att jag gillar att retas med djur. MEN JAG ÄR ALLTID SNÄLL I SLUTET!
(Selma är faktiskt en riktigt duktig katty. Jag har lärt henne sitt, ligg och rulla runt. Därför tycker jag att hon passar i röd cirkussadel.)

När jag var liten knöt jag fast en korv i ett snöre, sen sprang jag runt i huset så att min hund fick jaga den. Hoppade över soffan som en riktig ninja. Stackars Ludde. Stackars mamma som fick korvspår i hela huset. Hahaha. Fyfen.

Nu är det nog sovtajm. TROR JAG.

(y)

Asso....
.............jag har träningsvärk i hela kroppen. Gårdagen bestod av 4 timmars crazy danZing till bästa jävla dubstepen. Hemfärden blev en sånhär "genvägar är ofta senvägar". Vi vandrade runt i snön, över diken och grejer. Men fan vad kul det var, och bra anordnat. Tack DDE-människorna.

Jobbet gick också bra! Jag fick agera servitris för första gången, najs dude. Hade varit schysst med en upgrade till sommaren.


Nu är det The City och mer chill i fåtöljen. Har ju bara suttit här i 6 timmar!

YO HOT

Ärketaggad bibb här:

AAAAAAH nu är jag pepp som fäään! Har klätt mig i Joda's svarta arbetsklädsel än en gång, och jag gillar det!!! Det ska bli nissenasse att göra någon nytta här i världen. Träffa arbetskamrados också. Ba nissenasse liksom!

Bollen the Boll skickar en massa bra musik som gör mig fettataggad på DDE också. NU KÖÖÖÖR VIIIIIIIIII , WOOP-WOOP!

Hip hip hooray - Sneaky Sound System
(den eviga pepparlåten, since -07)

gitarrer & bas, trummor & hat

Aloha!
Här sitter jag en lördag i mitt rökelsefyllda rum. Jag är så snatrans trött, men försöker tagga inför ikväll. Först ska jag jobba, sen ska jag på DDE. Så in i helvitus roligt!
Sist det var DDE provjobbade jag på Joda innan, och se, det gick ju bra.

Nae. Städa både rummet och sig själv kanske!?
Ja!


Hestagribben

rage

Hej Bloggie!
Jag har verkligen aldrig varit så arg i hela mitt liv, som jag var idag. AMAH GAD, jag är helt slut. Känslorna mina har gjort min kropp helt matt. Sinnet också för den delen.


Ska nog sova nu för att få upp mätarna på grönt igen. Måste bara mata fiskarna först. (JA HAPPY AQUARIUM!!!)


Bjussar på en riktig klassiker;
Don't fear (the reaper) - Blue Oyster Cult

psykbryt och överfyllda bägare

Snart har bägaren runnit över! Jag säger då det!
Jag smet från skolan idag för att inte få ett utbrott. Det skulle inte varit nådigt alltså. Blod skulle runnit, haha. Nej men materiella ting skulle sannerligen bli förstörda.
Tog mina grejer, gick fort som fan till bilen, och körde som en dåre därifrån. Tro det eller ej, men radion spelade dubstep, det triggar ju bara upp en ännu mer. Jag hämtade upp Olivia, och när vi väl kom hem till mig skakade jag ännu av adrenalin.
Ojojoj, jag har aldrig känt ett sådant ursinne sprida sig i min kropp.

Jag som var så glad imorse.

fagerskap och roliga skämt(..........)


Tvålfager


Jag har återigen mitt vackra, mörka, glansiga, alldeles uuuunderbaaaara hår. Lite skämt åsido. Det är ju mörkare nu iaf. Där uppe ser ni mig i urblekt frissigt hår. Ett minne blott alltså!

Nu ska jag till min tandis och hälsa på. SEN SKOLAN!!!!!!! Har saknat den <333333333

hello little birdie

Jag vill sova, men orkar inte. Fast jag är jättetrött, men vill ändå vara vaken.
Det är svåra beslut som ska fattas denna afton.

Jag har så jävla mycket bra musik att lyssna på, och när man sover kan man inte det. Måste gå till skolan imorgon, men ska till satns tandläkare. Jag ska dit för att säga; Jo naj bettskenan är jättefin men jag behöver den inte.

Tur att man har folk som uppskattar en i alla lägen. T ex Filippo som skrattade åt att jag kallade honom little birdie. Det är så skönt med lättroade människor.
(jag har köpt nya rökelser idag, och ett armband)

let's go surfing


En snattrans bra låt!

gammelt barn=gammel källing

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/71276/images/2008/moviestar_1211829058_4951216.jpg
Just det! Huliganen till höger fyller 10 år idag. Min systerson alltså.
Sickadicka att han är så gammal. Det betyder ju att JAG börjar bli gammal.
AAAAAAAAAAAH!!!!

I never been so good at shaking hands

Guten Morgen!
Sjukdomen är inte borta riktigt ännu, så det blir en till dag hemma. Jag sysselsätter mig med att lyssna på P3, och ja ba älska de. Ikvällz0r ska jag äntligen färga och klippa mitt arma hår. Att gå till frisören är fan en av de bästa sakerna som finns. Man får läsa skvaller, dricka kaffe, äta kakor, få huvudmassage och så fint hår såklart. Ett plus är ju att frisören även är min moster!


Min säng har fått BLÅ lakan, wowowowowo! Såna silkiga alltså... Fett bra.
Växten lever ännu ser ni också. En personlig utveckling för mig där.


Nae, jag snacka ba schiiit. Nu ska jag dricka kaffe.
Pyssns pyss.


Julian är fin, och får mig att tänka på long lost Milly <3

AOAOH I'm home baby


Nerru, jag vet inte vad som är fel på mig, men frisk blir jag icke.
Tur då att kattjäveln min börjar tycka om mig mer och mer. Se på henne! Hon sitter i min famn, efter att jag fått tillåtelse av henne, att bära ner henne i mitt rum. Vi gör framsteg i vårt systerskap, jag och Selma.

Nu ska jag sova, så att jag KANSKE mår bra imorrn. So long bitches.

fan

Nu är jag sjuk ändå, trots mina försök att hålla mig uppe. Tränade förut, och jag tror det var droppen som fick bägaren att rinna över.... som jag brukar säga. Nej.

Jaja, Parra Hotta nu.

we gotta get out while we're young

Jag är så trött, både mentalt och fysiskt.
Inatt kunde jag inte somna för att jag frös så mycket. Låg under duntäcket med mjukisbyxor, raggsockor och en filt på mig. Trodde jag var på väg att bli jättesjuk, så jag ville inte riskera något genom att gå till skolan. Dock mår jag lite bättre nu, ehe. Behövde ändå den här dagen känner jag.
Jag klarar inte av att både gå i skolan, och att göra skolarbeten. Det handlar i slutändan om att prioritera, och idag prioriterar jag mitt projektarbete före en utställning på Konstmuséet.

Men goda vänner (läs: lärare som möjligtvis läser), jag ska ta tag i allt på riktigt nu. Jag ska kolla utställningen själv. Det är luuugnt!


Efter 20 minuters läsande om konstkritik ska jag nu ta en liten uppfriskande promenad tror jag. Efter det är det hardcore blogging på min andra blogg. See you in hell!

Why God, whyyyyy? (Frågan om varför han glömde att ge mig gåvan som heter självdisciplin.)

samhället vi lever i är fullt av skejtare


HAHAHA! HAAAH. HA... Skataridioti - MoraNisse

Tack Josefine. Tack.
Förklaringen;

hold on to whatever you find baby

Yoyoyo bitches n hoes.
Då vi fick ha självstudier istället för att sitta och löka på italienskalektion, åkte jag och Aggi hem till Heddan! Efter fint kaffe (aprikoscappuccino denna gång) drog vi igång Wii:et. Det var dags för farligt seriöst Mario Kart-spelande. Alla förvandlades till riktiga bitchar ska ni veta. Vi skrek och kom på lite awesome rim som t ex; "King Boo, I hate yoo!" och "Baby Peach, you're a biiitch"/"Baby Bitch". Allt som gick att retas för blev man retad för. Ingen nåd!
När allt blev lite för allvarligt var det dags att sluta, och jag tog pärlan min hem.

Nu ska jag laga någon fin mat till mig själv, och senare ska jag väl plugga (om jag orkar... hehehe).



John Mayer - I don't trust myself (with loving you)
JAG ÄLSKARRR KOMPET!!!!!!!

mer classy än vad ni någonsin kommer bli

YO! Middagen igår var galet lyckad. Jag, Heddan, Ellen och Jossan lagade som sagt lasagne och drack vin. Efter diskussioner om både lättsamma och djupa ämnen tog vi oss varsin cappuccino med pepparkakssmak.
Vuxen-/classypoäng på oss alltså! (Hahaha. Okej jag är inte en classy person.)

Efter att ha blivit smått utnyttjad pga min myndiga ålder gick jag och Josen hem. Eller gick och gick, vi fick skjuts av snälla Kalle! WOHOOO!


Måste även säga att den här låten är så sattans bra, och att Glee gör en version av den är ju inte för jävla dåligt det heller. AAAH tss PUSH IT!

panik och svunna sekler


Efter mycket klädpanik och många ombyten är jag nu READY TO RUMBÖÖÖÖÖL!
Temat som jag och Jiet har bestämt är classy med en touch av 80-tal. Jag tänkte självklart ha outfiten från tidigare inlägg, men de där shortsen gav mig en allt för obekväm cameltoe. Därför fick jag tänka om, och det enda 80-taliga jag har nu är klockan och naglarna. Tråkigt men sant. Jag kör mer på den classy delen då jag ska bära min überfashionabla pälskrage sedan.
OBS FASHION FASHION FASHION!!!! OBS!


Så, håll i er nu


föööör



NU DRAR JAG!!!!!! PyssN <33333

andra hand och gymnastiska inslag

Såg att min mycket goda vän Josefine hade lagt ut sina second hand-fynd på bloggen sin. Själv är jag riktigt dålig på att fynda, men tro det eller ej; härom dagen när jag och Mina var på Kupan i Slite (AHAHAHHA VARFÖÖÖR?) köpte jag ett par boots, samt en blus för sammanlagt 45 kr.
Tänkte därför visa er min blus (och mina allra första Cheap Mondaysar i avklippt form) genom ett inferno av photoboothisar. Mycket arbete bakom dessa foton ska ni veta!


80-talet, vart tog du vägen?

Ferjen är grå.

Här hoppar jag från golvet och uppåt.

Här hoppar jag från sängen och neråt. Lägg märke till min snipiga arm.

städmani och faboliter

Hello fellows!
Som ni kanske förstått har jag blivit mycket husligare på sistone. En obehaglig, krypande känsla sprider sig i min arma kropp när jag ser kläder på mitt golv. Det är alltså samma golv som för en månad sedan agerade garderob. Livet och städhumör är en evig fråga..

På grund av denna känsla ska jag därför städa mitt rum idag igen. Kanske sortera ut lite gamla grejer, t ex mina 27869827619829 hästböcker. Prenumerant på Pollux - Javisst!

Efter städning, när kvällen nalkas, ska jag äta vegetarisk lasagne och (förhoppningsvis) dricka vin. Att äta är en favoritsyssla, vegetarisk lasagne är en favoriträtt och vin är en favoritdryck. Kan inte bli annat än FUCKING JäLa Sepe Bajjsss-lyckat.

Arrivederci amici, parlo italiano come un dio! E tú?

inhängnad och en politiskt inkorrekt parafras

Hej bloggjäveln! Livets onda cirkel består av akvatint-linjeetsning-torrnål-mjukgrund-hårdgrund-fuckmyassgrund. JUST DEEET NI GISSADE RÄTT; det handlar såklart om koppargrafik. Det är en 100poängskurs, men ack, det är 100 poäng för mycket för mig. Ångestens eviga påle i ni-vet-vad.

Bjuckar därför på en bild på mig och Josefine i vårat bås. Eller ateljé, som lärarna vill att vi ska säga. Där bakom, på Jozens vägg sitter även Cajjan med mustasch. Ser ni Josos lilla tennisracket också? Jag har ett likadant på min sida. Som best friends-hjärtan, fast istället matchande sportartiklar i plast.


Nog talat om konstnärliga uttryck och arkitektritade djurinhängnader.
Fredagkvällen ska väl egentligen vara fest och flärd, men jag har sett på LeZ Dance, samtidigt som mutter min kliade mig på ryggen. Dessutom har jag ätit ustbågar och druckit kaffi. Det finns ingen hejd på galenskaperna...


Nu DOCK är det hög tid för ett smuttigt avsnitt av Paradise Hotel.

Mittan välsigne er och bevare er,
Mittan låte sitt ansikte lysa över er,
och vare er nådig.
Mittan vände sitt ansikte till er
och give er frid.
I Mittans, Midlis och den heliga Mittz0rs namn.
Amen.


mycket fin avslutning


old school



regnmoln brukade jaga mig


En glad bild får symbolisera mitt humör. Jag känner att mitt liv är på väg i rätt riktning nu.
De senaste tre dagarna har jag tränat två gånger, städat mitt rum/toa, skickat in ett asförsenat arbete, ätit riktigt bra, hittat min balklänning OCH min studentklänning, kanske kirrat bil till balen. Ja, och så har jag blivit inkallad på jobb också. Så jävla skööönt C:

Nu ska jag bara skicka in ett arbete i Religion A, där jag för tillfället har en finfin IG-varning. Kanske ska ta tag i projektarbetet mitt också, läsa lite finstämd litteratur af Vilhelm Moberg samt göra skisser till kommunens hemsida.


Adjökens era småräkor.



Håkiz - Minnen av Aprilhimlen

you with your switchblade posse

Eftersom jag är så himla snel, och för att jag var jättesnabb nu på morgonen, så bjuder jag på en låt.
Mycket minnen i dessa toner alltså...




Four Kicks - Kings of Leon

nothing to worry about

Trots mitt ständigt ostädade rum är jag perfektionist innerst inne. Har jag väl tagit tag i någonting måste allt vara exakt, vare sig det handlar om dukning eller mina skisspennor. Ikväll fick jag för mig att organisera min ena garderob, och jag började med klädhängaren. Där hänger nu allt ordnat efter klädtyp; tishzZzor, linnen, klänningar, skjortor, koftor, tjocktröjor, wct-jackor. PERFEKT.

Även lådan med underkläder, linnen och strumpbyxor är tip-top. Nu ska jag ta mig an jeans-/tjocktröje-/tights-/kjol-/shortslådan. JAG....KAN....INTE....SLUTA.....ORGANISERA.

Håller mig i utomordentlig städarform med denna låt;



Så jävla snajdig video också!

everybody's doing a brand new dance now

Nyårsaftons alldeles GAAAAAAALNA outfit. Tyvärr ej. Det är strumpor jag visar där. Missa för guds skull inte min helt OTROOOOOLIGA dröm/prinsess/sago-säng. Naj fifen.
Idag gör jag ingenting som vanligt. Hittills har jag sett på tv och druckit kaffi. Dock ska jag nog ta mig en frisk promenad idag. Känner även hur vårt hemmagym vill bli använt av mig (har ännu aldrig hänt, efter ca 6 månader i vår ägo). Får se om miraklet inträffar idag.
Sålänge bjuder jag er på några underbara 60-talare. Har älskat sextiotalsmusik sedan jag fann mammas skivor när jag var sisådär 7 barre.

talking to myself

Nyår firades på Terra Nova med Jozens + masse grabba. Senare kom även Milly och utökade kvinnokvoten. Nyår kunde nog inte blivit bättre för min del. Tack så hjemskt!

Dagens outfit. En tribute till det enda som gjorde Italienresan bra; Sunflower - vårt hostel. HIHIHI. Jag snodde den här tröjan som ett minne.
Lägg märke till den mystiska mannen i spegeln där till vänster. Moahahahaaah, spööökeeee!
AAAEE fuck this shit. Nu ska jag kast mi i suffo.