banana

Jag har hittat min drömman här på Gotland. Han ser ut som Jesus fast bättre. Aslångt hår och jättemycket skägg. Precis som jag gillar det! Ebba tycker det är äckligt...    Det är bara manligt jö.
Inatt blir det ett nytt år. Det ska firas på, än så länge, okänt vis. Jag är spontan så att säga. Eller så är jag och mina kompisar lata människor som inte bryr oss. HIHI.
Orkar inte ens tänka på alkohol, så jag festar på lycka och sprudlande mensvärk.
Somnar snart. Hejdå gott folk. Ses typ på 10-talet, och då menar jag inte 1910.
En hyllning till både Beetlejuice och Harry Belafonte. Sistnämnde har t o m gjort en låt som heter Matilda.
( MATILDAAAA MAATILDAAAA MAATILDA SHE TAKE ME MONEY AND RUN VENEZUELA!!!! )

Mittans, för det mesta, sanningsenliga årsresumé 2009

HEJ BIBBS AND GRIBBS.
Förra årets, helt-jävla-fenomenala, årsresumé låg ju på min gamla blogg där allt är raderat och kaputt. Helt synd va, men jag hoppas fasiken att denna sammanfattning kommer kännas lika bra i själen.
*trumvirvel*
Januari: Okej, den här månaden är lite oklar. Jag minns åtminstone att jag somnade sisådär klockan 8 efter ett hejdundrandes nyårsfirande. Eller ja, det sög. HEH. Inlåst i ett bankvalv blev jag iaf. Hade sex med 5 killar på en kväll. NE skoja. Något annat blev dock rejält penetrerat denna månad; min överläpp!
Jag blev faktiskt även en gymnörd som tränade typ 4 gånger i veckan. Som om inte det vore nog bestämde jag mig till slut att det här med kött inte är något för mig.
Februari: Var på universums sämsta efterfest och gick gråtandes genom ett folktomt, snöigt Visby kl 6 på morgonen. Jag grät för att jag var rädd för våldtäktsmän. HAHA.
Mitt hår tog sig en orangeaktig ton. Jag blev bakis på kaffe en gång.
Många jobbiga känslor levde rövare i min kropp och mitt sinne. Olyckligt kär kallas det. Fast vafan, det var jag typ i flera månader innan Februari. Jävligt turbulent.
Det bästa av allt; Xboxet blev en del av familjen. Fable 2 blev mitt liv.
Mina bästa festkompisar var Pelle och Alex. Fine gribba fö glade töjsa.
Mars: Hade kroki för första gången. Målade av naken människa alltså, för er oinsatta. Spännande, nervöst och alldeles... alldeles.... underbart.
Ferren jag råkade fixa blev helt galen, gissa pga vilka! Jo, Pelle, Alex och Olof såklart. Efter ett försök till sömn kl 11 am blev man väckt av the sopakwast. Som om inte det vore nog hade jag klassfest några timmar senare. 
Det galnaste var DDE-festen; Asbra djs, skönaste folket, polisvåldet, och allt vad det innebar. 
April: Fick jobb på fina Joda. Insåg storheten med dubstep. Bokade Italien. En fin människa uppenbarade sig, åter igen. Blev nästan indragen i en catfight, ville verkligen, men tyvärr fick jag gå hem utan ett bevis på min oerhörda styrka. 
Maj: Jag pluggade först och främst mitt sista mattetal någonsin, amen hallelujah praise the lord. Fyllde fucking 18 år också, fest i dagarna tre med start i Munkens vinylbar, gudagod stämning!!!!
Juni: Jag började jobba som en redig hest. Det tog över mitt liv litegrann. Det gjorde även Erik. Fine tida i kaerlekens land, med longboard och glass. Heh, som sommar ska vara liksom.
En stor höjdpunkt var min första, och hittills enda, paintballupplevelse. Tack Joda för världens roligaste kick off.
Allas våran Mikael Jakobsson gick i graven, stackarn, men inte blev han mindre känd för det naj!!!!!!!!
Juli: Blev bästis med Adam Tensta för en kväll, lekte med lego på hans hotellrum. Såg dom här killarna Snook (snaak snyyyk jeee) igen, en av sommarens i särklass roligaste kvällar! Olivia var en trogen vapendragare, som en liten hund man vill ha med sig överallt. Annars; jobbejobbejobbejobbegribbengribbengribben!
Augusti: Besökte en genuin socken vid namn Rone, både skrämmande och givande. Var även och inspekterade Klintehamn med all dess kultur. SEN JÄVLAR åkte jag och bibbani till Italien och levde ett liv som fulla, blonda, svenska tjejer, med allt vad det innefattar. Galet var det allt! Tyvärr fick jag sjukaste influensan på vägen hem, låg i nära 42 graders feber och däckade mitt i mitt rum. En mysig stund som orörlig på golvet. Helt enkelt en livsbejakande upplevelse.
Josefine och jag flyttade in i vårat bås, i skolan alltså. Vårat alldeles egna lilla kontor, med röda detaljer (VIKTIGT!).
September: Sa adjökens till Erre, blev bäst så liksom. Levde vidare som lycklig medlem av skolans studentkommitté. Vinglade runt som en alldeles för full skurk på en Kaka. Somnade på Ebbas golv med alla kläder på, inkusive rånarluva. Ack en sådan syn!
Årets drog dundrade in i mitt liv; fjortisbloggar. Inte en dag har gått sedan dess, då jag inte följt mina favvisar.
Just det, tatuerade mig också, så sattans sexigt, skulle vilja bli tillsammans med mig själv. Köpte även min vackra Macbook Pro efter en incident med ett glas vin+min andra dator. RIP.
Oktober: Blev fett jävla nedstämd alltså. Har aldrig längtat bort så mycket, den här ön kan inte ge mig något just nu. MEN; Årets roligaste fest ägde rum - Olivia, Agnes och Cornelia fixade! Boogie-woogie, tårtkrig, springtur genom stan, röda pussar till alla osv. Kunde inte blivit bättre!
Jag och Olivia var på en tripp i Stockholm, och bodde hos Pelle, Alex (och Dennis). Självklart blev det galet fyllerace ute i ghettot. Kan man förvänta sig något annat av dom?
November: Färgade mitt hår brunt, efter typ 3 års funderande. Känns äckligt jävla braaaaaa WOWOWOWO! Det bästa var ändå att jag skaffade körkort, klarade allt på en dag så jag kände mig fett bra och har sedan dess gjort vägarna osäkra.
December: Och VAFAN har jag gjort den här månaden? Sovit, festat, eeh sovit lite till, EEEEH JA inget mer av värde (Har dock varit sånhär demivegetarian i ett år). Jag hatar vintern.
Firar förhoppningsvis inte jul och nyår i detta skitland nästa år. Jag ska leva som luffare under nån jäla bro. Bara jag får slippa mörkret. Aj fisatan. Nyår är ett hittepå, vill typ ha pyjamasparty.
Nästa år börjar med stress, för att sedan bli bäst = Student! Tack och hej.

get your act together

Man tror att jullovet ska vara både givande och energiboostande. Jag vet inte vad jag ska tycka. Både mitt mentala och fysiska jag är helt jävla slut. Glömda skolarbeten gör sig påminda, men jag orkar inte göra något åt det. Aj fyfan saja ja bare.
Kvällen med Herman var iaf galet rolig. Ja, först var vi sofistikerade genom att dricka vin på Wallers, sedan fick man slappna av lite på Surfers. Där fanns många godsmakande vänner och mycket porlande öl. Dagen efter var inte lika "galet rolig". NEJTACK!
Jag vill inte ligga i soffan och löka en enda dag till. Det blir liksom lite tråkigt i längden. Lite kläder på, och lite mat i magen, sen drar jag... någonstans. He. Vart? Ja vene ja naj. 
(Ska man kanske kolla lite snygga Jonssons Expressare på Munken ikväll? Någon?)

lyssna på strutter och strutta lite

HEj bLoGGeN.
Nu jävlar ska jag och Herman mötas över en öl, sen ska vi till Surfan och headbanga. Nej, men lite lätt digg sådär, till Taco Psychosis. Fina killar det där!
Gårkvällen var svettig.
=Dagens update. Hejdå nu.

carry a queen

Hej mina vänner och okända fiender.
Julen flöt på stillsamt och sävligt. Jag fick många fina klappar, mest kläder och stålar. Det bästa var dock det som låg i det första paketet jag öppnade. EN RATTMUFF! Hahahahaha, min mamma alltså! Den är svart och fin, längtar tills jag får inviga den i mitt vrålåk.
Ikväll är det ju, som alla vet, vinterns galnaste utekväll; Juldagen. Självklart ska jag ut och slira på Visbygatorna. Som uppladdning har jag sett på film, badat bastu, haft kroppsmask (ett mystiskt hittepå), hårinpackning och ansiktsmask. När tiden känns rätt ska jag även färga mina ögonbryn och BUSa mig lite. Så jävla härligt ska ni veta! Woop-woop.
Ses ikväll alla små partybaggar. HEiPpA XoxoxoxoxOXOoxOXoxOXOxooxOXOoxoxXOoxo /Mittigörl

julens hemligheter

Julkänslan... var är du?
Nej vet ni vad, inte ens vår galna guldiga duk ger mig "ze feeling". Julen är inget för mig alltså. Mamma, däremot, står i köket och lagar gröt samt sjunger Han har öppnat pärleporten. Hahaha, schööön låt!
Såja, låt mig få julklapparna nu, sen kan det här ståhejet vara över.
Puss och hejdo

fett bra fin trendig modern asgod självständig förtjusande berikande tvål

PASS PÅ! DAGENS TIPS!!!!!
"Excklusive collection soap". Vill man ha riktigt exklusiv tvål kan man köpa det på Rusta för 20 spänn.
Jäla schysst pris för "en modern, läcker tvål, designad och trendig...". 
Bra liten visa här också!

we wish ju a merry chrismes

Även idag har jag en frisyr som heter duga. Ska ännu skriva mitt PA-namn på hårbandet, sedan är jag redo. Lite retrofuturistiskt som Mina skulle sagt!
Dagen har, precis som gårdagen, spenderats i Visbys coolaste citycentr0m. Jag har pekat på grejer jag vill ha! Bl a ett helt galet sexigt nattlinne. Ser fram emot att få visa det för min pojkvän mina låtsaskompisar. Jaja. En vacker dag, Mittos, en vacker dag...
BTW
Ni vet ju hur mycket jag älskar photobooth, och även att det förekommer många sådana bilder här i bloggen. En sak ska ni dock veta; jag är inte värst - Josebajo har en photobooth-blogg. Nu med julkalender.
KOLLA IN DEN HÄR;   http://jozens.blogg.se (jag vet inte om den är hemlig, förlåt isf Jose)

dirrrrty hiphoper

Lite blingbling, sedan är jag fett hiphopig. Frisyren gör det!
Känns som att ha en stor korv på huvudet. Vilken korv väljer man själv. HEHEHEHE.
Mitt rum är återigen en soptipp förresten. Vad är det med mig? Ska nog tukta mig själv inför korset, som förlåt för mina icke-städar-synder. Nu gör jag det. Står inte ut längre. WÄÄÄH. Amen!

JUUUL JUUUL STRÅLANDE JUUUL

Inatt vandrade jag hem klockan 4, ensam under en snöande Visbyhimmel. So beautiful. Jag var så trött att jag kunde somna gående. För att hålla mig vaken tog jag en bild. Den ser ni här ovan! Observera snölagret ovanpå min luva, aaaaaaah det var inte nådigt hur mycket det snöade va.
En liten rolig sak är att jag gick med munnen öppen sådär. Jag var verkligen trött som sagt.

dreidel dreidel

Ikväll är det Klubb Kaka på schemat. Så jävla kul, men jag har inte kirrat utklädnad. Jag klär mig därför svart&shiny så man kan tolka själv; ål, blodigel, snok eller tusenfoting utan ben. Ja det är självklart Undervattenskaka. WIUWIU.
Såhär i juletider vet man inte riktigt hur man ska kunna välja mellan partymusik och julmusik inför en sånhär kväll. Tur att vi har Basshunter:
Peace out bitches n hoes

akta mattan

Hej era små rövhattar.
Jag har precis avnjuuutit dagens första kaffitår. Kanske att jag orkar vara vaken till lunchtid nu!? Vi får ju lov och grejer idag va, mitt sista jullov. SISTA!!!!!! Tacka vet jag gudarna (egentligen mest mig själv) för att jag har körkort nu, så att jag slipper gå till skolan. Vi ska ju bara dit och vända.
AAAAAH men vafan dillar jag om? Det får räcka nu.
Ska omge min kropp med mjuka vattenstrålar från makapären kallad dusch. Nu ska jag det. Heippa lovers<3

of love and heartbeat


Hei.
Heippa.

teaching heavy photoboothing

Idag har jag lärt min systerdotter den ädla konsten att posa bra i Photobooth.
Först ser vi en galen/hotfull bild. Att tillägga; Hon slog mig på riktigt med knytnäven när denna bild togs. Tur att hon inte är så stark, haha.
På nästa ser vi en klassisk bild med effekten "Sträckning". Bra min också! En riktig talang (inte så konstigt, hon är ju släkt med mig)!
Den alltid så nödvändiga posarbilden ser vi här.
Ikväll, typ nu, ska jag till Joda och äta middag. Jag saknar stället och framförallt nachosen. Åt det nästan varje dag i somras. Vissa dagar blev det nachos till både lunch och middag. Man kan bara inte få nog.
Heippa då!

then a snowflake fell

Åh, det snöar stora fina flingor. Un-der-bart.
Snart ska jag till tandis så det hinns inte med att besöka Wisby Strand idag. Senare idag ska jag och Aggi baka lussebullar och lyssna på julmusik. Gihihihi!
Nu dock, ska jag studsa ut i snön. Adjökens!
A snowflake fell (and it felt like a kiss)

mellanstadiet ftw

Åh, jag hörde en låt på tv, och blev helt nostalgisk.
Jag minns en fest som jag, Nicoline och Denice hade när vi gick i 4an typ. Vi hade kärlekstema och hade självklart bjudit in alla de snyggaste killarna (och snyggaste tjejerna såklart, haha). Vi pyntade med ljusslingor, levande ljus och hjärtan överallt.
Vi hade sanning eller konsekvens. Alla satt i en ring, och pussades hit och dit. Jag var kär i en kille då, som var/är blond och jättesöt. Tyvärr var han tillsammans med en annan tjej då. Nummer 2 på min kärlekslista var på g med en annan brud, så där fick man inget heller.
AAJ, härlige tida i Väskinde!
Musiken var klassiska kärlekslåtar. Bjussar på några här;

how crazy young love can be

Har, trots en lång dusch, ännu julgransglitter i mitt hår. Diana strösslade det så vackert på huvudet mitt i fredags. Efterfesten var helt schuuuk! Hahahaha. Schuuukt rolig.
Två bilder, vi med våran bästa efterfestkompis NÅGONSIN <3

Peace out gribbles and bibbles.

Late night out

Chacha bitches. Nu sitter jag här vid Minas bloggdator. Vi ska självklart ut och supa, vi har ju pengar liksom. 
Nu sitter vi i Minas fräscha lägenhet innanför portarna och dricker champagne. Snart ska vi ut på fräschaste klubben i Visby. VIP-bord såklart, och vi ska ragga killar. Fast vi har ju pojkvänner. Eller? Vilka är egentligen våra Mr. X's?

Tröja Ti Sento Milano 3798 kr billigt!!!! Jeans **** 600 kr.  Skor Louis Vuitton Pris vid förfrågan Armband Syster P 700 kr



Tröja Bruuns Bazaar 1200 kr BILLIGT! Jeans Nolita ca 3000 kr Skor Topshop 1500 kr Armband Lanvin ca 4000 kr

oh no I know a dirty word

Mina klasskamrater och jag, vi är stubbar. (Torres hållning också <3)
Ett magiefikt kalhygge heter bilden.
Ja, magiefikt.
Ikväll har jag faktiskt lekt med Milly. Vi drack kaffe i min prinsessäng, börnade med min bil, och.. inget mer. Hemskt fint med hemskt fin mänske.

lolololodgtwn

Dessa dagar har flutit på med skola, sova, äta, sova. Jävla höst alltså!
Eftersom jag är så trött/lat så kör jag bil till skewlan. Helt underbart.
Men hör på det här; Jag (KANSKE) ska träna ikväll. Första gången sedan... februari.. typ. HE.
Nu ska jag ha screentryck </3
Ett riktigt hittepå det där. Heippa!

räkor och gribbar

Jag har haft fullt upp hela dagen!
Den började med att besöka min älskade syster, med tillhörande familj. Underbart att få se dem igen!
Senare skjutsade jag ze oldies till Väskinde, och sen åkte jag i full fart till brodern i Dalhem. Vi köpte mat på Thai Thai. DE VA GOTT DEEE!
Gissa vad som hände sen dåååå?
Jag somnade på suffu.
SEEEEN hämtade jag hem ze oldies.
SEN vare kväll = DATA-TEVE-TAJM <3
En god bild från Riminiresan får avsluta detta inlägg. Alla är så svärmande lyckliga runt denne gribb, Luca.
A hallelujah moment liksom. Sen kommer jag och gangstah-posar där nere. Varför kan man undra.
En jävla massa öl är svaret.

feels like in heaven

Ååå...kej. Jag har precis varit fyllechaffis (för första gången, woop-woop), och det ända ut till Dalhem. Eftersom bilen saknade stereo fick jag underhålla mig själv på vägen hem. Låtlistan för Mittans bilkörning lyder;
Halo - Beyoncé
All these things that I've done - The Killers
9 to 5 - Dolly Parton
In transit - Albert Hammond Jr
Walk idiot walk - The Hives
Out of time - Rolling Stones
Heaven - Bryan Adams
(fast nu var ju 'Mittz0r' artisten på alla egentligen)
Vägen hem var lång och ensam. Hahah.
På tal om Heaven så ska jag bjuda på en gammal goding <3

AH KÄN SI YO HÄJLO!

Ikväll har jag min brors vrålåk till förfogande. Därför ska jag hämta upp Bollen ze Boll för diverse hittepå. Vi ska typ åka till Ica Maxi och grejer, hehehehehehheeeee. YEEEEEAH!

ruff n' ready

För er som missat allas våran Anders Bagge under hans glansdagar;
HAHAHAHHAHAHAH. Jag älskar Anders Bagge. Marry meeeheheeee!
Ikväll ska jag nog spela xbox. OM ingen tar med mig på äventyr!?
Heippa!

scared of the darkness everywhere

AAAAH, jag blir så trött på människor ibland. Eller kanske snarare på osäkerheten hos människor. Kan inte alla bara sluta vara såna wannabes och typ lära sig att älska sig själva!?
Tack och hej. Nu tar jag mitt vrålåk och börnar till Atterdags.

with walls

Hej mina vänner!
En kväll när jag och Milly var ute och åkte bil, hörde vi en bra låt på radion. Det var Owl City (tror jag!?). I alla fall, han är bra som få, MEN han låter preciiiis som Death Cab. Lyssna här dock;
Fireflies - Owl City
(om du har Spotify alltså)
Nu ska jag försöka städa lite här hemma i min enkla boning. Jag vill att allt ska vara tiptop innan kvällen nalkas, för då ska jag på sushinight nummer två med mina underbara schåmpisar.
Det hade varit så fint att komma hem till ett skinande rent rum, och glida ner i lite skinande rena lakan. Förhoppningsvis kommer jag hinna göra min kropp skinande ren också.
SÅ, nu får den här smita-från-städandet-bloggningen vara slut. HEJDÅ BITCHES <3

och jag har trampat på mitt eget hjärta

Jag har mått så dåligt. Igår spydde jag riktiga kaskadspyor, hahaha. Om jag inte varit så sjuk så hade jag skrattat åt mig själv. Gick runt med en hink och spydde samtidigt. Hade liksom grejer att göra.
Idag har jag mått lite bättre, och ikväll kunde jag äta igen. Wiuwiuwiu! Dock mår jag ännu dåligt, fattar inte vad som är fel på mig. Jag är alltid sjyyyk.
Som om inte detta vore nog så har jag klippt av mina älskade naglar. Fan, jag ångrar mig.
Vet inte om jag orkar ta mig till skolan imorgon. Om inte ska jag försöka måla lite grejer till mitt projektarbete, pallar inte ligga och halvsova en dag till.
Förresten, treafesten var sjuuuk. Fan vilket drag det blev, och det var betydligt fler där än det var förra festen. Tack alla som kom och gjorde kvällen!

Nu ska jag sova litegrann.. som om jag inte gjort det tillräckligt. BU!