Hajhaj

Nu har jag kommit på att Olivia är en tjej med flyt. Hon får allt man själv vill ha;
Hon köper mina hörlurar
Hon tar min cheddardip
Hon hälsar på alla killar jag vill ha
och hon får säkert ett jobb, och inte jag..

Vad ska man dra för slutsats av detta? Olivia är en jäkel!
Själv sitter man här med en kropp där allt är åt fanders och man måste plågas hos en massör och naprapat. Ja har ont överallt, men extra ont har jag i min högra rumpmuskel. ÖH.

Jag uppmuntrar mig själv med:
Spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does!

the colour of my shoes

Jajemen. Idag bestämde jag mig nästan för att byta till estet. Imorgon ska jag prata med en lärare, får se hur det blir!
Efter skolan gick jag och Olivia för att dela ut våra arbetsansökningar. Jag hade lagt ner hela min själ i papprena så jag hoppas att dom anställer mig, allihop!
Det gick sådär för oss båda, men kanske att man får ett samtal snart.
Nu ska jag nog pussla 1000-bitarspussel med mamma, det är hur kul som helst! HEJDÅ

I <3 Junk food

Junk food gör så jävla snygga tees att jag dör lite inombords. Den gråa har jag velat ha ett bra tag nu, men jag kommer liksom aldrig till skott med beställningen.
Lite funky glasögon säger man inte nej till heller.
Puss på killtröjor!
71276-19371276-19271276-191

:S:S:S:S::/;/;/;/;/

Jag dör typ NU!!!!!!!!
Min gode vän Marcel skrev precis att jag kn börja på Estet bild och form nu om jag vill, behöver inte stå i kö.
Men! Sam musik är ju skoj nu, älskar att spela.
Vad FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ska jag göra?

lala

Idag råkade jag skolka. Jag hade ingen cykel så jag skulle åka buss. Bussen kom för sent så jag gick hem till Olivia istället. Vi såg på Simpson-filmen och myste. Senare ringde jag min pappa (!!!!!!!!!!!!!!) och vi for och åt lunch tillsammans. Det var najs förutom att han bara pratar om segelbåtar hela tiden.
Efter pappa-dagen åkte jag till ryggakuten för massage. Jag trodde det skulle vara skönt, men det är fanimej det värsta jag gjort. Först kom en naprapat och knäckte hela min kropp. Mitt vänstra ben var tydligen kortare ändet andra, så dom drog lite, knäckte lite, tryckte lite.. sen var benen lika långa.
Sedan kom massören. Hon tryckte så hårt på vissa muskler att det gjorde för ont för att gråta. Jag kunde inte andas, och trodde att mina dagar var räknade.
Efter allt tryck och uttänjande av lår- och rumpmuskler fick jag äntligen gå.
Jag ska tillbaka om 2 veckor :|

PS! Olivia din jävel. Om du tänker köpa hörlurarna of my dreams (som jag sett på i ett halvår :@ ) så kommer jag bli så avis att jag gråter ihjäl och lägger mitt huvud (när jag är död) i din säng. Som real maffia! DS

för vi dansar

En sak till!! Någon hade tagit sönder mitt skåp idag. Låsgrejen var borta, men som tur var låg alla mina saker kvar, men ändå! Nu måste jag köpa nytt lås också :C

Oenskelista

71276-190
Mina önskningar i år, en bas (som fungerar) och ett Nintendo Wii. Vet ni hur kul mitt jullov och de kommande 30 åren kommer att bli? Oh my god, säger jag bara. Jag vill ha Zelda till Wii:et och sen i vår kommer Mario Kart till Wii också. Hoppashoppas jag får det :)))) Om jag bara önskar mig dom två sakerna lär jag få dom, basen kostar bara 2000 och Nintendot typ 3000! Jag längtar redan.

tisdag

Skolan var en helt vanlig, tråkig dag. Förutom en sak... Emil Jensen! Han kom och var rolig, sjöng och hade sig för oss på skolan. Det var verkligen hur bra som helst.
Det bästa var nog det han sa om olycklig kärlek, minns inte exakta orden, men det var något i stil med: "Det finns ingen olycklig kärlek, bara en massa idioter som inte är kära tillbaka och gör en olycklig, så skyll för fan inte på kärleken", muah!
Efter skolan riggade vi, köpte mat på pastavagnen, pusslade 1000-bitarspussel hos john, åkte tillbaka till skolan och slutligen spelade vi på gymnasie-inormationen. Jag gjorde inte bort mig, det var najjsssjjs!
Imorgon börjar jag sent, slutar tidigt och jag ska till massören, det är vad jag kallar en sweeet onsdag.
Hejro

blablabla

Min natt började(nästan) med att jag vaknade klockan 2 av en hemsk mardröm. Jag hade råkat knuffa ner två killar från en trapp så de skadat sig. Lite senare i drömmen kommer en av dom och skjutsar mig på hans cykel, han undrar vem han liknar, och jag svarar: "Du ser ut som en blandning mellan E och A". Egentligen såg han ut som en ful E! I alla fall så tänker han knuffa ner mig för en liten trappa i innerstan, men jag är snabbare och starkare och knuffar ner honom först...
Han ramlar ner och får styret genom huvudet. Då vaknar jag och ligger sedan i en halvtimme och tänker på vad jag skulle sagt till polisen. Jobbigt!

Idag blir nästan en heldag i skolan. Jag börjar 8, slutar halv 4. Ska till skolan vid typ 6 igen och vara där till kanske halv 10. Vi på sam musik ska spela på gymnasie-infot. Jag är så rädd för att jag ska spela tokigt i inrot, där det bara råkar vara basen som spelar, mähä.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Hejdå!

skiiips a beeaat

Det blir ingen naprapat, det blir massör, mmm!
Idag repade vi som vanligt, jag vill bara bajsa på den där låten nu :C
Efteråt solade jag solarium med Olivia och Hedvig, så vi blev lite mer fresh än vad vi redan är.
Sedan for jag och Olivia och åt middag (som bestod av macka och chailatte) på Vinäger med Julia, Charlotte, Ellen och Agnes. Irma kom och pratade lite också! Vi pratade hemlisar och roliga saker.
Ingen kunde säga körtelfeber rätt, vi fick fram skörtelfeber, köttelfeber och körtelfebel. Tillslut lärde vi oss alla att säga ordet rätt.
Vi planerade också att gå på julskyltningen på Söndag; jag, Julia och kanske Charre mit friends. Det ska bli jättetrevligt!
Jag måste bara berätta en annan sak också, innan jag går och lägger mig: Jag har hittat min drömklänning,
för 398 kronor på H&M, WAAAAAAAAAH!
Godnatt

heartbeats

Idag hade jag julmys-frulle. Jag åt lussebullar och kakor, drack varm oboy och lyssnade på julmusik.
Min dag har varit najs till nu... mamma hade bokat tid hos naprapaten åt mig och min mongo-rygg.
Men vet ni vad? Jag vill inte klä av mig inför någon gubbe som ska ta på mig, så jag sa det till mamma och då blev hon arg. Egentligen borde hon bli glad eftersom hon sparar pengar, men föräldrar ni vet, dom är lite konstiga ibland. Jag kan väl inte hjälpa att jag inte älskar att kasta av mig kläderna inför folk!?
Nu ska jag repa och ha det fint istället!

you see the idiot walk

Gårdagen kan man beskriva med en liten snutt ur en The Strokes-låt, den lyder "Oh man did we have fun? ALWAYS, ALWAYS!". Jag var på topp och det var även mina goda vänner Anna, Agnes, Ellen, Julia och Amanda. Plus några till, såklart. Ganska många fler faktiskt. Jag dansade och gled omkring som om jag aldrig hade gjort något annat. 10 över 3 kände jag att jag hade gjort mitt, jag hade hur kul som helst, men man vet liksom när det är dags att gå och lägga sig!
Nej, festfixarn Andreas ska ha ett tack, skitrolig kväll faktiskt, bästa på lääänge!!
Det märktes dagen efter. Nu ska jag vara med Heddan, Ollan, Aggi och kanske Annsi.
CIAO!

your daddy don't mind

Mina fingertoppar börjar bli hårda och livet leker.
Ikväll ska jag nog parrtta med Anna och Jullman,
och fler som jag inte riktigt vet ännu.
Vi ska hem till en som jag inte känner, men det
blir nog najs! Jag taggar just nu med the Knife,
Mando Diao, Frankie Valli och Adam Tensta!
WHOOOHO!


Sommar av tvåtiusensjiu

71276-189
Ooh, måste kasta in en sommarbild. Jag vill verkligen ha sommar nu, sommaren som var
var the lost sommarlov. Jag jobbade hela tiden. Den här bilden är tagen två dagar innan skolavslutningen.
Jag försöker mig på nån sexig min eller något. Vi ser också Josefinas vanliga fotopose (md kroppen) fast lite
mer advanced. JA GILLA!

du dudu du dudu dudu dudu dudu dudu du

Jag har kommit på att egentligen gör jag mig iordning asfort på morgonen. Det som tar tid är allt chill. Minst en halvtimme varje morgon består av frukostätande, datorsittande, klädfunderande och musiklyssnande. Sen tar det en halvtimme för allt annat man ska göra. Det i särklass jobbigaste är att bestämma vad man ska sätta på sig.

Idag ska jag ha en lektion nu på morgonen, sedan ska jag till min mosters företag och fota lite, till hemsida och annons tror jag att det var. Efter skolan ska jag nog repa också, som vanligt...
Nej, snart börjar min fixar-halvtimme. På återseende!

na na na

Ja, som dom säger i en låt som Olivia spelade för mig idag, alla som inte dansar är våldtäktsmän. Då är det väl ändå tur att jag har dansat loss idag. Tillsammans med Agnes, Olivia och Anna var det röj i musiksalen (såklart). Vi repade i mer än 3 timmar så lite dans satt fint. Vi försökte dansa Olivias dansstil, men den är avancerad. Annas är lite lättare att förstå sig på. Min kan man kalla lite soft-mjuk-glid, eeh. Annas är lite mer studsig och Olivias är helt extraordinär, lite glid-snärtig sådär. Agnes spekulerade vi inte i :(
Jag visade iaf upp mitt bästa och mest användna move och även mina Pelle-i-the-Hives-härmar-kunsaper.
Det gick bra när vi repade också, men jag är så jääävvvlllaa trött på den där låten nu, skönt att bli av med den på Tisdag.
Snart är det Bonde söker fru också, jag och mamma brukar se, och kommentera, tillsammans.
På tal om min mamma hade jag på mig hennes byxor idag och kände mig allmänt street-kooul.
Tjaddå

This was ment to be

I mitt horoskop igår stod det att jag skulle bli förälskad, men inte fan har jag blivit det!
Jag tänker så det knakar, men jag kan inte komma på en enda liten förälskelse.
Vad är detta? Sen när funkar inte horoskop?

In a dream I lost my teeth again

71276-188
Här har jag fritt tolkat the Knife's låt Silent Shout.
De sjunger så fint "yes, in a dream all my teeth fell out, a cracked smile and a silent shout"
NAJS!

vad är det här för jävla blipblop?

Idag, efter skolan, fikade jag med några av mina favoriter på Ringduvan. Det var Isa, Ellen och Fija! Vi hade jättetrevligt. Jag sms-röstade på Fija till Gotlands Lucia, gör det du med; skriv GT LUCIA 1 till 72680!!!!!!!!!!!!!
Jag och Isa gick in i typ alla skoaffärer, förutom Din Sko, efteråt för att hitta vinterskor. Såklart hittade vi INGENTING!
Det är som varje vinter alltså. Jag hade ju köpt asnajsa stövlar, med mindre najs kvalitét, så de åkte tillbaka till affären. Det jag är ute efter nu är ett par finfina Vagabond-stövlar, som inte finns på Gotland, of course!
Nu ska jag nog plugga, tro mi ella inte!

börfdej-parti

Yes, ferre hos Cecilia igår, hon har ju äntligen fyllt 16! Vi som åt middag ser ni här nedanför,
på världens bästa självutlösar-bild!
71276-187
Nikki, jag, Cecilia, Lovisa
Josefina, Nicoline och Victoria!
Jag gillar att Victoria visar upp bearnaise-såsen!

När middagen var över kom Isabelle och Janica också, och efter dom:
Henrik, David, Jacob, Jakob, Oskar, Axel, Erik, Elias, John, Robin och Robin!
Dom två första gick på en gång :C
Men det var najsss och jag är jetetroett nu! Mamsen ska nog göra pankisar till mig
och ikväll blir det PIZZA! KALAZzZZzz

WOOPELIDOO

Nyss hemkommen från a grrrrrrreat party. I like it!


we share our mother's health


Nu är den här klänningen min. Jag har inte testat den ännu,
men den sitter förhoppningsvis bra. Inte trodde jag att den
skulle komma till Visby, men jag hade FEJL!!
Jag ska nog inviga den ikväll, när jag ska hem till Cecilia
på middag :))))))))))))))))))))))

Like a pen

Jag har laddat ner alla The Knifes album och nu ska jag försöka byta mina trasiga stövlar!

yeahyeah

Jag har ramlat IGEN, halkat omkull alltså, med cykeln. Som tur var var jag inte ensam!
Mina classm8s Olivia, Agnes, Julia, Anna och Charlotte följde med mig hem på hålan.
Dagens musikprov gick bra, förutom att jag inte såg att det skulle vara 3/4delstakt istället för 4/4, stöörigt.
Efteråt repade vi iaf lite, det gick fett bra och jag blev asglad. Bas är verkligen hur kul som helst, jag lyckades köra till också, utan att tappa bort mig på basen, wohooo!!

Nu ska jag gå upp för att ta emot mina vänner som kommer; Heddan, Olle, Aggi och Anna. Jag ska bjuda dom på citronfromage och hallon, kalas! Hajhaj!

mad midli

71276-186
Den här (GAMLA!!!) bilden tillägnar jag min jävla kuk-bas.
Den är något fel på. Det är inte jag som inte kan stränga basar.
DET ÄR BASEN DET ÄR FEL PÅ!!!!!!!
Jävla A-strängen gick av när jag skulle stämma så bra, helvete.
Nu ska jag spara ihop till, eller sätta upp en bas på önskelistan!
Den där gamla luggen är redan uppsatt på den listan.
Imorgon har vi musikprov också, som jag icke har pluggat till,
men jag kan redan noter, hur man skriver ut ackord och sånt! Hallelujah!
Nu ska jag sova, är så JÄVVLA arg, puss!

:C

Hur strängar man en bas utan att den låter som en jävla röv?

jag hörde hur dom sjunger

Nu har jag på mig den där tröjan som den där killen har. Hoppas han inte ser mig!

I wanna make some noice

Idag har det varit mycket musik, både kör och rep, kul!
Min bror har varit här. Jag har skrivit CV och jobbansökan (med bild och en jävligt stylish ram runt).
Imorgon börjar jag egentligen halv 11 men ska till doktorn och ta ett blodprov till, boring.
Hoppas iaf att mitt blod mår bra nu! Nu ska jag sova, hajhaj!

Dom vill veta

Nu snöar det, sådär fint! Det enda jag hoppas på nu är att jag ska komma till skolan utan att ramla som jag gjorde i Måndags. Det var lite läskigt, men det enda jag tänkte var: hoppas att ingen såg!
Nej, I'm heading for matte and kör, hej!

Lufffff

sommar ska jag och mina kompisar på tågluff i Europa. I en månad är man ute och åker järnet. Vi har redan planera in besök i Paris, massor av ställen i Italien, Spanien, Grekland, kanske Kroatien. På vägen ner hade vi tänkt åka genom Danmark och Tyskland! Nu är detta inte säkert, men vi siktar mot det.
Vill du hänga på så gör det! Det kostar 3700-nånting med Interrail-kort i en månad. Whoohooooo!!!

kom säger dom, kom

Vet ni? Jag pratade med min pappa förut, första gången på 5 månader och 19 dagar. Jag smsade nämligen såhär till honom: Även om du inte känns som en pappa säger jag grattis på fars dag.
Då ringde han upp mig. Det var ganska jobbigt. Han sa att han ofta tänkte på mig och satt på balkongen för att se om jag cyklade förbi. Det han sa gjorde mig rörd och jag fick liksom sitta och klämma ner klumpen i halsen. När vi la på efter ca 10 min brast det. Han är ju egentligen hur snäll som helst, och när det gick upp för mig började jag gråta. Som tur var var jag ensam hemma, jag hatar att gråta inför andra.
Iallafall känns det jätteskönt att ha pratat med pappa och vi bestämde att vi skulle ses snart.

Hej!

Lurdag

Helgen har varit supermys!! Igårkväll gick jag en promenad med Ellen, Anna och Olivia. Ellen pyste hem och vi andra drack varm oboy/te och såg på film och sånt. Idag har jag dammsugit (dagens motion) och gjort vitlökssmör!
Senare, med härlig vitlöksodör ur munnen, åkte jag hem till Anna där Agnes, Hedvig och Olivia var. Vi såg på film och drack mängder med te. Vi satt och pratade i timmar, mmjau.
SEN....... gick jag hem med Hedde och Olle. Dom hämtade cykel hos mig :)
Nu ska jag också införa dagens motion, så kan jag liksom kartlägga mitt ringa motionsintag!
Så..
Dagens motion:
Dammsugning av hela övervåningen (inkl dampryck när dammsugaren fastnar)
Cyklat ända till Anna som bor vid lasarettet
Gått från Anna till mig, ca 30 min (whoop-whoop)

Och så drar jag till med dagens onyttiga med:
1 Kexchoklad (En stormseger eftersom jag brukar äta mer snusk)

Btw så funderar jag på om jag ska ringa/smsa till min far imorgon eller helt enkelt strunta i det..
Jag får se hur jag känner då, Ciao!

your name isn't real

Tyvärr så pluggade jag inte igår ändå. Ibland är man ju inte som man borde.

Idag var det iaf aaaskul på musiken. Jag lärde mig (nästan) basgången till Billie Jean (Michael Jackson) och Dreaming of you (The Coral)! Jag känner att jag ska bli asbra på bas. Det är alltså dags att stränga min egen.
Efter vi slutat stannade jag, Olivia och Anna i skolan och lirade. Vi försökte lära oss Dreaming of you på bas, trummor och piano. Jag klarade iaf introt och versen på bas, men när choruset kom så sket det sig.
När vi mer eller mindre gett upp drog vi på högsta volym på min iPod som var inkopplad i högtalarna. Vi shakade gärnet till Down in the past. Speciellt kul var det när två trevliga killar knackade på fönstret och hade sett oss dansa lite :((( Kul var det iaf, och jag blev alldeles as-trött. Vid halv 6 drog vi ifrån lilla musikhuset och åkte hem till våra hus.
Ikväll ska jag vara med mina töffa vänner (igen) Olivia, Anna, Ellen, Agnes och Hedvig. NAJS!
Vi ska göra hemliga grejer och sådär, I like it.
TAGGAAA!!

för första gången i mitt liv

Nu ska jag läsa historia så att jag ligger lite före med pluggandet. Alltså ska jag plugga. PLUGGA!!!!!!!!!!!!

heroes in my heart

AAh, Heroes is killing me! Den där Sylar vill jag bara få död på. Claire ska få sin pappi och lyckliga familj, jag vet ju att han vill ha henne. Stackars Mohinder blir lurad. Jessica ska också dö, och få tillbaka Niki. Puss på Micah.
Nej, nästa onsdag, here I come!

TJA

Idag hade jag endast en lektion och resten av dagen spenderades i en bildsal med några från klassen. När jag, Julia och Olivia gick på en liten runda i F-huset så sätter Olivia upp en teckning på en vägg. Den är fin med träd, sol, himmel och en gungställning. DÅ.. kommer en gubbe fram med sin mobil och filmar oss (som nu är jag, Olivia och Hedvig, då Julia sprungit in på toaletten) och är skitarg. Han säger till på skarpen att Olivia ska ta ner bilden.
Vad tänkte han? Att vi var värsta VANDALIZERZZ, graffahs, eller vad? Vad ska han göra med filmen? Visa för rektorn? Tokrunka till? Ja, man vet aldrig nuförtiden.

Det här vill ni inte missa heller:
TIDELIHOODELIDOO

jag vill så mycket

Jag vill bara bli vuxen, nu! Fast ändå inte. Jag vill bara att allt ska gå lätt som en plätt. Jag ska slippa gå fotografutbildning, bara bli en såndär äckligt bra talang, och sedan resa till Milano, New York och Paris och fota som en galning. Jag ska bli rik, och känd i den kretsen. Detta ska då ske utan alldeles för mycket hard work.
Men som med så mycket annat så är det inte så lätt. Först ska jag klara av gymnasiet. Dumma sam, dumma Richard Steffen, dumma Säve. Varför kan jag inte bara få gå media?
Nu går jag med musikinriktning, trevligt men inte vad jag tänkt mig. Isånafall ska jag bli rockstjärna.. utan hard work.
NAJHU som man kan säga ibland. Först ska jag skaffa mig ett litet trevligt jobb på en restaurang/ett café.
Med mina feta skillz och utbildningar (dukning/servering och serviceinriktat bemötande) borde folk vilja ha mig. För jag vill ha pengar. Utan hard work!!

(om någon trevlig arbetsgivare läser det här så är jag bra på hard work också, ni ska bara veta)

Mähä

Nu är det såhär va, mamma har en gammal päls-jacka som är skitsnygg (tycker jag). MEN.. vågar jag använda den? Jag tänker både på mitt eget samvete och på möjliga aktivistgalningar som kan tänka sig att ge sig på mig.
Ett argument för pälsen är ju iaf att just de djuren redan är döda, tyvärr, och att den hänger ju ändå bara där. Den är jättegammal också, från 70-talet, och vem vet hur djurhållningen såg ut då? Jag tror inte att de stackars djuren kommer från en pälsfarm heller, utan är straight from nature..
Så, help me out, jag är väldigt emot pälsindustrin, men kan jag använda en gammalgammal päls?

let me think about it

Ibland undrar man hur folk orkar hålla sig i trim. Jag tränar aldrig, det är liksom mot min natur att röra på mig. Äter gör jag också, mycket. Glass är min favorit, speciellt Ben & Jerry's. Deras smak Chunky Monkey är irrrrrrresistable.
Idag var jag på Videomix (Reno in my heart) för att lämna tillbaka Såg Två. Då hamnade jag där, framför B&J's-frysen. Hoppade kvickt åt sidan där det låg choklad. Vad skulle man välja? Något var jag ju bara tvungen att ha.
Det blev glarre. Så jag cyklade hem, åt glass, röda gelehjärtan och somnade.

En liten hyllning också till min vän Siri "Sirpalainen" som blivit testfotograferad av Mikas (hon kommer komma med!!!). Vad ska man säga? Jag er verste glad för din skull!
Kanske att man ska slå sina kloka huvud samman, eller vad man säger!?

I'm too proud for love

Tjanna! Igår blev jag bjussad på tacos, glass och film hos Ellen P:sson. Det var najs och tillsammans med Ellen, Alma, Anna, Hedvig och Agnes såg jag på Saw 2. Den var mest äcklig :C
Eftersom man måste gå upp för en massa backar när man ska från Ellen till mig (hon bor på landet, vid lasarettet!), och med risk för att träffa på Mr. Jigsaw himself så sov jag kvar hos Ellen.
På morgonen vaknade jag med solen i ögonen eftersom min kära vän inte har någon gardin i sitt rum. Då var det klippt, det var för varmt för att sova. Frullen avnjöts till filmen Darling, ingen höjdare.
Vi lagade mat osså, det var möms.

En nyhet jag har är att jag har hittat en jättejättejätte-as-söt kille i skolkatalogen. Vad ska man göra liksom!? Han går enligt katalogen ute där på norr och då får jag nöja mig med att ha bilden av honom med mig i hjärtat, typ.
Nu ska jag se på Parlamentet och hoppas på att Björn "The hot one" Gustavsson är med ikväll, Ciao!

La Famiglia

Såhär i glada tider bjuder jag på två låtar med en bra grupp: Familjen!


Tu mi, itts de pörfect taggar-mjusik