inga piercingar och helt svag :C


Hej knopisarna!
Igår gjorde jag ett halvhjärtat shoppingförsök med mamsen och JosefinE. Vi fikade också. Mamma betalar. Man gillar det! Jag hittade iaf blusen ni ser ovan, en supernize poncho samt två nagellack.
Inne på Åhléns hittade jag JosefinA och vi bestämde oss för att träffas. Sagt och gjort - vi gick till Willys och köpte överdrivet mycket ost och kex. Lite vin på det och myset var ett faktum. Underbar kväll!

Idag vill jag sova. Känner mig bakis (trots att jag bara drack ett glas vin igår) och har ont i ögonen. Typ magsjuka+feber? Mmmgott. Gott för min tandläkare, vilken jag ska till nu. Kaskadspyan på henne :c

Buhuhuhu måste ta bilen. Tar 5 minuter att gå till Korpen, men JAG MÅSTE TA BILEN!?!?!?! *gråter*

islands



Oh SNAP vilken gårkväll. Kharma och Hamnplan med Bollen, och jävlar, är det några som kan festa så är det vi. Både på gott och ont, så att säga, heh.

Idag har jag legat fastklistrad i min soffa, än en gång med gårdagens kläder/smink. Damn it feels good to be a gangstah... Nej. Nu ska jag kanske spela lite Fable, om jag inte somnar innan. Är dödligt trött. Adjöken.

LIKE A G6!!!!!

Jag hade en underbar kväll igår! Först åt jag, Herman och Olivia en oslagbar bulgursallad och senare kom Heddan, Jozens och Milly. Då festade vi till det med chatroulette innan vi gav oss ut. På Surfers fick man ej komma in, "alltså jag är heeemskt ledsen tjejer....". EH OU ELLER HUR! Cry me a fucking river.

Vi gick då till Wisby Strand iaf. Riktigt nize att de inte hade vakt i dörren, och dessutom behövde vi inte betala. Dessa sparade slantar spenderade jag på tequila istället. På vägen hem gav jag kärleksförklaringar till Jozens, men även till Sebastian. Det lät ungefär såhär; "Eftersom du är tillsammans med min bästa kompis är du också min bästa kompis". Detta firades med pompa, nuggets och rödvin.
Jag och Anton blev bäbisar som stoppades om av våra föräldrar, alltså Jozebastian. Det tyckte jag om. Vill för alltid vara en bäbis. Idag vaknade jag upp ynkligare än kvällen innan. Öl+limoncino+rosé+tequila+rödvin=NEJ. NEJNEJNEJ OCH ÅTER NEJ. Tur att Jozemite bor så nära mig, så det var bara att snabbt som fan glida hem.

Så nu sitter jag här med gårdagens kläder/smink och tänker att "en utgång hade ju fan varit kul". Katten håller med, så jag tror jag går ut och svänger på baken ikväll igen.

Pigg tjej, 19 år, Visby.

mäktig/töng/spejsig


Mäktig idag med fluffigt hår, töngaste halsbandet och spejsig tröja.

Nu ska jag ÄÄÄÄÄNTLIGEN få träffa min Boll - den bästa bollen i världen. Hon ska få ett paket som är fyllt av livets godsaker. Hahaha. Ååååh! Jag är så lycklig. Vene om jag sagt det förut?!?

I'm in Visby bitch


Firar töng jul med töngt halsband.

sono a casa!!!!


HEEEJ jag är hemma!!!!! Bilden är dock från mitt hotellruuuum!

Ja, jag började resan hem igår. Först hade jag tänkt ta buss-metro-tåg-buss, men insåg sedan att jag var för sent ute = PANIK!!! Fick tag i en taxi, betalade 70€ men kom då i asbra tid till flygplatsen. Inatt bodde jag på hotell i Stockholm för att idag ta båten hem. Omfamnade gråtandes min lika gråtande mamma på hamnterminalen, underbart. Jag drack kaffi och åt kake (panettone) med vuxningarna innan jag promenerade hem till Jozens för en klassisk överraskning. Lite mer gråt från oss båda, sedan kom Milly och det var dags för vin+ostbricka.

Heeem igen för julskinka, sill, gröt och snaps. Därefter kom Jossan, Hedvig och Anna hit. Öl, limoncino och finfint sällskap, i mitt alldeles egna rum, vad mer kan man begära? BÄZTA!!!

Jag är så jävulskt lycklig över att vara hemma. ÅåÅååÅåååHHhHH!!!

lycklig


Springer lite i mitt rum bara.
Precis vid startskottet.

black and white horse arching among us


Man är väl bildestet.....

Kände att öppen mun gav ett mer dramatiskt uttryck. Tänk Edvard Munchs "Skriet".
Mäktigt!!!!!

redo för hAmNpLaN 5

Kommer snart - en fashiongangstah nära Dig.



(Vill ha grillz på den här bilden.)

Har köpt en sån litenliten väska(!?!??!). Bara 4,95€ på H&M. Bra för alla er som alltid råkar vara den enda med väska på krogen, och därför får bära runt på alla andras grejer. Jag har varit på båda sidor när det gäller detta. Om alla ändå kunde ha en sånhär grej. Fett bling med guld också. Kom igen nu!

dagens surprise

Jag, Mittz0r in da h00d, har köpt svarta kostymbyxor.




Med pressveck.

vado a milleborre


Yo ZuP?

Jag åker in till Milano för sista heliga julshoppingen. Hoppas att jag hittar parkering, men med lite teknik får man plats överallt. En av många lärdomar från detta land. Synd dock att jag har en Ford Focus och inte en Smartcar, hahahah. De får VERKLIGEN plats ÖÖÖVERAAALLT!!!!!

Ska också börna runt lite på isen med mina sommardäck. Kom igen det blir kul.

inte en särskilt het lördag


Helt-okej-lördag idag. Jag var på förmiddagen på lillkillens julspel, kan vara det roligaste/gulligaste jag sett. Han var lite av en huvudperson - en ängel. Stod med ryggen mot publiken, men annars jätteduktig. Tänk er även runt 30 kidz i åldern 3-5 som sjunger bl a War Is Over. HAHAHAHAHA! De stod bara och skrek i fel takt. Jag älskade det.
Några var utklädda till gubbar och tanter, med ditmålade skägg. Aaaah en bÄtTrE föreställning helt enkelt.

Därefter åkte jag till Milleborre med Alessandra. Jag köpte julklappar till mina småtjejer samt en fin väska till mig själv. Ville dock shoppa mer, men jag får fan lugne neeeejr mi.
Hur som haverz så träffade vi även min enda italienska vän - Filippo, samt hans kompis som inte kan engelska. Det var skoj, vi drack kaffi och jag åt även en kake (croissant). Sedan adjö på länge för jag åker till Sverige, och när jag kommer tillbaka åker gribben till Japan (aa han ska på turné med sitt band. OfTa!?!?!? OfTa jag hänger med kändisar).

Nu dock, mina kära läsers, ska jag bädda sängen, ta hand om min tvätt, slå in paket och sedan ÄTA PIZZAAAAA!!!!! Sista helgen med alla aupairer här, jag är den enda som stannar. Så hejdå nu.

taggar även inför snygglördag

Snygg/frågande/gillar BUS?
SVARET ÄR TAGGAD!
Ååååååh nästa vecka kommer jag heeeem!!! Sorry fo de asså mitt tjat men ni vet man ä ju glad! Idag snöar det här, och det stannar t o m på marken. Jag gillar, men imorgon får det gärna vara borta då jag måste köra in till Milano för sista panikjulshoppingen. Att man aldrig lär sig att vara i tid!? Wäh.
Näää nuru får tiden gärna gå asfort. Vill bara hem till min mammis och mina syskon och mina kompisar och min katt och mitt rum och mitt Hamnplan och mitt fyllekäk på Donken och mina alltid för många öl. Ja ni fattar.

everyday I'm chillin'


Var hälsade. Här sitter jag med avköttad käke och taggar. Snart som fan är jag hemma. Ska ha snygglördag varje dag. ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!

PS. Kommer jag in på Munken nu när jag är 19 år och 7 månader? DS.

åh snart kommer jag hem


att underhålla sig själv

Alltså, det som hände var att jag hade dukat det stora bordet. Dukat überfint med två dukar, dubbla tallrikar, hällt upp vatten, skurit bröd osvosvosvosv...
DÅ fick jag ett sms av mamman där det stod att pappan inte åt hemma, och att vi skulle äta i köket. Annars brukar jag låta "finbordet" vara om jag redan fixat det, men idag var jag rastlös. Fort som satan började jag duka i köket istället, dvs annan duk, andra tallrikar, andra glas. Jag sprang mellan rummen och gled fram på golvet. Allt för att hinna duka om innan familjen kom hem (inom 10 min). Jag hade riktigt kul, och blev helt svettig, hehehe.

Kanske är detta bara ett bevis på hur tråkigt jag för det mesta har det här. Att jag tycker det är askul att duka ett bord, samtidigt som jag dukar av ett annat. Eh.

Jag lyckades iaf med mitt uppdrag.

aboooww kattig!!


Kattskjorta och killnaglar. Nästan. Har ju nagellack nu! Mjääuuu!

Gjorde precis en rolig sak, tävlade mot mig själv och tiden. Hade ASKUL! Jag tänkte mig att det var ett mission liksom. Missione impossibile, omöjligt uppdrag på italienska. Berättar senare vad jag gjorde.
BYEBYE.

sHopAhOLiC!?!?!?!?


Hej! Först och främst vill jag påpeka att jag hade ASFINA långa naglar förut.... tills en gick av........... var tvungen att klippa av alla. :''''''''C

MEN SEN VET NI!!!!! DÅ BLEV JAG GLAD!!! Köpte lite julklappz men även en underbar kattblus. IIIH KATTER!!! Se så fint!

Även en asbra handbagageresväska. Självklart från favoritaffären Oysho, som egentligen säljer pyjamasar och myskläder. Men de fattmanjo att de alltid levererar det jag behöver.

Idag ska jag springa, om jag orkar, och senare ska jag på fEzT! 9-årsfEzT! Kul det blir!

en ljuv lördag

Hejsan mina favvisläsare!

Idag har jag först varit på tjejernas juluppvisning i skolan. Självklart fick jag tårar i ögonen när alla pluttar sjöng. Ni vet ju hur jag är. Riktigt najs när tvåorna skulle klä granen på scen, på engelska (de är så otroligt dåliga på det globala språket). De gick fram till micken och sa "AAA BAAAALL" (julkula), "AAAA SNOWBAALL" (snöflinga, ahhahahahha), "EEE STAR" och så vidare. Barn är roliga. Speciellt italienska barn.

En liten inflikning angående roliga italienska barn:

Vår hund heter Toby, men går ofta under andra namn såsom Taaabiii, Tobutz, Tobicchio men framförallt Lele (???). 7åringen kom häromdagen på en utveckling; Rachele HAHAHAHHAHAHAH! RACHEEELEEE!!! Toby -> Rachele WtF!?!?

En typisk italiensk strandgrej (som jag upplevde i Rimini) är frasen "coco bello" i en entonig melodi. Det är något som 5åringen har snappat upp och säger ofta, vid roliga tilfällen, löve it! COCO BELLO!


Aight, back to where we were.
Efter skolgrejen åkte jag och Miriam till en inihelvetessjuktihuvetjävla stor marknad. Den var uppdelad i två italienska avdelningar, en europeisk, en med världens länder (mycket asien). Man fick åka på vågräta rullband för att det var så stort! Jag köpte indiska armband och fina påsar till mina barn, ett block med 72 indiska vykort (asfina, vet ej när jag ska använda...), franska ekologiska tvålar till italienfamiljen, en österrikisk kringla samt lite italienska hemligheter till min mor. Ska kanske åka dit imorgon också, det var så insane! (OBS! Tyskland hade feta ölserveringar! OBS!)

Efter några otroligt svettiga timmar i mässhallarna åkte vi till vårt älskade Milano. Efter lite random span ville vi äta aperitivos. Vi hittade ett ställe som verkade bra, men fyfan vilken dålig service. Värsta EvEr! Servitörerna var roliga (dock svårt att svara annat än "hehe" när man inte kan språket så bra). "Jag behöver också en barnvakt, jag är så liiiteen" "Hehe". Iallafall, vi fick vänta säkert 30 min mellan varje beställning, sedan 20 min innan vi fick det vi frågat efter. När vi beställde två cappuccini fick vi två okända bakelser. Efter tre timmar gav vi upp och betalade för skiten, men ingen dricks fick de, naj fyfasiken.

Sådärja era små sverigeråttor, nu fick ni något att läsa innan ni ska nanna på er kuddil. <3

ack du julgoda lussebull

Yo ZuP?

5åringen i familjen är ALLTID hungrig. Jag försöker förklara för honom att han är sockerberoende och att man känner sig sugen när blodsockret faller. Matar honom med fullkornsknäckebröd och kamomillté (UTAN SOCKER!). Det kan inte vara lätt för någon som äter kakor till frukost och kex+sylt till mellanmål. Jag förstår inte hur de kan äta som de gör här. CrAzY!

Något som de små gottegrisitalienarna gillar är lussebullar! Jag har bakat typ 50 st åt familjen idag. Imöra ska några säljas på tjejernas skola till förmån för fattiga barn eller något sådant. Saffran är dock ingen vanlig ingrediens i sötsaker, lillgrabben frågade varför jag skulle ha i sånt man har på ris.
Asgoda blev de iaf. Jag formas sakta men säkert till den hemmafru jag är ämnad till att bli. Stolt över mig nu mamsen? Hihihi!

Förresten, idag har jag även städat min bil invändigt. Hittade två halvruttna morötter i fickan på baksidan av förarsätet. Det var gött. Har t o m vaporiZed sätena. Vaporiserat? Jag börjar bli som Victoria Silvstedt, glömmer svensket.

Nu är det nog dags att sova, har verkligen inte varit stilla på hela dagen. DÖÖÖÖD! Men de va kul!!! Detta dagen var kul!!! Ska träna lite svenska genom ett givande avsnitt av Paradise Hotel. Ciao, buonanotte, ci vediamo domani bitches!

grodperspektiv gör en alltid mäktig


Tjatja! Här sitter jag och är mäktig! Har sprungit idag, så jag känner mig nöjd. Har dock sjuk hemlängtan. Bajs.

skidmorsa


När jag är i Schweiz äter jag Nutella med sked. Mm gott.

Nu är jag dock hemma i Lainate. Skönt på ett sätt, men jobbigt på ett annat, för nu måste jag gå upp i tid. I St Moritz kan jag sova hur länge jag vill (=12 timmar per natt).


A Snowflake Fell (And It Felt Like A Kiss) - Glasvegas


Idag åker Milly och Olle till Egypten, och det är ju helt underbart för dom. De blir bruna. Allt jag vill är att bli brun. SNÄLLA JAG VILL BARA VARA BRUN!?!??!?!!! Gav mig på BUSen igår och jag måste säga att det känns bra idag.
Måste ju vara snygg när jag kommer hem så alla ba "Guuuuud va snygg Matilda har blivit sen sist man såg henne!!!!". Ja. Så att eh....

Ehe. Hejdå.

uPdAtEnS UpDaTe

HEEEJ!

I förrgår var jag ute i backarna! Först fick man åka en sånhär fräsig kabin, och sedan ta liftar. Det tyckte jag var kul det! Jag har inte åkt skidor på tre år, men det gick bra ändå. Jag var lika snabb som familjens 7åring, men vafan... Vädret var konstigt så man såg INGENTING! Bara vittvittvitt överallt, vilket resulterade i oförberedda hopp och andra oväntade händelser. Jag tappade t ex en skida bara sådär, fick baktyngd och vinglade runt som en dåre. På restaurangen i backen fick jag det bekräftat åter igen; Snowboardkillar är det sexigaste som finns! WÖÖÖH!!!
På skiduthyrningen pratade jag även med två killar. Kändes ovanligt men samtidigt väldigt trevligt. Har knappt sagt hej till någon med det motsatta könet sedan jag kom hit.
Synd bara att jag var helt rödmosig, hade mamma-skidkläder, två tajta flätor samt hjälm. Inte de bästa förutsättningarna för ragg alltså...

Igår var vi inne heeela dagen! Vi gjorde inte så mycket mer än att pynta granen och glida runt.

Idaaag däremot har vi lekt i snön. Konstigt nog var det kramsnö så vi byggde en asful snögubbe. Snön går upp över knäna på mig så det var ett riktigt träningspass att gå runt. Tur det, för det här med att jag skulle bli tajt har gått i stöpet. Det är för kallt för att springa (hehehhe SORRY!?!??!) och istället äter jag kakor, NUTELLA och så pasta såklart. Ska panik-deffa innan jag åker hem. Hahaha. Nej.

FÖR OM CIRKA TVÅ VECKOR KOMMER JAG HEM! Det blir kul.

jag har tur jag


HEJ BITCHEZZzZz! Jag är i St Moritz, Schweiz. Det är fint att vara här, speciellt nu när jag har internet också, ehe. Igår när vi åkte hit var det mörkt, och jättemycket små granar med ljus i. Jättejättemysigt!
Idag sov jag länge, och när jag vaknade upp möttes jag av det här ni ser ovanför. WOWOWOWOOOW! Hej mitt vinterlaaaand nu e ja häääär!!!! Lillmannen är ännu lite sjuk så han är hemma med mig idag, resten av familjen är ute och åker skidor. Kl 13 är det avbyte och jag drar ut (förhoppningsvis, det är typ -20...).

Dags att dra på sig understället! Adjöööö!

dreideldreidel


I min grann"stad" Arese är det alltid så fint. Se bara på den här bilden! Snöflingorna var de största jag någonsin sett, som små bollar, hihihi.
Så ja, nu är det lite snö ute, runt 0 grader och jag lyssnar på
julradio.se. Försöker komma i julstämning liksom. Dock åker jag till St Moritz imorgon, och kan det bli juligare än asmycket snö och -10 grader i landet Schweiz? Tror ej.
Jag ska även åka skidor och kanske en och annan snowboard. Kom igen det blir kul.

För er som inte får nog av julradion ska ni även få min och Hedvigs ultimata julspellista, med allt från Vikingarna till Snoop Dogg. MITTANSochHEDDANSjulelista!

en sämre fredagkväll

Nu händer det grejer i bloggsatan!

I fredags var jag astaggad på att gå ut. Lockade håret, sminkade mig (fastän det inte var snygglördag, hö..hö..) och korkade upp mitt vin. Samira och Miriam kom över till mig för lite förtagg. Därefter gav vi oss ut i kylan för att ta oss till centrum (alltså vill egentligen markera det såhär; """"centrum"""". Sämst alltså.). Vi cyklade/ramlade/gick längst med floden, i den kolsvarta skogen för att till slut komma fram. Lite lätt döende såg vi att ALLT VAR STÄNGT. Vad i helvete. Klockan 23 en fredagkväll och varenda bar var stängd.

Såhär såg det ut. Fest. Kul. Ni ser ju!


NAE FYFAN. Lainate alltså. Vad ni än gör, flytta aldrig hit!

bättre sent än aldrig, i dubbel bemärkelse

HEJ kära vänner och fiender (hoppas ej att jag har fiender dock)!

Nu är det hög tid att jag berättar för er om min dag med Hugo. En av de roligaste dagarna jag har haft här i pastaland. Vi skulle mötas på en bestämd adress inne i Milano, men tyvärr (eller DE FATTMANJO) så var det bilkö in. Paniken började smyga sig på då jag för det första hatar att vara försenad, och för det andra kunde vi omöjligt nå varandra genom t ex telebobo. Till slut var Fårrden parkerad och jag skyndade ner i metron. Milanos metro är inte direkt känd för sina regelbundna tåg, så jag fick vänta i 15 minuter på nästa. Då var jag alltså redan en kvart försenad.

Jaja, jag tog mig in till rätt station och sprang (kul det, att springa vilsen i Milleborre..) dit vi skulle mötas. Trodde jag. Var helt säker på att jag visste vart stället låg å ba: "AAH men vefeeeen jag bor ju här asså jag kan ALLT!!!" Felfelfel. Jag drog upp min enorma turistkarta och började gå tillbaka. Hittade rätt gata men allt såg så dött ut så jag fortsatte att gå. DÅ... domdomdomdom... hör jag en röst ropa bakom mig, och där stod HUUUGOOOO!!! Båda hade irrat runt som galningar, Hugo hade skrivit ett mejl till mig på Facebook i hopp om att jag skulle läsa, innan det hade han varit vid Duomo (helt fel ställe, haha). Lättade och svettiga slog vi oss ner på ett riktigt skithak vid Cadorna, alkisarnas favvishäng.


Till frukost blev det Birra Moretti och pizzette (små pizzor). Klockan tickade på så vi tog bärsen och gick till stället vi skulle varit på en och en halv timme tidigare - Achille Castiglionis studio. Denna man var arkitekt i grunden, men började sedan med industriell design. Jag och Hugge fick en privat guidning av ingen mindre än Castiglionis dotter. Riktigt intressant och inspirerande! Han har för övrigt designat en hylla som JAG VILL HAAAA!!!! Googla!

Hugo hade dagen innan spanat lite på en jättemäktig kyrkogård, så vi åkte dit. Först var det dock dags för pizza! Såklart! En cola på det också! MM GOTT!

Jaja, först gick vi in och tittade på byster med otroliga mustascher. Därefter spårade det ur då jag föreslog att vi skulle göra en videohälsning till stackars Hedvig. Jag hade tänkt mig något oskyldigt "Hej Hedvig! Vi sakna di" men när vi hittade en grav som såg ut som en pyramid började skaparhjärnan gå på högvarv. Då italienare lever för gud och Jesú var det spännande och läskigt att DÖ av skratt inne på denna heliga plats. Vi fick inte nog. Hugo gick t o m in i ett gravhus, allt för att få en schysst scen till filmen. Jag var rädd.


Efter en lång stunds filmande/skrattande gick vi vidare, runt på lite smågator. Dagen avslutades med två cappuccini och sedan ett adjö på Moscovas metrostation.
Trots den otroliga förseningen fann vi alltså varandra, och hade en underbar dag. Hoppas någon annan också vill komma och leka med mig i denna tokiga metropol!

Adjö. Eder Mittz.